Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:36 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Idit, mačiau kimono ieškai, o tai dziuno ir karate skiriasi? neisivaizduoju na tas kuris susirisa su dirzu kaip halatas<buna kur per galva maunas>.gal zinai kas parduoda?ar gal drauge labdaroj toki turi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:42 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kur vaziuosit? maniskiai tai anoj savaitej su klase turejo eit i kina,bet a paranojike neleidau ju i ta ''virusu fabrika''.na o kita diena ju klasej dar 3 vaikai susirgo važiuosim į Žaliąją, su girininkais žvėrelių maitinti, ir su rogutėmis bei slidėmis pas mus grupėje sakė 7 iš 24 serga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:43 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvau turguje maisto pirkau ir gryžome reiks eiti kažką valgyti padaryti bet nebeišmastau ką aš tai darysiu makaronus su faršu, pagalvojau kad senokai spagečius dariau Quote (vaidabas) nes paklausius kiek mėsa brangs, baisu pasidaro ir vėl branks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:45 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus grupėje sakė 7 iš 24 serga o pas vaikius klasej is 26 tik 11buvo<penktadieni> ir net 3 mokytojos sirgo tikru gripu.kaip Zygucio aukletoja sake pas mus ugdymo istaigoj yra tas tikrasisi virusas ir juom nemazai serganciu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 3:52 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) neisivaizduoju na tas kuris susirisa su dirzu kaip halatas.gal zinai kas parduoda?ar gal drauge labdaroj toki turi? aa, pas man yra nuo dziudo like, bet ten kaip chalatai... reiks ryt paklaust, tik nesumastau kaip atrodo jie...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 4:01 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o pas vaikius klasej is 26 tik 11buvo<penktadieni> ir net 3 mokytojos sirgo tikru gripu.kaip Zygucio aukletoja sake pas mus ugdymo istaigoj yra tas tikrasisi virusas ir juom nemazai serganciu baisu,
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 4:15 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Laurituke, aš tik plovą padariau, nes daug mėsos atsišildžiau, vakar guliašą lapnojom.. mano šmikiukai be mėsos nei dienos.., ger, kad kiaulikę tą pirkom, o pavasarį jei išeis, kalakutus auginsimės, nes paklausius kiek mėsa brangs, baisu pasidaro niam plovas mano mėgstamas patiekalas tik aš turiu faršo tai nepadarysiu plovo reikia kažką kita galvoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 4:17 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai darysiu makaronus su faršu, pagalvojau kad senokai spagečius dariau dariau prieš kelias dienas skanu jei nieko neišgalvosiu tai tą ir padarysiu ir lengva ir skanu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 4:20 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dariau prieš kelias dienas skanu jei nieko neišgalvosiu tai tą ir padarysiu ir lengva ir skanu aga man irgi skanu tai sakau padarysiu ir aš šiandien
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 5:19 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aa, pas man yra nuo dziudo like, bet ten kaip chalatai... tai man tu ''halatu'' ir reik
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 7:29 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis mielosios Na ir priplepėjote daug,net nebeskaitau visko Truputi buvau pradingusi dėl tam tikrų problemų problemyčių,bet viskas gerai,tikiuosi dabar dažniau prisijungsiu su jumis paplepėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 8:03 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na plepsiukės ar yra vakarojančių
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 8:07 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na plepsiukės ar yra vakarojančių yra .seip ieskau kelniu iskarpos.vaikinam viena komono svarka labdaroj nupirkau tai reik kazka sugalvot delkelniu.o jei negausiu antros aprangos bandysiu siuti.bt nieko nerandu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 8:13 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) yra .seip ieskau kelniu iskarpos.vaikinam viena komono svarka labdaroj nupirkau tai reik kazka sugalvot delkelniu.o jei negausiu antros aprangos bandysiu siuti.bt nieko nerandu o kaip gerai, aš tai Cv dapildinėju
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 8:20 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau