Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:30 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lab vakar.. na, žiūriu priplepėjot nemažai.. Venera, sveikute, kur taip pradingusi buvai? kas dėl Feisbuko, tai man ten labiau tarnauja kaip mokyklos, miestelio tinklapis..mano foto turbūt nekokios, nes tikrai nieks nesikabinėja pavakarojom pas draugus, prisijuokėm, parsivežiau šviestuvą iš draugės, ryt gi renkamės pasipeckiot, tai dekupažuosiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:33 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas dėl Feisbuko, tai man ten labiau tarnauja kaip mokyklos, miestelio tinklapis..mano foto turbūt nekokios, nes tikrai nieks nesikabinėja juokas Man ir tai pat Quote (vaidabas) pavakarojom pas draugus, prisijuokėm, parsivežiau šviestuvą iš draugės, ryt gi renkamės pasipeckiot, tai dekupažuosiu miela Tai jau rytoj prigaminsite visokių grožybių Aš tai rytoj darysiu virtinukus užsišaldymui,su mėsa,varške ir grybais Žodžiu bus ką veikti po virtinukų darymo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:38 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai rytoj darysiu virtinukus užsišaldymui,su mėsa,varške ir grybais Žodžiu bus ką veikti po virtinukų darymo gera mintis, aš ir laukiu įkvėpimo..ežiukų tada pridarau daug, kai nėra laiko, ar kur išvažiuojame, vaikai mėgsta išsivirt
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:42 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau rytoj prigaminsite visokių grožybių na medinukų, pagrindų auskarams dar nenusipirkau, tai šviestuvo imsiuos...aš ir tos nuomonės, kad daiktus nereik gadint , iš dalies pradžioj nustebau tai išgirdus.., bet pamasčius, na nematau prasmės, kas dekupažuoja lėkštes iš gerosios pusės.., juk nebelalgysi iš jų..puodelius.., kaip mes sakėm, reik nenaudojamą daiktą, paverst naudojamu , o ne atvirkščiai:miela:
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:47 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o man dekupazas nepatinka na nezinau niko jame grazau nematau apdelioja servetelem ir uzlakuoja.o priemoniu brangumas .bandziau su paprastu pva prikoijuot ir vandeniniu laku uzlakavau.na ka laikosi,bet deja tame jokio grozio neiziuriu.va veltinis arba biseris kitas reikalas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:47 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gera mintis, aš ir laukiu įkvėpimo..ežiukų tada pridarau daug, kai nėra laiko, ar kur išvažiuojame, vaikai mėgsta išsivirt Taip visai gerai ir skanu pačios daryti kartais labai užsinorime virtinukį,o pirkiniai net ir patys brangiausi ne tokie skanūs kaip naminiai,tai prisišaldysiu ir bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:50 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o man dekupazas nepatinka 10 na nezinau niko jame grazau nematau apdelioja servetelem ir uzlakuoja.o priemoniu brangumas .bandziau su paprastu pva prikoijuot ir vandeniniu laku uzlakavau.na ka laikosi,bet deja tame jokio grozio neiziuriu.va veltinis arba biseris kitas reikalas _liuks_ Man ir ne prie širdies pačiai tuo užsiimti,bet šiaip labai gražu Dabar pamačiau kaip nerealius grožius kuria iš laikraščių,pina visokius grožius ir atrodo taip paprasta
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:51 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va ikisau sao trigrasi,bet begu miegot.siandien diena buvo sunki o dar vaikinai nervus nutampe .ryt tikiuosi ka nors malonaus nuveikt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:52 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar pamačiau kaip nerealius grožius kuria iš laikraščių,pina visokius grožius ir atrodo taip paprasta va tie is laikrasciu tai fainei buvau rusu saite radus tik vis neprisiruosiu isbandyt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:53 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gero vakarao nemiegalem ir smagiu poklabiu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:55 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o man dekupazas nepatinka na nezinau niko jame grazau nematau apdelioja servetelem ir uzlakuoja.o priemoniu brangumas .bandziau su paprastu pva prikoijuot ir vandeniniu laku uzlakavau.na ka laikosi,bet deja tame jokio grozio neiziuriu.va veltinis arba biseris kitas reikalas na ankščiau ir aš tos nuomonės buvau, bet pabandžius, ji pasikeitė.., bet mano racione vyraus dėžutės, ir auskarai pagrinde, nes bandysiu eksportuot, mamai nors šiaip jau ir seną suoliuką nusižiūrėjau atnaujint, kėdžių keletą Quote (Romeniukas) Dabar pamačiau kaip nerealius grožius kuria iš laikraščių,pina visokius grožius ir atrodo taip paprasta aga, man ir labai gražu, bet nesiryžtu bandyt, man jaučiu neužtektų kantrybės, o ir maniškis, sake negana saldainių namuos valgyt negalima, dar ir laikraščių nei pečiui užkurt nebeliktu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 10:58 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va tie is laikrasciu tai fainei buvau rusu saite radus _liuks_ tik vis neprisiruosiu isbandyt Aš tai per tv pamačiau ir likau nustebinta Quote (idit) gero vakarao nemiegalem ir smagiu poklabiu Iki saldžių sapnų Quote (vaidabas) aga, man ir labai gražu, bet nesiryžtu bandyt, man jaučiu neužtektų kantrybės, o ir maniškis, sake negana saldainių namuos valgyt negalima, dar ir laikraščių nei pečiui užkurt nebeliktu juokas Tikrai pečiui užkurti nebeliktų viskas sueitų ant virbalo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 11:42 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Venera, sveikute senai matyta pamiršti tikrai neužmiršome,mes neužmirštame aktyvių narių užsuk dažniau ačiū už vaišes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-24, 11:46 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vyriukai sumigo tai aš čia tkeliavau o jau nei vienos nebėra jau turbūt miegate aš einu po netą dar pasitrainiosiu ir eisiu miegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Antradienis, 2011-01-25, 7:57 AM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj brangioji, kadangi jau tave mačiau, bet dar pasikartosiu, labai jau gražiai atrodai, ir ši spalva gražiai tau atrodo, nors ir su juodais gerai atrodei mua
|
Atsijungęs |
| |