Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 7:35 PM | Žinutė # 961 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šiaip abi, tik vyresnioji jau nebe taip..o čia tai buvo mažoji mano kaimynei 38 o ji irgi dėl jo svaigsta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:59 PM | Žinutė # 962 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano mergikės svaigsta dėl twailato , knygas skatė, kinus žiuri, tai anglijoj patalus nupirkau, šiandien pervilkau, tai įėjusios į kambarį kaip pradėjo spiegt juokas juokas va jau ir fotkinosi geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 10:59 PM | Žinutė # 963 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu nieko sau kas jis dievas?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:03 PM | Žinutė # 964 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir ką veikinėjate vėlų vakarą Aš tai savajį išleidau pasiganyti truputi Vaikai jau miega,tai man laisvė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:04 PM | Žinutė # 965 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ir ką veikinėjate vėlų vakarą 4 Aš tai savajį išleidau pasiganyti truputi Vaikai jau miega,tai man laisvė MANO MAŽIUS UŽMIGO JAU SENOKAI PAVARGO DARŽELYJE VYRIUKAS PRIE PC SĖDI AŠ IRGI IR VYNIUKĄ GURKŠNOJU TRUPUTĮ UŽSIMANIAU
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:05 PM | Žinutė # 966 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) MANO MAŽIUS UŽMIGO JAU SENOKAI PAVARGO DARŽELYJE miela VYRIUKAS PRIE PC SĖDI AŠ IRGI IR VYNIUKĄ GURKŠNOJU TRUPUTĮ UŽSIMANIAU Relaksuoji ania Aš tai su arbatite,silpnokai taip Nieko manęs laukia antradienį audringas gimtadienis padruškės,prisigurkšnosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:06 PM | Žinutė # 967 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu nieko sau kas jis dievas? tikriausiai Quote (Romeniukas) Na ir ką veikinėjate vėlų vakarą Aš tai savajį išleidau pasiganyti truputi Vaikai jau miega,tai man laisvė maniškiai filmą žiūri per DVD Quote (Laurituke) VYNIUKĄ GURKŠNOJU TRUPUTĮ UŽSIMANIAU aš su draugyte irgi po taurytę gurkšnojam
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:07 PM | Žinutė # 968 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko manęs laukia antradienį audringas gimtadienis padruškės,prisigurkšnosiu tai geriau savaitgalį , tada visas balius
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:08 PM | Žinutė # 969 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai geriau savaitgalį , tada visas balius _liuks_ A mūms jokio skirtumo kokia savaitės diena,kada norim tada ir gurkšnojam
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:09 PM | Žinutė # 970 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Relaksuoji ania _liuks_ Aš tai su arbatite,silpnokai taip Nieko manęs laukia antradienį audringas gimtadienis padruškės,prisigurkšnosiu OOO...BALIUKAS GERAI SMAGU ATSIPALAIDUOTI JO TRUPUTĮ AŠ RELAKSUOJU GERA TAIP Quote (snieguoliuke) š su draugyte irgi po taurytę gurkšnojam TU PRIE KOMPO TAI KĄ DRAUGĖ DARO? Quote (snieguoliuke) tai geriau savaitgalį , tada visas balius _liuks_ KAI ESI NEDIRBANTIS TAI VISOS DIENOS KAIP SAVAITGALIAI
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:10 PM | Žinutė # 971 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) KAI ESI NEDIRBANTIS TAI VISOS DIENOS KAIP SAVAITGALIAI juokas Tai būtent
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:10 PM | Žinutė # 972 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kada norim tada ir gurkšnojam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:11 PM | Žinutė # 973 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) TU PRIE KOMPO TAI KĄ DRAUGĖ DARO? irgi prie kompo sėdi tik prie savo ir dar su drauge iš Anglijos kalbam nes šiandien mėnuo kaip išvyjus Quote (Laurituke) KAI ESI NEDIRBANTIS TAI VISOS DIENOS KAIP SAVAITGALIAI na čia tas tiesa, tik svarbu kad būtų iš ko tuos baliukus daryti o šeip faina kai nereikia sukti galvos kad anksti keltis kad pėdint į darbą ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:12 PM | Žinutė # 974 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano brangiausias šiandien susinervino, jam mokesčių nuo algos atskaičiavo 800 sako visą minumumą atskaičiavo ot velnias
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-02-11, 11:13 PM | Žinutė # 975 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tik prie savo ir dar su drauge iš Anglijos kalbam AAA...MATAI KAIP TEN PAS JUS DRAUGĖ ATSINEŠĖ KOMPĄ IR GERIAT VYNĄ? Quote (snieguoliuke) iš ko tuos baliukus daryti O KAS JUOS DARO KAZDIEN?
|
Atsijungęs |
| |