Penktadienis, 2025-01-24, 2:44 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 12:01 PM | Žinutė # 766

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas mielosios 4 4

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 12:02 PM | Žinutė # 767

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaida)
su sventemis visas

ir tave su šventėmis mua

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
DoveFotoData: Antradienis, 2011-01-04, 12:18 PM | Žinutė # 768

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sveikutės mua
vaida, ir tave su praėjusiom
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 3:06 PM | Žinutė # 769

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (idit)
as jau laukiu kitos savaites kada namuose isivyraus mirtina tyla

į mokyklas žigiuos ane? juokas
aš saviški nuo 4tad vesiu jau į daržą žiūrėsim kaip bus galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 3:07 PM | Žinutė # 770

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vaida, sveikute kaip senai matyta užsuk dažniau mergyt mua

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 3:09 PM | Žinutė # 771

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ką panos veikia?m?aš susitvarkiau reikaliukus užvaževau pas mamą dabar važiuosim namo su Airiduku neužilgo miela vakar pas mamą kieme kaip buvau užklimpusi siaubas galvojau tai ką reiks daryti ir kamštį nemenką padariau tai visi kokie 6 vyrai kai puolė tai iškėlė mano tą mašiną iš sniego nu bet tokios krūvos visur kad siaubas ir nuvalyti normaliai neimanoma sušales į gabalus tas sniegas

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-01-04, 4:08 PM | Žinutė # 772

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
į mokyklas žigiuos ane?

ale nei vienas nenori
Quote (Laurituke)
aš saviški nuo 4tad vesiu jau į daržą žiūrėsim kaip bus

o kodel buvai nutraukus vedima?
Quote (Laurituke)
vakar pas mamą kieme kaip buvau užklimpusi siaubas galvojau tai ką reiks daryti ir kamštį nemenką padariau tai visi kokie 6 vyrai kai puolė tai iškėlė mano tą mašiną iš sniego

saunuoliai vyrai kad padejo isvaziuot _liuks_
Quote (Laurituke)
nu bet tokios krūvos visur kad siaubas ir nuvalyti normaliai neimanoma sušales į gabalus tas sniegas
as jau dabar nuplanavus kad kai vaikinus vesiu i mokykla-darzeli tai masina akropolio aikstelej palikinesiu,jei jau pries sventes kiemas buvo neivaziuojamas tai kas daba desis
Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-04, 6:53 PM | Žinutė # 773

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės, aš tik dabar galiu prisėst, nes nuo ryto iki ktvirtos-kursai, kaip fainai, snd vėrėm karoliukus, darėm sagę, apyrankes, išmokom įvairios vėrimo technikos, ryt dekupažas laukia, paskui benrai ir tt. tai va, visą savaitėlę būsiu maloniai užsiemusi..
dabar valgyt pridariau, su vyrioku nusprendėm iki draugų palėkt, pasiilgom mat jau juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-04, 7:18 PM | Žinutė # 774

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės 4 Šiandien daviausi su Deivyduku po poliklinikas, prasiskėlė pas krikšto mamą į radiatorių galvą,nelabai stipriai,bet žaizdelė negijo,nueinu pas gydytoją duosda siuntimą,su siuntimu registruoja tik po savaitės,aš sakau vaikui galvytė puliuoja negaliu laukti savaitės,tai vėl tada pas savo gydytoją,prašau ekstra siuntimo,nedavė,bet nusiuntė į kitą kliniką kurioje sutvarkė žaizdelę,susiuvo. liudna 12 Nesiseka mūms visai su ta galvyte,vis nepasimoko,netsargus labai

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-04, 7:21 PM | Žinutė # 775

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
ką panos veikia?m?aš susitvarkiau reikaliukus užvaževau pas mamą dabar važiuosim namo su Airiduku neužilgo miela vakar pas mamą kieme kaip buvau užklimpusi siaubas galvojau tai ką reiks daryti ir kamštį nemenką padariau tai visi kokie 6 vyrai kai puolė tai iškėlė mano tą mašiną iš sniego nu bet tokios krūvos visur kad siaubas ir nuvalyti normaliai neimanoma sušales į gabalus tas sniegas

Mes šiandien iš aikštelės ir negalėjome išvažiuoti,tai su rogutėmis vaiką nuvežiau į kitą miesto galą,bet paskui vyras šiaip ne taip išbuksavo iš kiemo,tai pasigavo mus nebetoli poliklinikos 10 Rytoj jau bus aikštelės valymo talka,nes nebeįmanoma,buksuoja visos mašinos. mano vyras tai siunta kai tokios bisios nevalytos mieste daug kur gatvės,sako noriu važiuoti į Ispanija juokas juokas Nekenčia žiemos šiais metais juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2011-01-04, 7:22 PM | Žinutė # 776

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
Sveikutės, aš tik dabar galiu prisėst, nes nuo ryto iki ktvirtos-kursai, kaip fainai, snd vėrėm karoliukus, darėm sagę, apyrankes, išmokom įvairios vėrimo technikos, ryt dekupažas laukia, paskui benrai ir tt. tai va, visą savaitėlę būsiu maloniai užsiemusi..
dabar valgyt pridariau, su vyrioku nusprendėm iki draugų palėkt, pasiilgom mat jau juokas

Sveikutė Na vak aip faina kursuose jau buvai ir patiko _liuks_ _liuks_ Išmoksi visokių grožybių

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 9:02 PM | Žinutė # 777

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
nu bet tokios krūvos visur kad siaubas ir nuvalyti normaliai neimanoma sušales į gabalus tas sniegas

tikrai taip baisiai sualęs sniegas galvoju galvoju
Quote (vaidabas)

kaip smagu

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 9:07 PM | Žinutė # 778

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Šiandien daviausi su Deivyduku po poliklinikas, prasiskėlė pas krikšto mamą į radiatorių galvą,nelabai stipriai,bet žaizdelė negijo,nueinu pas gydytoją duosda siuntimą,su siuntimu registruoja tik po savaitės,aš sakau vaikui galvytė puliuoja negaliu laukti savaitės,tai vėl tada pas savo gydytoją,prašau ekstra siuntimo,nedavė,bet nusiuntė į kitą kliniką kurioje sutvarkė žaizdelę,susiuvo. Nesiseka mūms visai su ta galvyte,vis nepasimoko,netsargus labai

o siuvo žaizdelę, jei ilgiau nei 12 val praėjo nelabai siuva, pamenu kai mažius buvo kojytę prasikirtęs kai krito ant stiklo kieme, tai ant rankų nunešėm su drauge kai pamatėm kiek kraujo liudna :liudna: o manasis iš Naujamiesčio gal per keliais minutes atlekė tai susiuvo ir sakė jei būtume atėję ryte jau niekas būtų nebesiuvę, ir būtų likęs randas liudna :liudna:
tai jums reikėjo eiti į priimamajį būtų iškart susiuvę _liuks_ , nes jai jau galvytę pūliuoja tai manau senokai prasikirtęs, nes iškart tai nesupūliuoja galvoju :galvoju: , na svarbiausia kad viskas gerai baigėsi miela

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-01-04, 9:12 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 9:10 PM | Žinutė # 779

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mes šiandien iš aikštelės ir negalėjome išvažiuoti,tai su rogutėmis vaiką nuvežiau į kitą miesto galą,bet paskui vyras šiaip ne taip išbuksavo iš kiemo,tai pasigavo mus nebetoli poliklinikos Rytoj jau bus aikštelės valymo talka,nes nebeįmanoma,buksuoja visos mašinos. mano vyras tai siunta kai tokios bisios nevalytos mieste daug kur gatvės,sako noriu važiuoti į Ispanija Nekenčia žiemos šiais metais

na jo baisi aikštutė baisi juokas juokas juokas vakar matėm kai vyras stumė žmoną su mašina nes labai jau buksavo, paskui numetė kastuvą ir koliodamasis nuėjo juokas juokas , atrodo ir aikštutė maža pas jus sulėktų vyrai per pusvalandį ir susitvarkytų, mūsiškiai tai kasė beveik 2 valandas, bet taip švariai nukasė kas asfaltas matosi juokas juokas juokas , o ryte girdim traktoriukas atvažiavo kasti, ogi pasirodo nebėra ką

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 9:11 PM | Žinutė # 780

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o pas mus mieste pagaliau pradėjo traukti policija tas mašinas kurios stovi šalikėlėse apkastas, nes per jas ir gatvių negali normaliai nuvalyti , sakė bauda nuo 25 iki 100Lt

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025