Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
idit | Data: Antradienis, 2011-01-04, 9:36 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pas mus mieste pagaliau pradėjo traukti policija tas mašinas kurios stovi šalikėlėse apkastas, nes per jas ir gatvių negali normaliai nuvalyti , sakė bauda nuo 25 iki 100Lt tai kad per zinias aiskino jog pakelia jas o kai nuvalo vel pastato atgal
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 9:51 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai kad per zinias aiskino jog pakelia jas o kai nuvalo vel pastato atgal pastato atgal jei jos registruotos, o tos kur jau be tecnikinio ar kaip ten tempia į aikštelę brangiausiojo bendradarbio jau nutempė, stovėjo laužas netoli namų tai nespėjo pats patraukti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 9:52 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ką veikinėji Idit
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 9:58 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas dar kartelį ką veikinėjate? mes šnd sau pasidarėme dovaną jau po švenčių nusipirkome kompą loptopą ir dar mp3 vyrui į darbą labai jo reikėjo man tai nei kiek tai va nuotaika faina nu kažkaip naujas daigtas smagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 10:02 PM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes šnd sau pasidarėme dovaną jau po švenčių nusipirkome kompą loptopą ir dar mp3 vyrui į darbą labai jo reikėjo man tai nei kiek tai va nuotaika faina nu kažkaip naujas daigtas smagu tikrai taip labai smagu man šiandien brangusis irgi parvežė dovanų tarkavimo mašiną čia gal užuomina kad cepelinų pasiilgo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-01-04, 10:15 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką veikinėji Idit sniega prie menesienos kasiau ,ale koks geras oras ir tokia faina mankstike pries miega
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 11:23 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai taip labai smagu niu jo tikrai Quote (snieguoliuke) man šiandien brangusis irgi parvežė dovanų tarkavimo mašiną čia gal užuomina kad cepelinų pasiilgo va,va prašom daryti cepekus ir mes atlėksime Quote (idit) ale koks geras oras ir tokia faina mankstike pries miega geras jo maniškis irgi davė su kastuvu po gatve reiktų ir man vakarais taip padirbėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-04, 11:35 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| cha, apgavau vakar biskeli... net nemaciau, jog skyp4j mano vyrioko gimtadienis užrašytas...dieną ruošiaus, vakare baliavojau, geriau vien dėl to, kad dovaną išbandyčiau alkotsterį mat gavo, tai aš po trijų taurelių konjako, vairuot nebegaliu .. na dar savaitgalį kitas bataljonas svečių praūš ir biskeli nuo švenčių pailsėsim.. o jau aš kaip užsizarazinau su karoliukų vėrimu..mergaitėm auskarai patiko, tai jau renkam shemas, ka gaminsim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-04, 11:39 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniuk, laikykis maniškiui ir taip buve, tai kad veliau siuvo, turejo antibijotikų išrašyt dar..sveikit
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 11:39 PM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) cha, apgavau vakar biskeli... juokas net nemaciau, jog skyp4j mano vyrioko gimtadienis užrašytas...dieną ruošiaus, vakare baliavojau, geriau vien dėl to, kad dovaną išbandyčiau juokas alkotsterį mat gavo, tai aš po trijų taurelių konjako, vairuot nebegaliu sveikata .. nu apgavai tai gerai ir mane ir Romeniuką nes ji irgi man rašo sako kas čia darosi Quote (vaidabas) o jau aš kaip užsizarazinau su karoliukų vėrimu..mergaitėm auskarai patiko, tai jau renkam shemas, ka gaminsim nu va kaip gerai o man atsibodo ir padėjau viską į šoną o tiek visko prisipirkau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-04, 11:42 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va kaip gerai o man atsibodo ir padėjau viską į šoną o tiek visko prisipirkau tai mano mergičkos buvo užsimete, bet greit joms atsibodo.. ale šiandien kai parnešiau įdomių dalykėlių, schemų, ką galima pasidaryt, tai užsivedė vėl.., gal ir tau vėl ta banga atplauks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 11:47 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o kodel buvai nutraukus vedima? anais metais tai ėjom ir sirgom daugiau sirgom nei ėjom,šeis metais paėjo tris dienas mėn sirgom ir gavom iš daktarės pažymą 3mėn sako būkite namuose nuspresite kaip kas jums su išvaževimu ir tada sugalvosit eiti toliau ar ne tai va kol kas dar nevažiuojam tai eisime taip ir gavosi. Quote (idit) saunuoliai vyrai kad padejo isvaziuot _liuks_ jo gerai kad jie kitaip nežinau kaip būtų buvę Quote (idit) as jau dabar nuplanavus kad kai vaikinus vesiu i mokykla-darzeli tai masina akropolio aikstelej palikinesiu,jei jau pries sventes kiemas buvo neivaziuojamas tai kas daba desis aš dabar irgi jau palieku kur toliau geriau paeinu kad neistrigti šnd vėl mamos kieme buvau pakibusi gerai kad su vyru tai jis iškrapštė Quote (Romeniukas) Sveikutės 4 Šiandien daviausi su Deivyduku po poliklinikas, prasiskėlė pas krikšto mamą į radiatorių galvą,nelabai stipriai,bet žaizdelė negijo,nueinu pas gydytoją duosda siuntimą,su siuntimu registruoja tik po savaitės,aš sakau vaikui galvytė puliuoja negaliu laukti savaitės,tai vėl tada pas savo gydytoją,prašau ekstra siuntimo,nedavė,bet nusiuntė į kitą kliniką kurioje sutvarkė žaizdelę,susiuvo. liudna 12 Nesiseka mūms visai su ta galvyte,vis nepasimoko,netsargus labai vajatau kaip dabar jam? laikykitės ir sveikite vargšiukas Quote (Romeniukas) Mes šiandien iš aikštelės ir negalėjome išvažiuoti,tai su rogutėmis vaiką nuvežiau į kitą miesto galą,bet paskui vyras šiaip ne taip išbuksavo iš kiemo,tai pasigavo mus nebetoli poliklinikos 10 Rytoj jau bus aikštelės valymo talka,nes nebeįmanoma,buksuoja visos mašinos. mano vyras tai siunta kai tokios bisios nevalytos mieste daug kur gatvės,sako noriu važiuoti į Ispanija juokas juokas Nekenčia žiemos šiais metais juokas juokas nu bet tikrai jau šeis metais tai žiauru visur baisu tikrai jau aš kibau va du kartus gerai kad visus du kartus sėkmingai viskas taip ir buvo kas ištraukia tų daugiabučių kiemuose tai jau tikrai galėtų visi susivienyti vos ne visi mašinas turi o kasti nesikasa Quote (snieguoliuke) tikrai taip baisiai sualęs sniegas galvoju galvoju pas mano mamą tai taip šnd va vyras kasė tai ragas vos kastuvu nudaužyti galima
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-04, 11:50 PM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai kad per zinias aiskino jog pakelia jas o kai nuvalo vel pastato atgal galvoju aš irgi taip girdėjau šnd kaip tik pasakė Quote (vaidabas) tai mano mergičkos buvo užsimete, bet greit joms atsibodo.. ale šiandien kai parnešiau įdomių dalykėlių, schemų, ką galima pasidaryt, tai užsivedė vėl.., gal ir tau vėl ta banga atplauks miela gali būti per laika užeis gal
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:10 AM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) anais metais tai ėjom ir sirgom daugiau sirgom nei ėjom,šeis metais paėjo tris dienas mėn sirgom ir gavom iš daktarės pažymą 3mėn sako būkite namuose nuspresite kaip kas jums su išvaževimu ir tada sugalvosit eiti toliau ar ne tai va kol kas dar nevažiuojam tai eisime taip ir gavosi. na manau cia daugumai taip vaiku kol perpranta virusus.va dabar man patinka nauja tvarka vaiku vedimo i darzeli. esu pikta nuo ryto vakar kazkuris mano jaunuolis druskos i arbatini prikrate tai si ryta net 5 puodelius kavos ispyliau kol supratau kodel kava neskani
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:15 AM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pastato atgal jei jos registruotos, o tos kur jau be tecnikinio ar kaip ten tempia į aikštelę brangiausiojo bendradarbio jau nutempė, stovėjo laužas netoli namų tai nespėjo pats patraukti na seip neturi teises kad ir be tehnikinio traukt,nebent tas bendradarbis buvo palikes neleistinoj vietoj.seip kai vyras buvo palikes masina kur negalima ir jau ja buvo uzsikele ant tralo<spejo laiku gryzti>,tai vyras dabar po teismus varo,nes po uzkelimo atsirado ibrezimu<na draudimas 3k daugiai ivertino nei reik sumoket bauda>.tai daba po nauju isvis gi netraukines o tiesiog fotografuos ir sius laiskus
|
Atsijungęs |
| |