Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:23 AM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Saulutė šviečia bet šalta,snieguoliukei visada šilta kai mūms šalta na ar aš sakiau kad man šilta aš sakiau kad graži diena na ir kas kad šalta, bet visas rudens grožis matosi į darbą ėjau tai šaltuko nebuvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:24 AM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau bet koks vyras nuveštų, jei žmona sveikata neirūpina na bet kaip tu nebijai žaisti sveikata siaubas kažkoks na bet tavo sveikta tavo reikalas Prie ko čia nesirūpinu, jei nesirūpinčiau,į namus gydytojos nesikviesčiau, per savaitgalį tikrai nenumirsiu.O gal dar ir šiandien bus kažkas daroma,nežinau ką gydytoją sakys,ars uleis man namie vaistus,pastatys lašalinę ar bus viskas kitaip. Šiaip savijauta geresnė nei vakar
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:24 AM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o popiet į Uliūnus cepelinų palėksim... Geros jums dienelės gero pasibuvimo jums skanių cepelinų, ten visada skanūs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:24 AM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ką, pasilabinau, prisidaviau jums, ir lėksiu pas baba, kažką su mama dar nuveiksim, o popiet į Uliūnus cepelinų palėksim... Geros jums dienelės Geros ir tau dienos ir skanių cepelinų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:34 AM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o kur kitos plepsės ilindusios
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 10:55 AM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va reikia ruoštis iki turgaus nulėkti antakių susitvarkyti gal
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 2:22 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lauke tai labai faina tik vėjo galėtų nebūt pasiemiau kinderį iš darželio tai va sėdi namuose groja dabar ką veikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 3:30 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (malionda) Na ir kaip rytas prasidėjo panelei Lauritukei? miela aš pone JUOKAUJU Rytas geras susitvarkiau viską,išsisurbiau triušio narvą išsivaliau važevome su mažium pas mano mamą cepelinų valgėme paskui pas močiute savo svečiuose buvau tai diena gera ir greitai prabėgo Quote (Romeniukas) Labas rytas 4 Aš vėl blogai jaučiuosi,vakar pasimatavau spaudimą tairodė 97ant 61 Savijauta buvo tokia,kad galvojau ryto nesulauksiu,visą laiką sukosi galva,o va šiandien galva guminė liudna Nebesuprantukas čia taip staigiai pasidarė ,jei per savaitgalį nepagerės eisiu pas gydytoją. aš tau sakyčiau tu gal nieko nebelauk Quote (vaidabas) Romeniuk, marš tik pas gyd, ir nelauk jokių savaitgalių, paskui isivrysi kokią ligą, ar kokia depresija prikibs, nealink saves tai jau tikrai nejuokauk taip tu su savo sveikata savatgalį nežinai kas gali nutikti Quote (snieguoliuke) o ką kūs? mes šnd turbūt susitiksime su draugais tiksliau vyro puzbroliu ir jo šeimyna senai matėmės tai truputuką pasisedėsime Quote (Romeniukas) Ateis šiandien man suleisti magnezijos,manau geriau pasidarys. kas čia per daigtas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 3:32 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas kad šviečia, šalta brrrr jo net labai Quote (vaidabas) na ką, pasilabinau, prisidaviau jums, ir lėksiu pas baba, kažką su mama dar nuveiksim, o popiet į Uliūnus cepelinų palėksim... Geros jums dienelės mua skanių cepekų,aš šnd irgi valgiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 3:37 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kas čia per daigtas? Nežinai kas yra magnezija? na vaistai,kurie sustiprina sakyčiau organizmą,per neštumą leidžia kai būna tarkim gresiantis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 3:38 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, lauksiu pirmadienio,nes jau geriau,spaudimas susitvarkė Tik visą dieną skauda galvą,tokia guminė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 4:17 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinai kas yra magnezija? na vaistai,kurie sustiprina sakyčiau organizmą,per neštumą leidžia kai būna tarkim gresiantis o iš kur man žinoti jei nebuvau susidūrusi Quote (Romeniukas) Laurituke, lauksiu pirmadienio,nes jau geriau,spaudimas susitvarkė _liuks_ Tik visą dieną skauda galvą,tokia guminė tai jau suleido to kad pasitaisė spaudimas?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 4:23 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o iš kur man žinoti jei nebuvau susidūrusi sakau gal visi žino Quote (Laurituke) tai jau suleido to kad pasitaisė spaudimas? Nea dar nesulaido,vakare turi ateiti ,bet jaučiu keliausiu į lovytę,nes galva labai kauda,visa guminė ,greičiausiai nuo kompo,šiaip reikėtų man gulėti,bet... Prieš vyrui gryštant atsigulsiu,gal vaikai neišduos,kad sedėjau prie kompo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 4:44 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) akau gal visi žino ne visi tokie apsišvietę Quote (Romeniukas) Nea dar nesulaido,vakare turi ateiti ,bet jaučiu keliausiu į lovytę,nes galva labai kauda,visa guminė ,greičiausiai nuo kompo,šiaip reikėtų man gulėti,bet... Prieš vyrui gryštant atsigulsiu,gal vaikai neišduos,kad sedėjau prie kompo juokas tai eik gulk jai negerai nebemirk prie to kompo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 7:28 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis , na va užsukau pasilabinti ir lekiu buvom su brangiausiuoju babilone pasivaikščiojom kavytės jis kokteiliuko atsigėrė šiandien gi 15 tai rytoj suplanavo išvyką į gamtą o dabar tai lekiam su draugais į kiną ir namuose kokio šampaniuko reiks išgerti . na tai ką gerų plepaliukų
|
Atsijungęs |
| |