Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:15 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tolima kelionė,o keliai baisūs matėt per žinias jauna moteris žuvo,liko trys mažamečiai vaikai liūdna ir baisu aga mačiau, tai važiuosiu su autobusu nes pinigus atiduos už bilietą o jei su mašina niekas nemoka už kurą bet va truputį bijau nes anksti išvažiuoti reikia o pas mus sninga tai jaučiu sniego bus daug keliai kaip visuomet baisūs o man tai gaila tu vaikiukų kur našlaičiais liko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:17 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) turiu sakocio.. balius neatssisakyčiau, bet šiandien medaus pyrago valgiau, tai sakau gal užteks Quote (sypsenele) nu va ir ka ten jau gero veiksi pasizmonesi vilniuje komandiruotė man, kursus tokius lankau darbas siunčia tai ir reikia bent kartą į mėn važiuot į sostinę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:18 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nemėgsti šalčio kol gyvenau bute buvau pripratusi prie 18 ir buvo gerai,o čia kai pradėjome kūrentis ir taip gera jauku prie gero greitai priprantama tai ir pripratau Quote (snieguoliuke) man tai kai labai jau karšta aš neišsimiegu tai manau čia daug kam taip kai labai karštą būna.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:19 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet va truputį bijau nes anksti išvažiuoti reikia o pas mus sninga tai jaučiu sniego bus daug keliai kaip visuomet baisūs galvoju o man tai gaila tu vaikiukų kur našlaičiais liko 12 sninga?pas mus ne kol kas,jo vaikų labai gaila
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:19 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai gerai kai šilta aga bet maziukai nemegsta pyksta abu kaip reikalas-aisku gerai kai silta nereik siltai rengtis ar bedavoti tiesiog kad salta. Quote (Laurituke) matėt per žinias jauna moteris žuvo,liko trys mažamečiai vaikai na net ir sustojau nenuejau dar arbatytes daryt... kazkaip baisu kai taip nutinka,o dar vaikuciai lieka be mamos tai liudna tikrai,nes mamos niekas nepakeis. Quote (snieguoliuke) tai langus ant mikro palieku aga tau gerai o kai pas mus seni langai tai nelabai ir paliksi-kai maziukas nusikloja ir miega.. miega ramiai kai saltas kunas net nujudina nieko
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:22 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) neatssisakyčiau, bet šiandien medaus pyrago valgiau, tai sakau gal užteks tai gal ciuciut Quote (snieguoliuke) komandiruotė man, kursus tokius lankau darbas siunčia tai ir reikia bent kartą į mėn važiuot į sostinę mmm tai kokia draugike pasistverk ryte ir varykit dvi-tai ka nors gero nuveiksite
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:27 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai gal ciuciut na ai tiek to atmesk gabaliuką aš einu langą atsidarysiu Quote (sypsenele) ai kokia draugike pasistverk ryte ir varykit dvi-tai ka nors gero nuveiksite kad visos drauges dirba va už tai draugų yra vilniui tai su vienu per pertrauką susitariau susitik o su kitu gal veliau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:29 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sninga?pas mus ne kol kas,jo vaikų labai gaila aga sniguriavo bet silpniau nei anksčiau, ateis tuoj ir pas jus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:35 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga sniguriavo bet silpniau nei anksčiau, ateis tuoj ir pas jus juokas juokas matyt kad ateis
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:37 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ai tiek to atmesk gabaliuką aš einu langą atsidarysiu aga dar as turiu mociutes pyrago kiskio Quote (snieguoliuke) kad visos drauges dirba va už tai draugų yra vilniui tai su vienu per pertrauką susitariau susitik o su kitu gal veliau o cia tai isvis gerai ir as taip noreciau Quote (snieguoliuke) aga sniguriavo bet silpniau nei anksčiau, ateis tuoj ir pas jus aga prisauksi pusnynus mums siaip pas mus visa dien graziai snigo net mergyte ziurejo pro langa ir lauke balandziu atskrendanciu pas ja kad pamaitintu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:40 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) o cia tai isvis gerai ir as taip noreciau aga neblogai tik kad vienas man kaip brolis o kitas grupiokas buvęs, būčiau su draugyte susitikus bet jai darbas o gal ir jei pavyks ištrukti norėčiau prie eglės vilniuje nulėkti, jaučiu graži Quote (sypsenele) siaip pas mus visa dien graziai snigo aga pas mus irgi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:40 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš sveikiau už jus griaužiu kopūstą Gučiui daviau ir aš valgau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:42 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jauku prie gero greitai priprantama tai ir pripratau tikrai taip na ką einu jaučiu lovon, nes kai ryte reikės keltis bus sunkoka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:42 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš sveikiau už jus griaužiu kopūstą Gučiui daviau ir aš valgau man patinka irgi kartais pagraužti kopūstą, bet labaiu patinka obuoliukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:43 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na gerai jau lekiu, gerų plepesių mielosios ir saldžių sapnų
|
Atsijungęs |
| |