Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 9:49 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakarėli...va šiandien nusilaksčiau, tik iš draugų gryžom, dabar su vyriuku pasiėmėm po alaus buteliuka, čipsiuku, ir vakarojam... ar yra dar čia gyvos dvasios, ką veikinejat?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 9:50 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na jau avatarus merginos keičiat, nebespėju pažint maniau ką čia Romeniukas rašinėja, o gi Melionda su jos senu avataru
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-16, 4:24 AM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) maniau ką čia Romeniukas rašinėja, o gi Melionda su jos senu avataru juokas Buvau ir aš apsirikusi pradžioje
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-10-16, 12:51 PM | Žinutė # 484 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos, na diena pas mus super saulutė šviečia vėjas nedidelis gero savaitgalio visoms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-16, 7:29 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės,sunki dienelė man šnd po vakar baliuko pas draugus vajatau padauginom gėrimų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-10-16, 8:02 PM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutės,sunki dienelė man šnd po vakar baliuko pas draugus vajatau padauginom gėrimų senokai man jau taip bebuvo, bet žinau ką tai reiškia bet sakoma kuo susirgai tuo ir gydykis na mes tai pasidarėm pytnyką gamtoje pasibuvom, sparnelių išsikepėm dabar va paruošiau užkandžių laukiam draugų, tai tikiuosi nepadauginsiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-10-16, 8:03 PM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) po vakar baliuko pas draugus vajatau padauginom gėrimų o šeip tai užjaučiu, nes tikrai sveikata nekokia būna bet nieko rytoj bus geriau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-10-16, 8:10 PM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet sakoma kuo susirgai tuo ir gydykis sveikata taip ir dariau gėriau sidro padėjo Quote (snieguoliuke) abar va paruošiau užkandžių laukiam draugų, tai tikiuosi nepadauginsiu nu žiūrėk nepadaugink Quote (snieguoliuke) bet nieko rytoj bus geriau _liuks_ jau ryt tai bus liuks viskas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 12:18 PM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos, na va su dar viena fantastiškai nepakartojama dienele
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 12:20 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) taip ir dariau gėriau sidro padėjo man labai padeda dilaitas Quote (Laurituke) nu žiūrėk nepadaugink nepadauginau nei galvos skauda tiesiog super tai va vaiką brangusis išvežė pas draugą , pats išvažiavo iki garažo, tai viena karaliauju reikės apsitvarkyti ir eiti vaiko pasiimti, pasitarsiu dėl auklėtojos jubiliejaus ką jūs veikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 3:04 PM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas pupos, na va su dar viena fantastiškai nepakartojama dienele Taveee taip pat. Tikrai kad nuostabi. Quote (snieguoliuke) tai va vaiką brangusis išvežė pas draugą , pats išvažiavo iki garažo, tai viena karaliauju reikės apsitvarkyti ir eiti vaiko pasiimti, pasitarsiu dėl auklėtojos jubiliejaus xa as jau susitvarkiau, dabar galima ir pasilepinti vooooonia :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 3:12 PM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Taveee taip pat. Tikrai kad nuostabi. Quote (Sindre) xa as jau susitvarkiau, dabar galima ir pasilepinti vooooonia :) xa o aš nieko nesusitvarkiau lėkiau iki draugės ką tik grįžau o dabar lėksiu pietus nešti brangiausiajam ir vaiką gal jau pasimsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 3:12 PM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre kaip savaitgalis
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 3:25 PM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) xa o aš nieko nesusitvarkiau lėkiau iki draugės ką tik grįžau o dabar lėksiu pietus nešti brangiausiajam Ogho veloki pietai pas jumi, bet geriau veliau negu dar veliau Skanaus Quote (snieguoliuke) Sindre kaip savaitgalis weekend'as liuks... tempas, keliu ereliai, padruskes gimtadienis, 0 alkoholinių molekulių kraujyje ramus sekmadienis, kelios valandos namie... daba vonia, nagu lakavimai, po to klausimų matricos sudėliojimas rytojaus darbui ir tikriausiai taipogi leksiu pas brangųjį, tik be pietų anei vakarienės davinio tai tiek... Snieguolyt, tu tai maciau piknike buvai, šaunu! ;)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 4:14 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man labai padeda dilaitas _liuks_ Man nuo jo rūgštis kyla,sidras padeda man jau šnd gerai buvome miške,prie ežero pasivaikščiojome oriukas buvo pasakiškas gryštant pradėjo lyti tai nuskilo oras kol buvome gamtoje Gero likusio savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |