Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 6:41 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labas vakarėlis labas Quote (Romeniukas) Ačiū dievui,kad viskas laimingai pasibaigė Tačiau įsivaizduoju ką tau teko patirti gavau dar viena pamoka kad reik but ypac atsargiai ir nei minutei neatsipaliduot Quote (Romeniukas) Tikrai reikia tau dabar kokio vynelio išgeri ir truputi gal nuims stresą. na turetu jis truputi padet
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 6:42 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kas pas tave geresnio,kaip Airidukas? anwei Gerai miega dar vis mažius blūdisim naktį
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 6:42 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nei minutei neatsipaliduot tas tiesa Quote (idit) na turetu jis truputi padet jei ne per daug
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 6:43 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gavau dar viena pamoka kad reik but ypac atsargiai ir nei minutei neatsipaliduot Na aš nevairuoju,bet tikrai pritariu,kad reikia būti labai atsargiai,o ypač kai tokie keliai. Quote (idit) na turetu jis truputi padet Tikrai turėtų padėti Svarbiausia,kad viskas laimingai baigėsi,galėjo būti ir blogiau,bet viskas baigėsi laimingai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 6:44 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jei ne per daug na negalim ryt reik vaikus i mokyklas isveziot,o kai kam ir darbus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 6:57 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na negalim ryt reik vaikus i mokyklas isveziot,o kai kam ir darbus nu žinai kaip būna negalima bet pasitaiko
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 7:01 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu žinai kaip būna negalima bet pasitaiko ai pataupysiu sveikata kol sese gryz ui kiap visi jos laukiam .dar ja pazadejau pas sve pasimt paatostogaut tai ui kol atssnekesim,nes askui velnias zino kada begryz
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 7:17 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Keista,kad vakare čia taip tuščia Aš tai nebespėju tai onei tai čia,o paskutiniu metu facebok sėdžiu bendrauju ne tik su klasiokaisbet ir su vaikystės draugais su kuriais kartu augome vaikų namuose
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 7:24 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) zaliaake25, gražūs plaukučiai pasirodyk kaip atrodei juoda? surasiu foto ir pasirodysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 7:33 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) Labukas, pasirodau kaip is juodu patapau ne juodaplauke oj brangioji, kadangi jau tave mačiau, bet dar pasikartosiu, labai jau gražiai atrodai, ir ši spalva gražiai tau atrodo, nors ir su juodais gerai atrodei Quote (idit) va as siandien is baimes vos i kelnes nepridejau nu veziau vyra i darba ir puikiai zinodama koks blogas kelias vistiek juom vaziavau<aplik butu gavesi kokiais 3 km tokiau,bet kelias labai gerai>.ir masina taip sumete kad ant ledo kad ji pradejo suktis ratu ir tik po 3 karto ji sustojo atsiremus i pysni.jei ne pusnis buciau i karjerus ivaziavus.nu valio kad mano pusmis maza pasitaoke tai tik nuo bamperio biski dazai nutrupejo o va nuo mano suktuko paskui pamaciau kad uz 10metru mokomasis automobilis ant pusnies jau uzsokes.na jam nepasiseke labiau itariu kas ji vairavo tai jau daugiau uz vairo nenores sest ooooo, gerai kad viskas gerai baigėsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 7:36 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai nebespėju tai onei tai čia,o paskutiniu metu facebok sėdžiu bendrauju ne tik su klasiokaisbet ir su vaikystės draugais su kuriais kartu augome vaikų namuose su vyru bendrauk o ne su kadrais :juokas: :juokas:man tai atsibosta kai užseniečiai prisikabina o tu čia su ta pradinės mokyklos klasiokais bendrauji mes tai va facebooke planuojam susitikimą klasės daryt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2011-01-24, 7:38 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 8:16 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai nebespėju tai onei tai čia,o paskutiniu metu facebok sėdžiu bendrauju ne tik su klasiokaisbet o mane jau nervina facebook suranda visi kam reik manes o man ju ne paskui kabinejasi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 8:20 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o mane jau nervina facebook suranda visi kam reik manes o man ju ne juokas paskui kabinejasi Tai jau taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 8:27 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o mane jau nervina facebook suranda visi kam reik manes o man ju ne paskui kabinejasi va va pas mane tiek pačioj onei, tiek facebooke, tik tiek su kuriais aš bendrauju , o įsidedi nuotrauką kr viena tai tuo užseniečiai prisikabina, nespėji facebooko įsijungti jau rašo Hello baby , tai kai atsibodo įsidėjau bendrą nuotrauką, tai apsiramio truputį, tai vėl dabar viena
|
Atsijungęs |
| |
|