Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:27 PM | Žinutė # 571 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Na ką ,man jau į darbuka ,ikiuka iki :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:28 PM | Žinutė # 572 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aš užleidžiu kompą kinderiui, atsiuntė naują žaidimą tai reikia jam jau pamėginti o aš apie šeštą varysiu pas draugytę nagus tvarkytis
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 4:29 PM | Žinutė # 573 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ooo aik tu sau kaip baisu, mes vasarą buvom ant stirnos "užsirovę:, tai irgi vos vos bet tas elnias ar stirninas tooooks diiidelis buvo, kad aš tokio dar nemačiūs, ir ragai didžiuliai..tai pagalvojom su vyru, kad jei būtų į mašiną atsitrenkęs tai iš mašinos nieko nebūtų likę, o kiek matėm tai fūrai tai beveik nieko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 5:18 PM | Žinutė # 574 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ar yra plepučių Maniškiai tai žaidžia su pleistation,tiksliau vyras važiuoja,o vaikai serga už jį
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 6:30 PM | Žinutė # 575 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ar yra plepučių Esu bet pas mane internetas kai vezlys,kol uzkrauna,kol pakrauna .Martynas daro pamokas ,Augustas raso laiska Kaledu seneliui,o Zygutis visus erzina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 6:39 PM | Žinutė # 576 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Esu bet pas mane internetas kai vezlys,kol uzkrauna,kol pakrauna .Martynas daro pamokas ,Augustas raso laiska Kaledu seneliui,o Zygutis visus erzina juokas Ai pas mus ir kažko lagina.vyras ako kas čia pas tave per forumas,aš kai tik prisėdu taip ir lagina,o kai jis jam kuo puikiausiai veikia Ir ką gero rašo kalėdu seneliui Augustas? mes ir jau žadame rašyti,bet jau žino ko prašys,eilinį kartą kažkokios nesamonės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 6:43 PM | Žinutė # 577 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ir ką gero rašo kalėdu seneliui Augustas? nepatikesi bakuganu rinkinio .cia sei mokytoja sake perduos nikstukam laiskus ir zinoma tik tuos kur be klaidu.tai perrasom jau 3 karta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 6:46 PM | Žinutė # 578 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nepatikesi bakuganu rinkinio juokas juokas .cia sei mokytoja sake perduos nikstukam laiskus ir zinoma tik tuos kur be klaidu.tai perrasom jau 3 karta Tai jau taip ačiū dievui maniškiai ramūs jau dėl bapuganų,bet dabar nori kažkokio transformerio Jėtau jėtau su tais vaikų norais,atrodo norisi padovanoti kažką naudingo,bet kur tau jiems reikia tokių dalykų kur tikra nesamonė,o kaina tai visiškai apsurdas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 6:48 PM | Žinutė # 579 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet dabar nori kažkokio transformerio Jėtau jėtau su tais vaikų norais,atrodo norisi padovanoti kažką naudingo,bet kur tau jiems reikia tokių dalykų kur tikra nesamonė,o kaina tai visiškai apsurdas o man tie transformeria visai nieko jau geriau nei tie ''papuganai '',na dar jis mąsto apie beno teno rinkinį.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 6:51 PM | Žinutė # 580 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o man tie transformeria visai nieko jau geriau nei tie ''papuganai juokas '',na dar jis mąsto apie beno teno rinkinį. Aš maždaug isivaizduoju apie kokį jis transformerį kalba,bet įsivaizduoju ir jo kainą
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:00 PM | Žinutė # 581 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš maždaug isivaizduoju apie kokį jis transformerį kalba,bet įsivaizduoju ir jo kainą buvau pirkus norfoj toks nemazas susilanksto i naikintuva tai jo kaina apie 25 lt ir maniskiai per 2 metus jo nesugebejo sulauzyt<o gal tiesiog tvirtas pasitaike >
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:06 PM | Žinutė # 582 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) buvau pirkus norfoj toks nemazas susilanksto i naikintuva tai jo kaina apie 25 lt ir maniskiai per 2 metus jo nesugebejo sulauzyt ai jei tokia kaina tai ir du tada nupirksiu galvojau,kad apie 100lt arba ne apie tokius kalbam,čia kur per reklama rodo kažkokie nauji gal nežinau,tai manau jų kaina tikrai ne tokia Apgauti galima vaikus ir su kitokiais pigesniais transformeriais
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:17 PM | Žinutė # 583 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na tuos kur per reklamas rodo tai kainos nezmoniskos,nes reklamuoja tik garsiiu gamintoju prekes.kaip maniskiai kurie nieko nesaugo tai ir nesinori brangiu pirkt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:22 PM | Žinutė # 584 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na tuos kur per reklamas rodo tai kainos nezmoniskos,nes reklamuoja tik garsiiu gamintoju prekes.kaip maniskiai kurie nieko nesaugo tai ir nesinori brangiu pirkt Tai maniškis mažylis ir nesaugo,tai ir gaila geresnį daigtą pirkti,dabar kažkoks košmaras po kalėdų mažylio gimtadienis,visi man sako daryk per kaledas bendrai,aš sakau ne,nes noriu stalo vaikiško, Ratų tema,tai žodžiu kariaujame dėl gimtadienio kuris po kalėdų ir prieš pat naujus metus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-29, 7:28 PM | Žinutė # 585 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Augustas raso laiska Kaledu seneliui aga manasis tai irgi parašė, dar sakė perrašys kad gražesnis būtų o užsiprašė irgi ojojoi, bet jau daug kas nupirko dovanos sudėtos ir laukia kalėdų Quote (idit) nepatikesi bakuganu rinkinio manasis irgi užsiprašė ir bakuganų ir beno teno laikrodžio ir transformerio ir kompo ir t.t.. bet geriausiai tai parašė, jei neturėsi pinigėlių tai atnešk bet ką Quote (Romeniukas) bet dabar nori kažkokio transformerio tai va kalėdoms puiki dovana
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |