Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:04 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gudruolis koks juokas nu jau labai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:18 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va ir mes pagaliau namuose Romeniukai kur rogute pirkai mes žiūrėjom senukuose bet nieko gero, ir kainos kosminės sakau gal iki babilono palėkt reikėtų, mes turim plasmasines pernykštes bet reikėtų kitų jau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-12-14, 3:26 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:21 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sakau paskaičiiuok duosiu saldainį tai du suvalgė sako skaičiuojam dar du duosi geras, ot koks šaunuolis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:24 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip gražiai sninga pas mus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:28 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas dar karteli snieguoliuke, ka gero nuveiket,ka matet?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:28 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sninga tai gražiai,bet plaukai iškart man riebaluoti reikia plauti kekvieną dieną Sulimpa plaukai atrodo kaip neplauta galva Brangios rogutės labai,mūms tai pasisekė mes perpirkome iš draugės rogutes,ji nusipirko naujas tai mūms pardavė savo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:33 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Brangios rogutės labai, maniskiai tai kazkur pernai pamete,bet mociute naujas nupirko tokias pigias plastmasines.daba dickiai pesas kuris Zygi tampys .na o kai tetis gryz gales vel suni kinkytis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:34 PM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip gražiai sninga pas mus miela Sninga ir pas mus faina idit, labas ką tu nuveikei per dieną? Mes rogutes pirkome Moki Veži perkybos centre buvo po 49 ir 64 lt akcijos kaip tik
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:48 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sninga tai gražiai,bet plaukai iškart man riebaluoti reikia plauti kekvieną dieną Sulimpa plaukai atrodo kaip neplauta galva Brangios rogutės labai,mūms tai pasisekė mes perpirkome iš draugės rogutes,ji nusipirko naujas tai mūms pardavė savo aš tai mačiau gražias tas kaina 159 tai kažkaip nekylo ranka pirkti Quote (Laurituke) Moki Veži perkybos centre buvo po 49 ir 64 lt akcijos kaip tik o apie tą parduotuve net nepagalvojau reikia nulėkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 3:51 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Idit berods tu klakažkada apie silantavimą tai mes šiandien buvom, sakė silantuoja ir po vieną, mums jau 2 nauji yra bet dar nesilantavo nes nepakankamai išdygę, reikia kad labaiu išaugtų tai sakė po naujų registruotis o kinderiui ant galvos kirpėja žvaigždutes išskutinėjo, tai kai daktarė pamatė sako matosi kad šventės artėja ai dar darė laikroduką ant rankos, kažkokius vaistukus suleido tai truputį išsigando
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:10 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sakė silantuoja ir po vieną, mums jau 2 nauji yra bet dar nesilantavo nes nepakankamai išdygę, reikia kad labaiu išaugtų tai sakė po naujų registruotis tai silantuoja ir po viena,bet maniskiam dejo jau kai buvo visi 4 sudyge. Quote (snieguoliuke) ai dar darė laikroduką ant rankos, kažkokius vaistukus suleido tai truputį išsigando ziu anksti darotes,mes jau nuo geguzes laukem tuos vakcinos<vis nebuvo>tai spalio pabaigoj pasiderem.cia tikrina ar nera TBC. Quote (snieguoliuke) o kinderiui ant galvos kirpėja žvaigždutes išskutinėjo, tai kai daktarė pamatė sako matosi kad šventės artėja graziai turetu atrodyti,bet man labiau patinka kai ispaiso<kaip tatiuruote>su spec.dazais ant paluku ir laikosi apie 2 men .Quote (Laurituke) idit, labas ką tu nuveikei per dieną? ai kaip visada kruva cv issiuntinejau,kiema nusiskasiau paskui vel nusikasiau ir dar reiktu eit seip nei biski nenustojo pas mus snigti.ai dar su Zygiu vaziavom suni pavedzioti tai jis tiek pavargo<sededamas >kaimynei peciu kurenau.va atrodao daug veiksmo turejau o istikro nieko neneuveikiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:14 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ziu anksti darotes,mes jau nuo geguzes laukem tuos vakcinos<vis nebuvo>tai spalio pabaigoj pasiderem.cia tikrina ar nera TBC. tai mums irgi atrodo reikėjo po naujų bet gydytoja sako ir taip retai pa mus ateinant tai pasidarykit ir laisvi tai kai pamatė adatą tai išsigando bet nieko . dar būtų ir kraują ėmę bet sakau po naujų chirurgas vistiek sakys kad reikia išsitirti tai prie to pačio viską padarys Quote (idit) graziai turetu atrodyti,bet man labiau patinka kai ispaiso<kaip tatiuruote>su spec.dazais ant paluku ir laikosi apie 2 men . va reikės pasiūlyti kirpėjai o mums vienam šone tokias tris išskutinėjo, o kitam šone eglutes tai atrodo tikrai super
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:15 PM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) plaukai iškart man riebaluoti reikia plauti kekvieną dieną Sulimpa plaukai atrodo kaip neplauta galva ne tau vienai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:18 PM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) plaukai iškart man riebaluoti reikia plauti kekvieną dieną Sulimpa plaukai atrodo kaip neplauta galva ne tau vienai as tai kepures nesioju tai maziau jie susiriebaluoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:45 PM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai kepures nesioju tai maziau jie susiriebaluoja o aš kaip jų nemėgstu, bet kai šitaip sninga manau geriausias variantas
|
Atsijungęs |
| |