Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:32 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliuke, va ir aš susidariau nuomonę, jog tavo draugės domisi ja...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:33 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Faina pati nieko nežinojau,kad esu populiari,bet jei ką tai žinau kur aš populiarį yra tokia vietelė juokas juokas ten toje vietelėje visos tokios populerios?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:34 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va būtent kad ne tas urvelis vadinasi ne viską žinai, o kiek pamenu kažkada pati tam urveliui priklausei ir oj kaip kaip priklausei ir su tokiu trenksmu iš jo išėjai bet aišku gal nereikia čia neįdomu, bet... Pati sakai,kad neįdomu bet ir pati rašai kažkokias nesamones,kurių kitos merginos visai nesupranta ką tu čia nori pasakyti,matai aš ne viską žinau,o tu viską taikaip čia išeina,ir tau aš įdomi iki šiol Gerai baigiam tikrai merginoms visai čia neidomu kažkokie nesveiki klanai ir liežuvautojos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:35 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na žinot, ikišiu savo trigrašį, jei jau yra kokių pas jus neišsprestų klausimų-išspreskit, ir pamirškit, ar nematykit viena kitos, nes kartais tikrai nepatogiai pasijaučia kitos, tarp dviejų ugnių.. visai neidomu cia skaityt susiskambinkit ar kaip
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:36 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na žinot, ikišiu savo trigrašį, jei jau yra kokių pas jus neišsprestų klausimų-išspreskit, ir pamirškit, ar nematykit viena kitos, nes kartais tikrai nepatogiai pasijaučia kitos, tarp dviejų ugnių.. va,va ir man jau yra sakes ne vienas nenori eiti į pokalbius kai būna tokia atmosfera tikrai panos bendraujate daug kuriuose forumuose ,ir visuose rašinėjatės nors ir nemėgstate viena kitos kaip čia pas jus yra...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:36 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) isai neidomu cia skaityt susiskambinkit ar kaip Man pačiai neįdomu Geriau pasakyk ką veiki
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:37 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pati sakai,kad neįdomu bet ir pati rašai kažkokias nesamones,kurių kitos merginos visai nesupranta ką tu čia nori pasakyti,matai aš ne viską žinau,o tu viską taikaip čia išeina,ir tau aš įdomi iki šiol neįdomi romeniuk neįdomi nereikia pradėti o aš visada už teisybę, kad ir kokia ji bebūtų Quote (vaidabas) Snieguoliuke, va ir aš susidariau nuomonę, jog tavo draugės domisi ja... ne mano, o jos draugė kuri turi tam priezasčių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:38 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va,va ir man jau yra sakes ne vienas nenori eiti į pokalbius kai būna tokia atmosfera tikrai panos bendraujate daug kuriuose forumuose ,ir visuose rašinėjatės nors ir nemėgstate viena kitos kaip čia pas jus yra... Aš nieko nesakau,nes neturiu ką pasakyti O kad ir turėčiau tikrai ne forume sakyčiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:39 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiaip tai visas klanas vienoje vietoje,tik nebent kelios yra išsiskirščiusios,gi būrelis yra manęs nemėgstančių,kurį kažkas subūrė,o kas senai jau žinau bet.... tam yra priežastis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:39 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai va, koks gali būt susibėgimas, kai kažkas domėsis kažkuo, kad pasakyt kažkam, ar įkast... va kodėl geriau gyvent kaime, nei bendrabutyje. na žodžiu, Idit, kur mes ten baigėm?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:40 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kad ir turėčiau tikrai ne forume sakyčiau nu ir labai protingai mąstai .mažvaikiškai atrodo kažkokie konfliktai senų laikų ...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:41 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai va, koks gali būt susibėgimas, kai kažkas domėsis kažkuo, kad pasakyt kažkam, ar įkast... va kodėl geriau gyvent kaime, nei bendrabutyje. Quote (snieguoliuke) bet.... tam yra priežastis liudna liudna Kad ir kas būtų,bet nemanau kad tai tave turi kasyti ir čia rašinėti kažkokiom užuominom,jei turi vėl kokių naujienų rašyk man i pm
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:41 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va,va ir man jau yra sakes ne vienas nenori eiti į pokalbius kai būna tokia atmosfera tikrai panos bendraujate daug kuriuose forumuose ,ir visuose rašinėjatės nors ir nemėgstate viena kitos kaip čia pas jus yra... tai va aš ir sakau kad bendrauju taip kaip su kitomis forumietėmis, paklausiu kaip sekasi ir t.t. bet iš to pradedamas daryti kriminalas kad kišuosi nors nė velnio nesikišu, o tiesiog bendrauju, jug jei norėčiau kažką pasakyti susitikus gatvėj pasakyčiau, o furumas lieka forumu, visoas gražiai bendraujame ir tiek
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:42 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu ir labai protingai mąstai .mažvaikiškai atrodo kažkokie konfliktai senų laikų ... ai gi....Ką veiki ir tu geriau pasakyk aš tai arbatytės pasitaisiau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:42 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7