Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 3:36 PM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinau kas čia darosi,bet savijauta bjauri,vakar viskas gerai buvo,tokia darbinga, energinga,o vakare silpna pasidarė,ryte tokia ir atsikėliau nusilpusi,prastai miegojau,jaučiu spaudimas durniuoja. liudna na gal tikrai spaudimas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 4:02 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jaučiu spaudimas žemas,tai laukiu draugės atveš matuoli,reikės pasimatuoti ir žėti ką rodo,jei negerai tai eisiu pas gydytoją uzuojauta zinau ka reiskia.paskutini syki man buvo nukrites kai buvau isvaziavus i miesta.nuejau i vaistine,pasimatavau o ten ziauria mazas.vaistininke sako ikalk 200gr brendzio pageres ,o dabar peskom namo grynas oras krauja pravarineja .as jai sakau tai kad bent ko nors kokiu sirdies lasu,nes man iki namu 15km,o kas kely daros nesiorentuoju tai ji nesuprato ko as isvis is namu vaziavau,nors bloga pasidare gerokai po pietu.nu aciu dievui ta 15km iveikiau per 2,5 val<vaikiam liepiau gale kad kuo labiau triuksmautu,bent nervas eme >.na o seip tai jo nuo zemo spaudimo praktiskai vaistu nera
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 4:05 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) uzuojauta zinau ka reiskia.paskutini syki man buvo nukrites kai buvau isvaziavus i miesta.nuejau i vaistine,pasimatavau o ten ziauria mazas.vaistininke sako ikalk 200gr brendzio pageres juokas ,o dabar peskom namo grynas oras krauja pravarineja juokas .as jai sakau tai kad bent ko nors kokiu sirdies lasu,nes man iki namu 15km,o kas kely daros nesiorentuoju tai ji nesuprato ko as isvis is namu vaziavau,nors bloga pasidare gerokai po pietu.nu aciu dievui ta 15km iveikiau per 2,5 val.na o seip tai jo nuo zemo spaudimo praktiskai vaistu nera oho nieko sau istorija čia tau tai gerai kad viskas baigėsi gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 4:05 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, http://megstamiausias.ucoz.com/forum/214-989-5 čia sudėjau tuos karpinius iš popieriaus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 4:07 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho nieko sau istorija čia tau tai gerai kad viskas baigėsi gerai nu bet bukumas vaistinkes neispasakytas,beje veliau suzinojau kad galejo siulyti ir sirdies vaistus,bei tapati citramona ar aspirina.na bet dabar jau zinau ka reik daryt ir kokie buna pries laikinai siptomai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 4:38 PM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kokia kokia! :) tai kas kad lietus lyja, svarbu nuotaika puiki :) Linkejimai... ilgau.... kaip smagiai cia atsinaujine... labas labas žuvėle prasžūvėle užsuk kada dažniau pas mus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 4:42 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai katik atsikėliau,labai blogai šiandien jaučiuosi ar čia oras kaltas nežinau ,betir naktibuvo bloga atrodė,kad širdis stoja,silpnumas miegas ima jaučiu spaudimas žemas,tai laukiu draugės atveš matuoli,reikės pasimatuoti ir žėti ką rodo,jei negerai tai eisiu pas gydytoją Pamiegojau,bet savijauta nepagerėjo,traukia prie žemės gal nuo tokio oro, toks slogus, man galvą irgi kažkaip įdomiai spaudžia, pasimatavau spaudimą atrodo geras, tai sakau gal oras toks Quote (Sindre) aghu labas :) kad uzsikasus tai atspejai... 4 darbai ir bilekiek visuomenines v. Nespeju ir tiek... oj tu bitė darbininkė Quote (idit) na o seip tai jo nuo zemo spaudimo praktiskai vaistu nera aga man tai vasara per aukštas šiek tiek buvo gerai kad susitvarkė ir vaistų gerti nereikėjo , bet vėl eisiu pasitikrinti nu o kai mažas tai nekas tada, nes sako aukštą dar vaistas numušti galima o žemo niekaip
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 6:48 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nu bet bukumas vaistinkes neispasakytas,beje veliau suzinojau kad galejo siulyti ir sirdies vaistus,bei tapati citramona ar aspirina.na bet dabar jau zinau ka reik daryt ir kokie buna pries laikinai siptomai tai gerai kad viskas taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 8:03 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labą vakarėlį
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 8:53 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutėlės na va, prisiduodu, vakar diena tikrai neeilinė buvo, jau kokia babai staigmena buvo.., o ji sako ot vaikai, per kelis mėn nei vienas neprasitarė tai va, atsventėm, visi smagiai pasisėdėjom, ryt su mama gal į babiloną palėksim, pasižmonėsim.. o kai svečią išleisiu, židinuką jau statysim , aij, baba ir sumastė, jog ji sau su gimtadieniu židinį gali pasidovanot, tai va, teks stebėt vėl akcijas, ir jai nupirkt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 9:56 PM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, sveikute na va kaip smagu jums visiems buvo gal bus dar tų akcijų kas kažkiek laiko ir padaro jas kaip ekskursija į šiaulius vaikams?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 10:07 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vaidabas, sveikute na va kaip smagu jums visiems buvo gal bus dar tų akcijų kas kažkiek laiko ir padaro jas kaip ekskursija į šiaulius vaikams? va jei kas pastebesit koikių akcijų krosnelėms, židinukams, ar plastikinems durins, švilptelkit man na mažiui Šiauliuose labiausia patiko tik žaidimas boulinge, ir čiaužymas ant ledo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 10:29 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) va jei kas pastebesit koikių akcijų krosnelėms, židinukams, ar plastikinems durins, švilptelkit man miela būtinai Quote (vaidabas) na mažiui Šiauliuose labiausia patiko tik žaidimas boulinge, ir čiaužymas ant ledo juokas Na jo pramogos smagiausia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 8:11 AM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ką 5tadienis kokie planai savaitgaliui?
|
Atsijungęs |
| |
malionda | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 8:28 AM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 42
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos , taip liūdna vienai kavyte gert Gaila, kad mažėlis negeria kavos
|
Atsijungęs |
| |