Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:43 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai va aš ir sakau kad bendrauju taip kaip su kitomis forumietėmis, paklausiu kaip sekasi ir t.t. bet iš to pradedamas daryti kriminalas kad kišuosi galvoju nors nė velnio nesikišu, o tiesiog bendrauju, jug jei norėčiau kažką pasakyti susitikus gatvėj pasakyčiau, o furumas lieka forumu, visoas gražiai bendraujame ir tiek _liuks_ Tai ok
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:43 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ne mano, o jos draugė kuri turi tam priezasčių Quote (snieguoliuke) bet.... tam yra priežastis tai va, jei kam kas rūpi, tegu rūpinas, važiuoja, kalba tiesiai šviesiai, o ne šnipinėja ir ttt, bailiai, ir nesubrendėliai taip elgias, ir nemokėdami savo problemų išsprest, sprendžia per kitus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:43 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paklausiu kaip sekasi ir t.t o tu neklausk,nemėgstate viena kitos ir nematykite viena kitos geriausias toks varijantas....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:43 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kad ir kas būtų,bet nemanau kad tai tave turi kasyti ir čia rašinėti kažkokiom užuominom,jei turi vėl kokių naujienų rašyk man i pm gerai pasakysiu kad pas tave ateitų ir viską išsiaiškinsit
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:43 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaip tik apie zvejyba snekejom Maniškis ir mėgsta žvejoti,tik iki šiol nelabai ką pagaudavo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:44 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką veikinėjat Idit, kaip pamokas sekėsi daryti tavo bernužėliams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:44 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:44 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o ne šnipinėja ir ttt, bailiai, ir nesubrendėliai taip elgias, ir nemokėdami savo problemų išsprest, sprendžia per kitus nu va čia tai liuks pasakyta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:46 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaip tik apie zvejyba snekejom o dabar galima žvejoti jaučiu durnas klausimas, žinau kad stintas galima o ką dar, ar visos žuvys miega
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:46 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai va, jei kam kas rūpi, tegu rūpinas, važiuoja, kalba tiesiai šviesiai, o ne šnipinėja ir ttt, bailiai, ir nesubrendėliai taip elgias, ir nemokėdami savo problemų išsprest, sprendžia per kitus pritariu Quote (Laurituke) o tu neklausk,nemėgstate viena kitos ir nematykite viena kitos geriausias toks varijantas.... Žinoma ir taip galima,nes tas paklausimas kaip sekasi ne šiaip paklausimas kaip paprastų dalyvių,ir mes abi manau tą žinome,tai nereikia čia vidmainiauti Quote (snieguoliuke) gerai pasakysiu kad pas tave ateitų ir viską išsiaiškinsit _liuks_ _liuks_ Tai senai galėjo taip padaryti,gi kur gyvenu visos puikiai žinote.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:47 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, taviškis jūron plaukia žvejot?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:47 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žinoma ir taip galima,nes tas paklausimas kaip sekasi ne šiaip paklausimas kaip paprastų dalyvių,ir mes abi manau tą žinome,tai nereikia čia vidmainiauti būtent
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:48 PM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žinoma ir taip galima,nes tas paklausimas kaip sekasi ne šiaip paklausimas kaip paprastų dalyvių,ir mes abi manau tą žinome,tai nereikia čia vidmainiauti niekas ir neveidmainiauja
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:49 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Idit, kaip pamokas sekėsi daryti tavo bernužėliams kaip keistai naujoji mokytoja kaip ir priklauso neuzduoda namu darbu tik paskaityt.buna parsinesa,bet jei ko nespejo per pamoka padaryt.tai daba vakarais pagal sena programa kur buvo likusios pratybos sprendzia.nezinau mano manymu jie net geriau pradejo skaityt<nu negi tiek nuo mokytojos priklauso >
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 8:50 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Idit, daug nuo mokytojos priklauso, vaikai gavo daugiau dėmesio, gal ir didesnis akstinas mokytis
|
Atsijungęs |
| |