Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:45 PM | Žinutė # 256 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man patinka irgi kartais pagraužti kopūstą, bet labaiu patinka obuoliukai _liuks_ _liuks_ _liuks_ skanu ir obuoliai bet neturiu šiuo metu tai gerai kopūstas Quote (snieguoliuke) na gerai jau lekiu, gerų plepesių mielosios ir saldžių sapnų mua labanaktis geros kelionės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:50 PM | Žinutė # 257 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jaučiu graži nu tai tikekimes
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:52 PM | Žinutė # 258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Gučiui daviau ir aš valgau Quote (snieguoliuke) man patinka irgi kartais pagraužti kopūstą, bet labaiu patinka obuoliukai na musu mergyte ir kartais atsidaro saldytuva atsilupa kopusto ir ateina ir valgo -sunyte ir musu megsta pagriauzt va einu ja in lauka isleisti reikaliuko greit grysiu
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-12-14, 10:59 PM | Žinutė # 259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka isvedziau sunelyte sava-tai ir as manau rausiu jau in lova pas vyruka gal pasildys,nes lauke truput vesu gerai saldziu jums jai dar kas apsilankysite jus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 2:20 PM | Žinutė # 260 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis Jungiuosi su kavyte Ką nuveikėte gero šiandien? Mes tai su vyru pasivažinėjome šen bei ten,nupirkau vaikams keletą lavinančių mokomūjų knygučių,pasivaikščiojome babilonee,apsipirkome ir vėl namučiai Tokia jau mūsų kasdienybė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 2:25 PM | Žinutė # 261 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Buvome šiandien dar dvejose vietose dėl tortuko,bet niekas šiam mėnesiui nebeapsiema užsakymų Tai nežinau ką reikės daryti dėl Deivydo gimtadienio torto,reikėjo ankščiau galvoti ir užsisakyti,o dabar užsakymų ant švenčių pilna
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-12-15, 2:25 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 5:49 PM | Žinutė # 262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir kodėl čia tokia tuštuma
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 6:25 PM | Žinutė # 263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Buvome šiandien dar dvejose vietose dėl tortuko,bet niekas šiam mėnesiui nebeapsiema užsakymų Tai nežinau ką reikės daryti dėl Deivydo gimtadienio torto,reikėjo ankščiau galvoti ir užsisakyti,o dabar užsakymų ant švenčių pilna jo tikrai labai visi dabar užsakinėja reikėjo ankščiau Quote (Romeniukas) Na ir kodėl čia tokia tuštuma galvoju visos užsijėmusios šventės artėja reikalai reikaliukai aš šnd irgi daviausi mieste buvau turguje maisto pirkau,paskui nuvariau atsispauzdintus darbus pasiimti tai dabar darbo uj kiek bus lankstymo karpyko laukiu vyro blemba sakė vos neapsivertė šnd kaip baisu kai tie orai tokie sako galą užmetė ir nuvaževo į griovį kažkos traktoris ištraukė baisu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 6:36 PM | Žinutė # 264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo tikrai labai visi dabar užsakinėja reikėjo ankščiau _liuks_ Tai vat net nepagalvojau,kad šventės ir visa kita,kad užsakymų bus pilna,tai nežinau ką reikės daryti su tortu,nelabai norisi iš maximos papraso pirkti,bet jaučiu,kad ir toj maximoj tokiu laiku nieko gudro nebus Quote (Laurituke) visos užsijėmusios šventės artėja reikalai reikaliukai miela aš šnd irgi daviausi mieste buvau turguje maisto pirkau,paskui nuvariau atsispauzdintus darbus pasiimti tai dabar darbo uj kiek bus lankstymo karpyko miela laukiu vyro blemba sakė vos neapsivertė šnd kaip baisu kai tie orai tokie sako galą užmetė ir nuvaževo į griovį kažkos traktoris ištraukė baisu Tai greičiausiai,kad užsiemusios,mes ir šiandien daug kur važinėjomes kaip sakant belekur,nes nėra ką veikti Tai gerai,kad išsisuko tavo vyras,viskas laimingai baigėsi Ai žinai kai tokie dabar keliai tai viko ūna,reikia labai atsargiai. mano vyras tai siunta kai kur važiuojame tokių durnių už vairo yra,kad ne tas žodis,manasis ir sako,kas tokiems dar ir teises davė Bet rimtai tokias nesamones vairuodami daro,kad ne tas žodis,net nežiūri į veidrodėlius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 6:42 PM | Žinutė # 265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat net nepagalvojau,kad šventės ir visa kita,kad užsakymų bus pilna,tai nežinau ką reikės daryti su tortu,nelabai norisi iš maximos papraso pirkti,bet jaučiu,kad ir toj maximoj tokiu laiku nieko gudro nebus jo manau kad tikrai nieko Quote (Romeniukas) Tai gerai,kad išsisuko tavo vyras,viskas laimingai baigėsi jo tai ačiū dievui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 6:44 PM | Žinutė # 266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai ką veikinėji,darbeliais užsiėmusi ane?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 6:45 PM | Žinutė # 267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai ką veikinėji,darbeliais užsiėmusi ane? miela nea kol kas nieko Airidukui kisieliaus išviriau siurbčioja dabar patinka jam labai vakare kai visi sumiega aš sėdų prie darbukų jei yra užsakymas šnd dar reikia kalendorių padaryti ir išsiūsiu jau užsakymą ryt merginai tokiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 6:56 PM | Žinutė # 268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nea kol kas nieko Airidukui kisieliaus išviriau siurbčioja dabar patinka jam labai vakare kai visi sumiega aš sėdų prie darbukų jei yra užsakymas šnd dar reikia kalendorių padaryti ir išsiūsiu jau užsakymą ryt merginai tokiai Aš ir galvojau užsiimti truputi fotošoopu,bet tingiu Nors rytoj užlėks draugė reikės padėti daryti darbelius su fotošopu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 7:37 PM | Žinutė # 269 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas štai ir aš sveika ir gyva iš sostinės grįžau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-15, 7:39 PM | Žinutė # 270 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką nuveikėte gero šiandien? Mes tai su vyru pasivažinėjome šen bei ten,nupirkau vaikams keletą lavinančių mokomūjų knygučių,pasivaikščiojome babilonee,apsipirkome ir vėl namučiai Tokia jau mūsų kasdienybė kaip faina kai vyras namuose ane tai dar nedirba Quote (Romeniukas) Buvome šiandien dar dvejose vietose dėl tortuko,bet niekas šiam mėnesiui nebeapsiema užsakymų Tai nežinau ką reikės daryti dėl Deivydo gimtadienio torto,reikėjo ankščiau galvoti ir užsisakyti,o dabar užsakymų ant švenčių pilna kad ir ne švenčių dienomis bent jau Babilone reikia užsisakyti prieš 2 savaites , bet mes tai užisakėm antradienį daželiui tortą ir sakė padarys
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |