Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:08 PM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oras tai tikrai gražus tik šioks toks vėjas yra ir šaltuko bet sausa gražu aš irgi su kavyte prisėdau buvau iki turgaus nulėkus džinsus nusipirkau, kinderiui nužiūrėjau tai reiks rytoj vestis kad pasimatuotų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
deimi22 | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:09 PM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos gyvos :) Kaip issilaikiusios? Va as tai suvargusi nuo sestadienio mano bernuzeliui temperatura 38-39, tai jau kvieciaus gydytoja i namus... ir ka jus manot gripas tai pora savaiciu namuose, karantinas... niekas negali uzeiti i svecius ir mes niekur negalim kojos kelt baisu tos ligos... isvargina sergancius ir gydancius. Uzsukau tik pasilabint ir einu arbatu kaist, dar inhaliacijas daryt Laikykites ir nesusirkit ;)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:10 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Sveikos gyvos :) Kaip issilaikiusios? Va as tai suvargusi nuo sestadienio mano bernuzeliui temperatura 38-39, tai jau kvieciaus gydytoja i namus... ir ka jus manot gripas tai pora savaiciu namuose, karantinas... niekas negali uzeiti i svecius ir mes niekur negalim kojos kelt baisu tos ligos... isvargina sergancius ir gydancius. Uzsukau tik pasilabint ir einu arbatu kaist, dar inhaliacijas daryt Laikykites ir nesusirkit ;) labukas oj tai tada jums didelės didelės sveikatytės ir sveikit
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:11 PM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Romeniuk, nesvarbu, ka ir ne kaip, viduriuką tikrai padėčiau suvalgyt juokas Laurituke, višta? na va, čia prasisukes forume galėtum sotus būt juokas Tai viduriuką aš ir valgau,o vyras šonus,nes jam patinka degėsiai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:12 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Grazus oras sakau namuose pabusiu o tai dešimtokų šimtadieniui nesiruošiat? kažkur, kažkas pasakė, jog sukraus kg kainuos šešis lt, tai nuo ryto jau baba nedavė ramybės, tampiau pokais, ne gana jai, bet dar ir visom kaimynėm bet va kol apipirkinėjau, langus visus buvau atidarius, tai dabar taip gera, grynas oras kambaryje
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:12 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| deimi22, sveikute Sveikite
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:14 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai viduriuką aš ir valgau,o vyras šonus,nes jam patinka degėsiai taip ir sakyk, kad nesidalinsi o taviškiui reiks pasakyt, kai ka prisvilinsiu, galėsiu kviestis į svečius
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:15 PM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o tai dešimtokų šimtadieniui nesiruošiat? pagal tradicija ruosia 9-tokai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:15 PM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kažkas pasakė, jog sukraus kg kainuos šešis lt, tai nuo ryto jau baba nedavė ramybės, tampiau pokais tai dabar mačiau kainuoja 3,69 o tik užvakar pirkai kainavo 3,19
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:17 PM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) pagal tradicija ruosia 9-tokai o tu ne devintokė? kažkaip maniau jog vienmetė su maniške
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:19 PM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai dabar mačiau kainuoja 3,69 o tik užvakar pirkai kainavo 3,19 pas mus ryte dar .96 buvo, dabar tik po 3.19 teber
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:23 PM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas mus ryte dar .96 buvo, dabar tik po 3.19 teber reikės ir mums gal ryt nusipirkt, nes dažniausiai apsipirkti važiuojam savaitgaliui
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:25 PM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) as pusiau priklausoma gal ir veiks dar neaišku tik pasikeitimai bus bandymai Quote (vaidabas) Laurituke, višta? na va, čia prasisukes forume galėtum sotus būt juokas laisvai visi privalgytume Quote (snieguoliuke) šaunuolis Airudukas _liuks_ Quote (snieguoliuke) kaip skanu, aš irgi kepsiu kulšeles bet tik su medum
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:28 PM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar bandysiu daryti kukuruzų torčiuką, nežinau kaip pavyks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-10, 12:28 PM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Sveikos gyvos :) Kaip issilaikiusios? Va as tai suvargusi nuo sestadienio mano bernuzeliui temperatura 38-39, tai jau kvieciaus gydytoja i namus... ir ka jus manot gripas 12 tai pora savaiciu namuose, karantinas... niekas negali uzeiti i svecius ir mes niekur negalim kojos kelt liudna baisu tos ligos... isvargina sergancius ir gydancius. Uzsukau tik pasilabint ir einu arbatu kaist, dar inhaliacijas daryt Laikykites ir nesusirkit ;) labukas vajatau kaip apsirgote sveikatytės laikykitės ir sveikite Quote (vaidabas) kažkur, kažkas pasakė, jog sukraus kg kainuos šešis lt, tai nuo ryto jau baba nedavė ramybės, tampiau pokais, ne gana jai, bet dar ir visom kaimynėm bet va kol apipirkinėjau, langus visus buvau atidarius, tai dabar taip gera, grynas oras kambaryje miela jo,jo tik nesenai per radiją girdėjau Quote (snieguoliuke) tai dabar mačiau kainuoja 3,69 tai sakė kad nebūtų šoko kels po biški
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |