Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:46 PM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va lekiu pabaigti vakarienę gaminti susipaišysim vakare, jei kas bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:47 PM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as be kepures negaliu,draugai juokiasi kad esu ju maniake.na pati turiu vasariniu velnias zino kiek,o ziemines net 7.vaikiam irgi jei kokia fainesne pamatau stengiuos nupirkt.o ypac skrybeles.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 4:48 PM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o as be kepures negaliu aš žiemą irgi nešioju ne pastovei bet gana dažniau o įpač kai šaltą yai kepurė super
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-12-14, 6:48 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką veikinėjate merginos Aš tai vis dėl to eisiu į tą prezentaciją pasižmonėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 7:59 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o as be kepures negaliu,draugai juokiasi kad esu ju maniake aš irgi turiu berods 3 ir vieną srybelę, pamenu renkuosi maniškis sako kam perki vistiek nenešiosi o aš rėkiu nešiosiu nešiosiu gal porą kartų buvau užsidėjusi o va kas liečia vaiką irgi jei tik pamatau gražią kepurę visada nuperku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 7:59 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai vis dėl to eisiu į tą prezentaciją pasižmonėti aišku eik vyno atsigersi, pavalgysi nemokamai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 9:52 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai vis dėl to eisiu į tą prezentaciją pasižmonėti nu ir gerai aišku ko nesinaudoti proga
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-12-14, 9:55 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės as misko darbuose uzsikasus bet ateinu, biski pasicekavinu, kad neatsilikciau nuo gyvenimo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:05 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mergytes gal yra dar truputi sedinciu prie kompiuterioko ir gadinancias akis ar
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:06 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) sveikutes mergytes mua gal yra dar truputi sedinciu prie kompiuterioko ir gadinancias akis juokas juokas juokas ar laba yra,yra ką veikinėji?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:11 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ateinu, biski pasicekavinu, kad neatsilikciau nuo gyvenimo reikia reikia ateiti Quote (sypsenele) gal yra dar truputi sedinciu labukas yra dar yra bet jau ruošiuosi į lovytę ryt važiuot į Vilnių reikia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:12 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na kolkas tai griauziu sakocio gabaliuka juokas juokas juokas reik begti arbatikes pasidaryt 4 4 4 va katik isploviau namucius su skudureliu kad geriau miegotu maziukai mana miela neseniai tik uzmigo kai atveso namie-nes pas mus tai ant tiek silta kad baisu-beweik visa dien atviru langu esam beweik,, ir tai dabar svetainei 25 silumos tai gerai kai šilta pas mus irgi tiek jei būna mažiau man jau šalta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:13 PM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) yra dar yra bet jau ruošiuosi į lovytę ryt važiuot į Vilnių reikia tolima kelionė,o keliai baisūs matėt per žinias jauna moteris žuvo,liko trys mažamečiai vaikai liūdna ir baisu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:13 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai gerai kai šilta pas mus irgi tiek jei būna mažiau man jau šalta nemėgsti šalčio man tai kai labai jau karšta aš neišsimiegu tai langus ant mikro palieku
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:15 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) yra dar yra bet jau ruošiuosi į lovytę ryt važiuot į Vilnių reikia nu va ir ka ten jau gero veiksi pasizmonesi vilniuje o man ir reik in lovyte begti vyras laukia-bet tegu dar palaukia o as ryt vyresnele vesiu in darzeliuka tai pucia jau gerai begu trumpam arbatytes -gal ir jus norit kuri? turiu sakocio.. balius
|
Atsijungęs |
| |