Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 6:22 PM | Žinutė # 496 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis Kaip matote aš dar gyva Šeštadienį teko praleisti lovoje ant lašalinių,bet šiandien sveikata kuo puikiausia Su vaikais kieme ilgą laiką prabuvome,močiutę aplankėme,cepelinų pavalgėme,babilone pasibūvome,žagarėlius kepėme ,taip ir praėjo ši dienelė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2010-10-17, 6:23 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:03 PM | Žinutė # 497 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labas vakarėlis Kaip matote aš dar gyva Šeštadienį teko praleisti lovoje ant lašalinių,bet šiandien sveikata kuo puikiausia Su vaikais kieme ilgą laiką prabuvome,močiutę aplankėme,cepelinų pavalgėme,babilone pasibūvome,žagarėlius kepėme ,taip ir praėjo ši dienelė 10 tai tave tos lašelinės ir pastatė ant kojų? tai šaunu tada
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:07 PM | Žinutė # 498 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip matote aš dar gyva Šeštadienį teko praleisti lovoje ant lašalinių,bet šiandien sveikata kuo puikiausia Su vaikais kieme ilgą laiką prabuvome,močiutę aplankėme,cepelinų pavalgėme,babilone pasibūvome,žagarėlius kepėme ,taip ir praėjo ši dienelė 10 Saunu jog pasveikai, bet nejuokauk, ieskok, ir gydyk priezasti, del kurios taip sunegaluoji...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:07 PM | Žinutė # 499 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, isleidom svecius, numigom, tik atsikeliau, tai nezinau ka teks nakti veikt juokas galėsi čia blūdyti Quote (vaidabas) Senai toki tempa beturejau, sutiktuves, gimtadienis, draugu giminiu lankymas su mama, vakar isleistuves iki 3 nakties oho ūžėte gerai jūs čia Quote (vaidabas) na dabar lauksiu, ryt vaikai iseis mokyklon, galesiu prie personalinio jau prisest, pakilo jau ikvepimas kazka su PS pameistraut miela aš paskutiniu metu irgi labai užsikabinusi su juo yra noras ir neblogai kuriasi visai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:08 PM | Žinutė # 500 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jog pasveikai, bet nejuokauk, ieskok, ir gydyk priezasti, del kurios taip sunegaluoji... tikrai taip reikia tirtis jei kas negerai tai vėl pasikartos tau.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:11 PM | Žinutė # 501 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš paskutiniu metu irgi labai užsikabinusi su juo yra noras ir neblogai kuriasi visai maciau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:11 PM | Žinutė # 502 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai tave tos lašelinės ir pastatė ant kojų? tai šaunu tada Tai žinoma jos ir pastatė mane ant kojų Dabar vėl energinga ir darbinga Quote (vaidabas) Sveikutes na va, isleidom svecius, numigom, tik atsikeliau, tai nezinau ka teks nakti veikt Senai toki tempa beturejau, sutiktuves, gimtadienis, draugu giminiu lankymas su mama, vakar isleistuves iki 3 nakties na dabar lauksiu, ryt vaikai iseis mokyklon, galesiu prie personalinio jau prisest, pakilo jau ikvepimas kazka su PS pameistraut Sveikute,na tu jau senai pamatėme bitutė darbininkė esi Žėk kad ir tau neprireiktų lašelinių jei ir toliau tokiu tempu varysi Quote (vaidabas) Saunu jog pasveikai, bet nejuokauk, ieskok, ir gydyk priezasti, del kurios taip sunegaluoji... Reikės registruotis pas gydytoją ir bus matyt kas čia man yra.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2010-10-17, 7:12 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:13 PM | Žinutė # 503 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va ir aš parsivilkau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:13 PM | Žinutė # 504 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikute,na tu jau senai pamatėme bitutė darbininkė esi Žėk kad ir tau neprireiktų lašelinių jei ir toliau tokiu tempu varysi mane kaip tik tokie ekstrymai atgaivina...rudenine depresucha nuvyja , dabar menesiuka vel tam paciam rate pasisuksiu, ir po meneselio vel i trasa
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:15 PM | Žinutė # 505 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mane kaip tik tokie ekstrymai atgaivina...rudenine depresucha nuvyja , dabar menesiuka vel tam paciam rate pasisuksiu, ir po meneselio vel i trasa Tikrai gal geriau tokia veikla nei sedėjimas ir nosies krapštymas Nelieka laiko depresuoti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:16 PM | Žinutė # 506 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:17 PM | Žinutė # 507 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mane kaip tik tokie ekstrymai atgaivina...rudenine depresucha nuvyja juokas , dabar menesiuka vel tam paciam rate pasisuksiu, ir po meneselio vel i trasa man tas pats toks judrus gyvenimas man labai patinka
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:17 PM | Žinutė # 508 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai gal geriau tokia veikla nei sedėjimas ir nosies krapštymas juokas Nelieka laiko depresuoti na taip, as dar su tais medziais galvele pravietrinu, Panevezy draugem nuotraukeliu daviau, darbeliuos pareklamavo, tai vis po kelis uzdakymus i savaite gaunu, dar vietoj siek tiek...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:17 PM | Žinutė # 509 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ir po meneselio vel i trasa pas mamą lėksi ane keliauninkė tu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:18 PM | Žinutė # 510 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man tas pats toks judrus gyvenimas man labai patinka aga ir man
|
Atsijungęs |
| |