Paplepėkim prie kavos puodelio 52 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:08 PM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na dabar nea,bet kai iseis i normalia tai bus labai jiem sunku.maniskiai ju tiesiog vengia. tai va aš irgi galvoju išeis į normalią gali būti sunkoka jiems Quote (idit) aga,kas labai neramina na bet kas bus toliau pamatysim galėtų bent jau pagrindinė būti , o pas mus mieste tik viena pradinė yra seniau buvo pas mus darželis -mokykla bet jau nebėra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:11 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu geras, būčiau kardono pridėjus noriu pabandyti , sakau reiktų prisėsti O kaip tavo popierių pinimas, neužsikabliavai , pabaigei tą dėžutę savo kad su Valentinu, daug vėliau draugams.., nebuvo kada, o dar rinkimų rūpesčiai, ryt vėl Panėvėžin..tai pynimą atidedu vėliasniam laikui.., būtinai prie jo sugryšiu.., nenoriu pint bet ko, kai daug prisisuksiu lazdelių, reiks dėžę didelę nusipint
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:12 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kad su Valentinu, daug vėliau draugams.., nebuvo kada, o dar rinkimų rūpesčiai, ryt vėl Panėvėžin..tai pynimą atidedu vėliasniam laikui.., būtinai prie jo sugryšiu.., nenoriu pint bet ko, kai daug prisisuksiu lazdelių, reiks dėžę didelę nusipint aš irgi sakaiu noriu vazoną savo palnei apsipinti, kažin kaip seksis Vaidabas gal bolotiruojiesi į savivaldą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:13 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Idit, man toia nuomonė susidare, jog jie senoje mokykloje buvo skriaudžiami, ar užgauliojami, todėl tokie jautrūs gal vaikai dabar pajaus šilumą, supratimą, ir išdrasės na maniskia labai gerai ismokyti kad broli reik uzstoti.seip tai kases vaikai labai draugiski buvo<kaip nekeista,nes dauguma matesi is pasiturinciu seimu>.didziausia ir buvo problema kad Augustas niekaip nenukaike liezuvio uz dantu ir vis su mokytoja zodziais kabindavosi.o Martynas visas pasimetes ir viska ismetes,bet tyledavo nei zodzio nesakydavo,o jei mokytoja ka kalusdavo isvis neatsakynedavo<kadangi zianu jo harakteri tai manu kad ne ypac maloniu tonu ar tembru>bet cia jau kaip sakau pamoka ir praeitis.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:17 PM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Vaidabas gal bolotiruojiesi į savivaldą oij ne, as tik komisijoj sekretoriauju
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:23 PM | Žinutė # 1416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oij kritom juokais, girim kažkoks šurmulys vaikų kambary, po tylos, pasirodo sutartis sudarinėja..net nufotkinau atsiminimui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:26 PM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij ne, as tik komisijoj sekretoriauju aš pagalvojau kad būsi politike Quote (vaidabas) oij kritom juokais, girim kažkoks šurmulys vaikų kambary, po tylos, pasirodo sutartis sudarinėja..net nufotkinau atsiminimui oj gera sutartis kažin ji bus įvykdyta
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:27 PM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij kritom juokais, girim kažkoks šurmulys vaikų kambary, po tylos, pasirodo sutartis sudarinėja..net nufotkinau atsiminimui bajeristai tavieji
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:29 PM | Žinutė # 1419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij kritom juokais, girim kažkoks šurmulys vaikų kambary, po tylos, pasirodo sutartis sudarinėja..net nufotkinau atsiminimui geriausia tai paskutinė dalis
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:29 PM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj gera sutartis kažin ji bus įvykdyta na bet kritom su vyru, kai atėjo , mūsų, kaip liudininkų, parašų prašyt.., paiėmiau tą sutartį, per kokį aštuonioliktą gimtadienį su visais kitais prisiminimais padovanosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:29 PM | Žinutė # 1421 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) paiėmiau tą sutartį, per kokį aštuonioliktą gimtadienį su visais kitais prisiminimais padovanosiu va va bus iš ko pasijuokti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:31 PM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) prisiminimais padovanosiu tikrai vertas prisiminimu dezutes.a daug dar jam liko pieniniu dantu?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:31 PM | Žinutė # 1423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geriausia tai paskutinė dalis mes jau didčkei sakom, ka jai hormonai siaučia, ne už kalnų šešiolika, tai jau kiekvieną vakarą ji taip ir taiko, prie kažkurio priderint, tai galvyte pamasažuot, tai kojytes, ar su kremu jau stovi, kaip nugarytė švelnių mamos rankyčių prašosi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:32 PM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tikrai vertas prisiminimu dezutes.a daug dar jam liko pieniniu dantu? tame reikalas, jog nei vieno
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 9:36 PM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pabandytum nebeateit bijočiau neateiti nebent primiksiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |