Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:45 PM | Žinutė # 556 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tokios jau tos mažos rankytės Mažos rankytės dideli darbeliai Quote (snieguoliuke) mes tai jau kėdutę pakeitėm į kitojią pašikniuku vadinam _liuks_ Oj mūms dar kėdutės reikia, nors ji skirta iki 20kg bet dar būtų gera jei nesuplėšyta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:47 PM | Žinutė # 557 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos pleputės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:48 PM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis daniele
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:48 PM | Žinutė # 559 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daniele, sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:49 PM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daniele, laba
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 3:59 PM | Žinutė # 561 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Romeniukas, DoveFoto, - labas mergytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:01 PM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip savaitgalis praėjo mergaitės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:07 PM | Žinutė # 563 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Kaip savaitgalis praėjo mergaitės - mes truputi svečiavomės,jau nuvažiuojant pradėjo pustyti ,sakau sukamės atga ,nes nebegrįšim namo ,,nes padangos čia vasarinės TAIP IR BUVO TAKSAI neatvažiavo ,tai tik kita dieną perpietus pargrįžom ir tai pusę kelio pėsčiomis parėjom...Pamatytumėt,kokia čia panika,kai pasnigo ,visi kaip vėžliai juda,nors gatvės tai nubarstytos Sakau ,jei taip ir toliau pripras,netgi stumdytuvus sniegui ir žiemines padanga įsigys
Paskutinį kartą redaguota daniele - Pirmadienis, 2010-11-29, 4:08 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:19 PM | Žinutė # 564 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - mes truputi svečiavomės,jau nuvažiuojant pradėjo pustyti ,sakau sukamės atga ,nes nebegrįšim namo ,,nes padangos čia vasarinės TAIP IR BUVO TAKSAI neatvažiavo ,tai tik kita dieną perpietus pargrįžom ir tai pusę kelio pėsčiomis parėjom...Pamatytumėt,kokia čia panika,kai tai gerai kad viskas gerai baigėsi o pas mus savitgalį kiek avarijų
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:22 PM | Žinutė # 565 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Baisu tos avarijos
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:22 PM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pas mus savitgalį kiek avarijų o mes vakar važiavom iš uošvių vakare ir likus kažkur 5km iki posūkio iki autostrados klaipėda-kaunas, vos neatsitrenkėm į didelį elnią9tiksliau tik į jo dalį), kurį partrenkė vilkikas, bet laiku pasukau, net kojas atėmė kaip išsigandau Quote (daniele) Pamatytumėt,kokia čia panika,kai pasnigo ,visi kaip vėžliai juda,nors gatvės tai nubarstytos o kur čia, nes mano draugė Londone gyvena tai ten sakė nesninga dar
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:23 PM | Žinutė # 567 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką ,man jau į darbuka ,ikiuka Linkejimai visoms
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:25 PM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Na ką ,man jau į darbuka ,ikiuka Linkejimai visoms ikiukas na aš užleidžiu kompą kinderiui, atsiuntė naują žaidimą tai reikia jam jau pamėginti pasedės kokį pusvalandį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:26 PM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o mes vakar važiavom iš uošvių vakare ir likus kažkur 5km iki posūkio iki autostrados klaipėda-kaunas, vos neatsitrenkėm į didelį elnią9tiksliau tik į jo dalį), kurį partrenkė vilkikas, bet laiku pasukau, net kojas atėmė kaip išsigandau ooo aik tu sau kaip baisu, mes vasarą buvom ant stirnos "užsirovę:, tai irgi vos vos
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:27 PM | Žinutė # 570 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o mes vakar važiavom iš uošvių vakare ir likus kažkur 5km iki posūkio iki autostrados klaipėda-kaunas, vos neatsitrenkėm į didelį elnią9tiksliau tik į jo dalį), kurį partrenkė vilkikas, bet laiku pasukau, net kojas atėmė kaip išsigandau - eina sau ,gerai,kad nieko blogo nenutiko ,įsivaizduoju ,kaip išsigąsti turėjai Quote (DoveFoto) o kur čia, nes mano draugė Londone gyvena tai ten sakė nesninga dar -mes šiaurinėj AIRIJOJ,BET ANGLIJOJ SAKĖ DAR DAUGIAU SNIEGO,NET MOKYKLOS NEDIRBO
|
Atsijungęs |
| |