Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-18, 6:44 PM | Žinutė # 1261 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip smagu,man labai patinka ruletai,nedėčiau jokių tada užuolaidų,man taip kažkaip erdviau,šviesiau ir gražiau na po kokios valandikės ir aš galėsiu pasakyt, patinka man, ar ne... siaip cia vaikų kambariui ir darom, nes tas užuolaidas dangstydami, amžinai viska numėto nuo staliuko.., o ir dūkdami dažnai nuplešia su visais karnizais , bet va dienines teks mastyt kaip pritaisyt, nes jų tai man reikia...gal jei ne pirmas aukštas būtu, nedėčiau, o dabar teks kažkaip primeistraut, nes tų senųjų karnižų nebenoriu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 6:48 PM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na po kokios valandikės ir aš galėsiu pasakyt, patinka man, ar ne... galvoju Turėtų patikti manau Quote (vaidabas) siaip cia vaikų kambariui ir darom, nes tas užuolaidas dangstydami, amžinai viska numėto nuo staliuko.., o ir dūkdami dažnai nuplešia su visais karnizais , bet va dienines teks mastyt kaip pritaisyt, nes jų tai man reikia...gal jei ne pirmas aukštas būtu, nedėčiau, o dabar teks kažkaip primeistraut, nes tų senųjų karnižų nebenoriu Na jo kai pirmas aukštas tai gal ir reikia dieninių užuolaidų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-18, 6:50 PM | Žinutė # 1263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką, varau padėt saviškiui, nes vienas ten viską paadarys vėliau užlėksiu dar, tikiuosdar rasiu ką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 6:52 PM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ką, varau padėt saviškiui, nes vienas ten viską paadarys juokas vėliau užlėksiu dar, tikiuosdar rasiu ką miela Reikia reikia padėti,gal dar aš būsiu nežinau,laukiu draugė turi atlėkti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-01-18, 6:56 PM | Žinutė # 1265 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dabar su vyrioku konstruojam roletus, Jyske nusipirkau mechanizmą, medžiaga pasiruošiau..eisim jau kabint o buna atskirai pirkt mehanizmu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 7:25 PM | Žinutė # 1266 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dabar su vyrioku konstruojam roletus, Jyske nusipirkau mechanizmą, medžiaga pasiruošiau..eisim jau kabint o man Roletai nepatinka geriau Rolanetės, bet jų kaina kosminė daug nuolaidų Jyske?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 7:38 PM | Žinutė # 1267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką plepsės nuveikėte per dienelę aš tai buvau ką tik grįžus iš darbo žiūriu skambina auklėtoja kinderio, sakau gal kas nutiko o ji sako Domukas nėjo miegoti nes sakė kad ateisit šiandien jo po pietų tai ką gi teko tėtukui važiuot pasiimt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:19 PM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ar nėra vakarojančių plepučių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:24 PM | Žinutė # 1269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ar nėra vakarojančių plepučių labai retai jų bebūna aš tai va žiūriu moteris tai sakau reikia užsukti pasižiūrėti ir čia
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:36 PM | Žinutė # 1270 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes ,yra yra vat as dar prisijungsiu prie jusu pleputes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:37 PM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) sveikutes ,yra yra vat as dar prisijungsiu prie jusu pleputes labukas
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:41 PM | Žinutė # 1272 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o ji sako Domukas nėjo miegoti nes sakė kad ateisit šiandien jo po pietų juokas juokas juokas tai ką gi teko tėtukui važiuot pasiimt juokas juokas juokas tai reikejo palikti
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:44 PM | Žinutė # 1273 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mano zinokit panelytej kas uzejo nesuprantu,nu nenori kazko grazaus detis ir tiek ten pvz.sijonuka ar kokia grazesne sege i plaukus tuoj pradeda verkti ,kad vaikai darzeli i ja ziures ir nesideda nors tu ka nesuprantu ir niekaip neikalbet i vienas kelnes ilindusi su dzemperiu ir viskas
Paskutinį kartą redaguota boruzele - Antradienis, 2011-01-18, 9:44 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:48 PM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, ir aš jau čia kažkas klausė, taip, yra mechanizmų, galiukai tokie, bet dar reikejo patiems vamzdelį susiveikt, tai as už porą litų, nusipirkau šepečio kotą , bet mes jas kabinom virš lango, ne nišoje, nes viduje, man langas gerai nesidarinėtu, dedant ant rėmo, o lango gadint, sukt ten varžtus, man gaila
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-18, 9:50 PM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) o mano zinokit panelytej kas uzejo nesuprantu,nu nenori kazko grazaus detis ir tiek ten pvz.sijonuka ar kokia grazesne sege i plaukus tuoj pradeda verkti ,kad vaikai darzeli i ja ziures ir nesideda nors tu ka nesuprantu ir niekaip neikalbet i vienas kelnes ilindusi su dzemperiu ir viskas gal kas tyčiojosi iš jos žinok net nežinau
|
Atsijungęs |
| |