Penktadienis, 2025-01-24, 2:50 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
iditData: Antradienis, 2011-01-04, 9:36 PM | Žinutė # 781

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o pas mus mieste pagaliau pradėjo traukti policija tas mašinas kurios stovi šalikėlėse apkastas, nes per jas ir gatvių negali normaliai nuvalyti , sakė bauda nuo 25 iki 100Lt

tai kad per zinias aiskino jog pakelia jas o kai nuvalo vel pastato atgal galvoju
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 9:51 PM | Žinutė # 782

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
tai kad per zinias aiskino jog pakelia jas o kai nuvalo vel pastato atgal

pastato atgal jei jos registruotos, o tos kur jau be tecnikinio ar kaip ten tempia į aikštelę juokas juokas brangiausiojo bendradarbio jau nutempė, stovėjo laužas netoli namų tai nespėjo pats patraukti juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 9:52 PM | Žinutė # 783

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ką veikinėji Idit miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 9:58 PM | Žinutė # 784

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
labukas dar kartelį ką veikinėjate? miela
mes šnd sau pasidarėme dovaną jau po švenčių juokas nusipirkome kompą loptopą ir dar mp3 vyrui į darbą labai jo reikėjo man tai nei kiek tai va nuotaika faina nu kažkaip naujas daigtas smagu 10 anwei

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-01-04, 10:02 PM | Žinutė # 785

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
mes šnd sau pasidarėme dovaną jau po švenčių nusipirkome kompą loptopą ir dar mp3 vyrui į darbą labai jo reikėjo man tai nei kiek tai va nuotaika faina nu kažkaip naujas daigtas smagu

tikrai taip labai smagu man šiandien brangusis irgi parvežė dovanų tarkavimo mašiną čia gal užuomina kad cepelinų pasiilgo

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2011-01-04, 10:15 PM | Žinutė # 786

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
ką veikinėji Idit

sniega prie menesienos kasiau juokas ,ale koks geras oras ir tokia faina mankstike pries miega
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 11:23 PM | Žinutė # 787

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tikrai taip labai smagu

niu jo tikrai
Quote (snieguoliuke)
man šiandien brangusis irgi parvežė dovanų tarkavimo mašiną čia gal užuomina kad cepelinų pasiilgo

va,va prašom daryti cepekus ir mes atlėksime
Quote (idit)
ale koks geras oras ir tokia faina mankstike pries miega

geras jo maniškis irgi davė su kastuvu po gatve reiktų ir man vakarais taip padirbėti

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-04, 11:35 PM | Žinutė # 788

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
cha, apgavau vakar biskeli... juokas
net nemaciau, jog skyp4j mano vyrioko gimtadienis užrašytas...dieną ruošiaus, vakare baliavojau, geriau vien dėl to, kad dovaną išbandyčiau juokas alkotsterį mat gavo, tai aš po trijų taurelių konjako, vairuot nebegaliu sveikata ..
na dar savaitgalį kitas bataljonas svečių praūš ir biskeli nuo švenčių pailsėsim..
o jau aš kaip užsizarazinau su karoliukų vėrimu..mergaitėm auskarai patiko, tai jau renkam shemas, ka gaminsim

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-04, 11:39 PM | Žinutė # 789

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Romeniuk, laikykis
maniškiui ir taip buve, tai kad veliau siuvo, turejo antibijotikų išrašyt dar..sveikit miela

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 11:39 PM | Žinutė # 790

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
cha, apgavau vakar biskeli... juokas
net nemaciau, jog skyp4j mano vyrioko gimtadienis užrašytas...dieną ruošiaus, vakare baliavojau, geriau vien dėl to, kad dovaną išbandyčiau juokas alkotsterį mat gavo, tai aš po trijų taurelių konjako, vairuot nebegaliu sveikata ..

nu apgavai tai gerai ir mane ir Romeniuką nes ji irgi man rašo sako kas čia darosi juokas
Quote (vaidabas)
o jau aš kaip užsizarazinau su karoliukų vėrimu..mergaitėm auskarai patiko, tai jau renkam shemas, ka gaminsim

nu va kaip gerai o man atsibodo ir padėjau viską į šoną o tiek visko prisipirkau

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2011-01-04, 11:42 PM | Žinutė # 791

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)

nu va kaip gerai o man atsibodo ir padėjau viską į šoną o tiek visko prisipirkau

tai mano mergičkos buvo užsimete, bet greit joms atsibodo.. ale šiandien kai parnešiau įdomių dalykėlių, schemų, ką galima pasidaryt, tai užsivedė vėl.., gal ir tau vėl ta banga atplauks miela

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 11:47 PM | Žinutė # 792

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
o kodel buvai nutraukus vedima?

anais metais tai ėjom ir sirgom daugiau sirgom nei ėjom,šeis metais paėjo tris dienas mėn sirgom ir gavom iš daktarės pažymą 3mėn sako būkite namuose nuspresite kaip kas jums su išvaževimu ir tada sugalvosit eiti toliau ar ne tai va kol kas dar nevažiuojam tai eisime taip ir gavosi.
Quote (idit)
saunuoliai vyrai kad padejo isvaziuot _liuks_

jo gerai kad jie kitaip nežinau kaip būtų buvę
Quote (idit)
as jau dabar nuplanavus kad kai vaikinus vesiu i mokykla-darzeli tai masina akropolio aikstelej palikinesiu,jei jau pries sventes kiemas buvo neivaziuojamas tai kas daba desis

aš dabar irgi jau palieku kur toliau geriau paeinu kad neistrigti šnd vėl mamos kieme buvau pakibusi gerai kad su vyru tai jis iškrapštė
Quote (Romeniukas)
Sveikutės 4 Šiandien daviausi su Deivyduku po poliklinikas, prasiskėlė pas krikšto mamą į radiatorių galvą,nelabai stipriai,bet žaizdelė negijo,nueinu pas gydytoją duosda siuntimą,su siuntimu registruoja tik po savaitės,aš sakau vaikui galvytė puliuoja negaliu laukti savaitės,tai vėl tada pas savo gydytoją,prašau ekstra siuntimo,nedavė,bet nusiuntė į kitą kliniką kurioje sutvarkė žaizdelę,susiuvo. liudna 12 Nesiseka mūms visai su ta galvyte,vis nepasimoko,netsargus labai

vajatau kaip dabar jam? laikykitės ir sveikite vargšiukas
Quote (Romeniukas)
Mes šiandien iš aikštelės ir negalėjome išvažiuoti,tai su rogutėmis vaiką nuvežiau į kitą miesto galą,bet paskui vyras šiaip ne taip išbuksavo iš kiemo,tai pasigavo mus nebetoli poliklinikos 10 Rytoj jau bus aikštelės valymo talka,nes nebeįmanoma,buksuoja visos mašinos. mano vyras tai siunta kai tokios bisios nevalytos mieste daug kur gatvės,sako noriu važiuoti į Ispanija juokas juokas Nekenčia žiemos šiais metais juokas juokas

nu bet tikrai jau šeis metais tai žiauru visur baisu tikrai jau aš kibau va du kartus gerai kad visus du kartus sėkmingai viskas taip ir buvo kas ištraukia _liuks_ tų daugiabučių kiemuose tai jau tikrai galėtų visi susivienyti vos ne visi mašinas turi o kasti nesikasa
Quote (snieguoliuke)
tikrai taip baisiai sualęs sniegas galvoju galvoju

pas mano mamą tai taip šnd va vyras kasė tai ragas vos kastuvu nudaužyti galima

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2011-01-04, 11:50 PM | Žinutė # 793

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
tai kad per zinias aiskino jog pakelia jas o kai nuvalo vel pastato atgal galvoju

aš irgi taip girdėjau šnd kaip tik pasakė
Quote (vaidabas)
tai mano mergičkos buvo užsimete, bet greit joms atsibodo.. ale šiandien kai parnešiau įdomių dalykėlių, schemų, ką galima pasidaryt, tai užsivedė vėl.., gal ir tau vėl ta banga atplauks miela

gali būti per laika užeis gal

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:10 AM | Žinutė # 794

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
anais metais tai ėjom ir sirgom daugiau sirgom nei ėjom,šeis metais paėjo tris dienas mėn sirgom ir gavom iš daktarės pažymą 3mėn sako būkite namuose nuspresite kaip kas jums su išvaževimu ir tada sugalvosit eiti toliau ar ne tai va kol kas dar nevažiuojam tai eisime taip ir gavosi.

na manau cia daugumai taip vaiku kol perpranta virusus.va dabar man patinka nauja tvarka vaiku vedimo i darzeli.
esu pikta nuo ryto vakar kazkuris mano jaunuolis druskos i arbatini prikrate tai si ryta net 5 puodelius kavos ispyliau kol supratau kodel kava neskani
Atsijungęs
iditData: Trečiadienis, 2011-01-05, 11:15 AM | Žinutė # 795

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
pastato atgal jei jos registruotos, o tos kur jau be tecnikinio ar kaip ten tempia į aikštelę brangiausiojo bendradarbio jau nutempė, stovėjo laužas netoli namų tai nespėjo pats patraukti

na seip neturi teises kad ir be tehnikinio traukt,nebent tas bendradarbis buvo palikes neleistinoj vietoj.seip kai vyras buvo palikes masina kur negalima ir jau ja buvo uzsikele ant tralo<spejo laiku gryzti>,tai vyras dabar po teismus varo,nes po uzkelimo atsirado ibrezimu<na draudimas 3k daugiai ivertino nei reik sumoket bauda>.tai daba po nauju isvis gi netraukines o tiesiog fotografuos ir sius laiskus _liuks_
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025