Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-01-30, 9:30 PM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos geriam čiobrelius, nes visi vaikai ėmė kosėt, gerklės raudonos.. savaitgalislinksmas, buvom vakar gimtadienyje, šiandien lėkėm draugo sugryžtuvių švest, po širdies operacijos, pagaliau sulaukėm, šašlykiukų prisikepėm tai va, dabar ilsimės, tinginiaujam..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-30, 9:34 PM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) geriam čiobrelius, nes visi vaikai ėmė kosėt, gerklės raudonos.. savaitgalislinksmas, buvom vakar gimtadienyje, šiandien lėkėm draugo sugryžtuvių švest, po širdies operacijos, pagaliau sulaukėm, šašlykiukų prisikepėm tai va, dabar ilsimės, tinginiaujam.. mes tai to marmaliuko su imbieru, citrina ir medumi prisitaisėm, profilaktiškai po truputį suvalgom, bet lyg ir nesikabina dar prie mūsų bet va man nuo kalniuko šiandien kaklą susuko, tai masažiuką padarys man gal padės kaip smagu kad draugas jau namuose ir operacija pavyko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 7:39 AM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis tuštuma ane pas mus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 7:41 AM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kažin kur plepsės sulindusios galvoju galvoju aha kažkur prapuolusios aš per savaitgalį nebuvau beveik pasijungusi laiko vis nebuvo kažkaip vakar pas mamą buvom visą dieną,6tad po miestą važinėjom akropolį buvome,5tad truputį balevojom tai taip ir praėjo tas savaitgalis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 9:41 AM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 9:55 AM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 11:32 AM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis v pasilabinau, ir lekiu tvarkytis, vaikus iš mokyklos pasiimt, pas gyd nusivest, kad paklausytu, nes man jau nlebai gražiai kosėja... tai va, o paskui valgyt, ir šokių laukt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:18 PM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grįžom iš daželio pasisvečiavom trečiadienį važiuosim į eksursiją , tai ir mus užrašė auklėtoja
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:25 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vyra islydejau,daba galiu ramiai cia pasedet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:28 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas vyra islydejau,daba galiu ramiai cia pasedet o kur išlydėjai mes su brangiausiuoju per pietus prasilenkėme, tai mačiau nupirko sūrelių 2kg tai nereikės deserto kokias 3 dienas daryti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:29 PM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| i darba.daba matomes tik savitgaliais .na negaliu sakyt kad labai skusciausi ramybe .
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:38 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a matomes tik savitgaliais .na negaliu sakyt kad labai skusciausi ramybe . tai pailsit vienas nuo kito
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:57 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pailsit vienas nuo kito aga,seniau ilgiausiai gal buvom isiskyre kokiom 2 dienom ir buvo baisu pagalvot kaip be jo versiuos,na o dabar........ Quote (snieguoliuke) trečiadienį važiuosim į eksursiją , tai ir mus užrašė auklėtoja o kur vaziuosit? maniskiai tai anoj savaitej su klase turejo eit i kina,bet a paranojike neleidau ju i ta ''virusu fabrika''.na o kita diena ju klasej dar 3 vaikai susirgo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:20 PM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas ko dar nemačiau mes su mažium nesenai gryžome Airidukas buvo pas močiute o aš variau antakius susitvarkiau blakstienas pasidažiau dabar jau patenkinta buvau turguje maisto pirkau ir gryžome reiks eiti kažką valgyti padaryti bet nebeišmastau ką
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:30 PM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, aš tik plovą padariau, nes daug mėsos atsišildžiau, vakar guliašą lapnojom.. mano šmikiukai be mėsos nei dienos.., ger, kad kiaulikę tą pirkom, o pavasarį jei išeis, kalakutus auginsimės, nes paklausius kiek mėsa brangs, baisu pasidaro nulipdžiau puokštikę, dabar patinginiausiu valandikę, ir reiks šokiams ruoštis.. Idit, mačiau kimono ieškai, o tai dziuno ir karate skiriasi?
|
Atsijungęs |
| |