Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 8:31 AM | Žinutė # 886 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 8:45 AM | Žinutė # 887 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis pasilabinu, tada namus apsikuopsiu, kad paskui galėčiau čia pasėdėt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 9:53 AM | Žinutė # 888 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas aš nuvedžiau Airiduką į darželį db pas mamą užsukau mano vaikis šnd pabučiavo ir nuėjo į grupę prie stalo valgyti nu pasaka kaip faina gal pripras,auklitoja irgi jau sako nu va koks šaunuolis jau pats ir į grupę ijeina nebereikia vos ne per prievartą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 10:08 AM | Žinutė # 889 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As siandien atostogauju,su broliu sedziu namie tai dabar guliu lovytej kavyte geriu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:02 AM | Žinutė # 890 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Labas rytelis 4 pasilabinu, tada namus apsikuopsiu, kad paskui galėčiau čia pasėdėt juokas Aš ju truputi apsikuopiau ir prisėdau su kavos puodeliu ir savo gamybos tortuku Quote (Laurituke) abas rytas aš nuvedžiau Airiduką į darželį db pas mamą užsukau miela mano vaikis šnd pabučiavo ir nuėjo į grupę prie stalo valgyti nu pasaka kaip faina gal pripras,auklitoja irgi jau sako nu va koks šaunuolis jau pats ir į grupę ijeina nebereikia vos ne per prievartą Tai šaunuolis Airidukas,jau baigia apsiprasti Quote (Venera) As siandien atostogauju,su broliu sedziu namie tai dabar guliu lovytej kavyte geriu Geros atostogos,lovoje su kavos puodeliu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:07 AM | Žinutė # 891 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) As siandien atostogauju,su broliu sedziu namie tai dabar guliu lovytej kavyte geriu sveikute na tau gerai Quote (Romeniukas) ai šaunuolis Airidukas,jau baigia apsiprasti jo pagaliau kažin kaip po savaitgalio vėl bus na ką einu marinuoti vištą eisiu kepti vėliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:25 AM | Žinutė # 892 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo pagaliau kažin kaip po savaitgalio vėl bus na ką einu marinuoti vištą eisiu kepti vėliau Manau viskas kuo toliau tuo bus geriau Kepsi vištą,niam niam kaip skanu Aš tai vakar kepiau varškės apkepą nesėkmingai,sudegė mn šonai beveik kaip visada Bet nieko valgyti galima
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:40 AM | Žinutė # 893 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos noriu pranešti kad nuo 6tadienio turbūt bus keičiamas dizainas svetainės,tai gali kas ir neveikti ar pats puslapiukas ar dar kas nors,tai perspėju kad žinotumėte
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:41 AM | Žinutė # 894 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kepsi vištą,niam niam kaip skanu Aš tai vakar kepiau varškės apkepą nesėkmingai,sudegė mn šonai beveik kaip visada Bet nieko valgyti galima niu jo mėgstu labai aš vištą o va varškės tai nemėgstu ir apkepo nesu kepusi
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 11:54 AM | Žinutė # 895 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Geros atostogos,lovoje su kavos puodeliu Oi gera,gera dar toks oras lauke,tai super Quote (Laurituke) sveikute na tau gerai Labuka gerai,atostogos visada labai gerai Quote (Romeniukas) savo gamybos tortuku mmmm,niam,noreciau buti jusu kaimyne
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:00 PM | Žinutė # 896 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Merginos noriu pranešti kad nuo 6tadienio turbūt bus keičiamas dizainas svetainės,tai gali kas ir neveikti ar pats puslapiukas ar dar kas nors,tai perspėju kad žinotumėte as pusiau priklausoma tai vistiek uzsuksiu,kad ir neveiks nebent nebusiu namie
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:00 PM | Žinutė # 897 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu jo mėgstu labai aš vištą o va varškės tai nemėgstu ir apkepo nesu kepusi miela Aš varškės ir nesu gerbėja,bet varškės apkepą labai mėgstu,tačiau nelabai man sekasi gražiai jo iškepti,bet čia jau ne mano kaltė,orkaitė pas mus prasta Quote (Venera) Oi gera,gera dar toks oras lauke,tai super _liuks_ Tikrai šiandien oras labai fainas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:01 PM | Žinutė # 898 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Venera, o kodėl ne mokykloj? Romeniuk, nesvarbu, ka ir ne kaip, viduriuką tikrai padėčiau suvalgyt Laurituke, višta? na va, čia prasisukes forume galėtum sotus būt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:03 PM | Žinutė # 899 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Venera, o kodėl ne mokykloj? Grazus oras sakau namuose pabusiu ne,brolis serga ir nera kam paziureti tai mama leido neiti lengvos pamokos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:06 PM | Žinutė # 900 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano vaikis šnd pabučiavo ir nuėjo į grupę prie stalo valgyti nu pasaka kaip faina gal pripras,auklitoja irgi jau sako nu va koks šaunuolis jau pats ir į grupę ijeina nebereikia vos ne per prievartą šaunuolis Airudukas Quote (Venera) As siandien atostogauju,su broliu sedziu namie tai dabar guliu lovytej kavyte geriu pasaka Quote (Laurituke) na ką einu marinuoti vištą eisiu kepti vėliau kaip skanu, aš irgi kepsiu kulšeles bet tik su medum
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |