Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:14 PM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na čia tas tiesa, tik svarbu kad būtų iš ko tuos baliukus daryti _liuks_ _liuks_ o šeip faina kai nereikia sukti galvos kad anksti keltis kad pėdint į darbą ir t.t. juokas juokas Gi ne mano gimtadienis,nereikia man baliuko daryti Aš nedaryčiau,nėra iš ko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:14 PM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano brangiausias šiandien susinervino, jam mokesčių nuo algos atskaičiavo 800 sako visą minumumą atskaičiavo ot velnias KODĖL TIEK DAUG?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:15 PM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) KODĖL TIEK DAUG? nes algą gavo šį mėesį daug, dar priedus išmokėjo, o kuo daugiau gauni tuo daugiau atskaičiuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:17 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes algą gavo šį mėesį daug, dar priedus išmokėjo, o kuo daugiau gauni tuo daugiau atskaičiuoja nu jo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:18 PM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai susinervino truputį sako ot parazitai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:44 PM | Žinutė # 981 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.kad cia zinokit visur taip.mes ir kuo duagiau uzdirbam tuo daugiau atskaiciuoja... nu viskas jurute iskeliauja i miegenus.uzeinu i fc paciokinti.zaidziu tik viena zaidima.fermos seniai nebezaidziu..ijungiu kartais fc ir palieku...labanaktukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:52 PM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kad cia zinokit visur taip.mes ir kuo duagiau uzdirbam tuo daugiau atskaiciuoja bet pikta šiek tiek sako oo alga būtų beveik 3000Lt o dabar šitiek nuskaičiuot
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 0:06 AM | Žinutė # 983 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aha nieko gero.pas mus minimumas 5.85 i val.mano overtime 6.15 tik jai isdirbi 60 val overtime gaunas 120,nuskaiciuoja socialini draudima.taksus.ir gaunas kad to overtime like tik koks 20 svaru.o alga iseina 240.nors ant payslipo parasyta uzdirbta 300 :juokas: ari kaip beris.o taksu daug atima..aciu deivui kad as pradejau ne nuo balandzio.o nuo spalio.tai mano ner uzdirbata 6500.kai zudirbsiu tiek prades atskaiciuoti.ir tasjau greit nusimato
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 0:07 AM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na k jaučiu reikia lėkti į lovą, sakė man šiandien masažą padarys
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 9:54 AM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Matau bus liūdna,teks vienai gerti kavą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 11:30 AM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha nieko gero.pas mus minimumas 5.85 i val.mano overtime 6.15 tik jai isdirbi 60 val overtime gaunas 120,nuskaiciuoja socialini draudima.taksus.ir gaunas kad to overtime like tik koks 20 svaru.o alga iseina 240.nors ant payslipo parasyta uzdirbta 300 ari kaip beris.o taksu daug atima..aciu deivui kad as pradejau ne nuo balandzio.o nuo spalio.tai mano ner uzdirbata 6500.kai zudirbsiu tiek prades atskaiciuoti.ir tasjau greit nusimato aga baisu baisu tie mokesčiai draugė anglijoje sakė dirba už minimumą tai tipo 1000 svarų, kažin sako kiek gausiu į rankas o vien nuoma mėnesiui 400 svarų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 11:31 AM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas na va apsitvarkėm namuose eisim pasivaikščioti labai gražiai sninga, brangusis išvažiavo mašiną išvežė , tai lauksim kol sugrįš ir eisim pagaliau šaindien sakaiu pasiimsiu tą kepsninę iš maksės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 12:30 PM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš ir apkuopiau vaikų kambaį,visus kampus išploviau su ūkišku muilu,man geriausia priemonė dezinfekavimui Galvojome ir mes eiti pasivaikščioti,bet Dovydukui skauda gerklytę
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 12:33 PM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mes jau iš Pnvz gryžom, mašinų turguj buvom, siuvimo mašiną nuvežiau pataisyt.. dabar va paklaidžiosiu nete, pažiūrėsiu ką čia sumasčius skanaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-12, 12:35 PM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės 4 mes jau iš Pnvz gryžom, mašinų turguj buvom, siuvimo mašiną nuvežiau pataisyt.. dabar va paklaidžiosiu nete, pažiūrėsiu ką čia sumasčius skanaus Labuka. na ir ką gero mašinų turgui,senokai bebuvome
|
Atsijungęs |
| |