Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
virginijak | Data: Antradienis, 2011-01-25, 8:39 AM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės , oho kiek priplepėjot...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:12 AM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:13 AM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sveikutės Quote (snieguoliuke) labukas sveikutės merginos kokie planai šendienos?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:14 AM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| skaičiau kad kalbėjote apie pinimą iš laikrasčių, super užsiėmimas žinokit draugė kai prarado darbą iš neturėjimo ką veikti pradėjo pinti, tai viską apipynė pasidarė skalbinių dėžę, vazų, kosmetinių ir t.t. aš irgi bandžiau labai paprasta tik laiko reikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:16 AM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sugalvojau šnd suregzti kokį pyragą snieguoliuke, duok patarimą kokį galėčiau kuris greitai darosi ir nėra sunkus iš tavo tų tortukų?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:16 AM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kokie planai šendienos? nieko darbelį buvau nulėkusi, pasiemiau darbo namo, tai va eisiu ruoštis rydienai, bus kaip sakant avinėli pasipurtyk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:17 AM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snieguoliuke, duok patarimą kokį galėčiau kuris greitai darosi ir nėra sunkus iš tavo tų tortukų? jeigu torto padų turi tai daryk su grietine ir vaisiais
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:17 AM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) rydienai, bus kaip sakant avinėli pasipurtyk o kas ryt bus?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:19 AM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kas ryt bus? ruošiamės į ligoninę, ir jei viskas gerai tai ketvirtadienį operuosimės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:20 AM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ruošiamės į ligoninę, ir jei viskas gerai tai ketvirtadienį operuosimės _liuks_ aaa....aišku na tai sėkmės kad viskas būtų gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:22 AM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aaa....aišku na tai sėkmės kad viskas būtų gerai na tai ryt darys echoskopą ir pasakys ar reikia operacijos o gal net nereikia ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:23 AM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai ryt darys echoskopą ir pasakys ar reikia operacijos o gal net nereikia na ryt ir sužinosit klausiau apie tortą gal nepastebėjei?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:24 AM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke išplakt grietinę su cukrumi išspausk truputį citrinos sulčių, ir ant torto papločių dėk kokių vaisių, ir tada aptepk grietine , gali į grietinę dar dėti ištirpintos želatinos kad geriau sustingtų labai skanu ir paprast
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:25 AM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) klausiau apie tortą gal nepastebėjei? pastebėjau parašiau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:27 AM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke išplakt grietinę su cukrumi išspausk truputį citrinos sulčių, ir ant torto papločių dėk kokių vaisių, ir tada aptepk grietine _liuks_ , gali į grietinę dar dėti ištirpintos želatinos kad geriau sustingtų _liuks_ labai skanu ir paprast _liuks_ _liuks_ AČIŪ REIKS DARYTI
|
Atsijungęs |
| |