Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:23 PM | Žinutė # 361 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Linuciuxxx zinok ner jo cia ten ant pirmo puslapiuko buvo daug remeliu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:24 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) aš ir norėčiau kur nors kokiam ofise,bet kai praktikos nėra,tai nelabai kas ir priimti nori,nors tikrai žinau kad galėčiau ir greit įsisavinčiau,bet dabartiniams darbdaviams tokių nereikia va butent kad reik graziu,netekejusiu,blondiniu ir su patirtim<geriau kad vienoj vietoj butu isdirbus neilgiau kaip 3 men. seip pas mus logistika atsigauna,bet as nemoku laisvai anglu. Quote (snieguoliuke) aš irgi norėčiau išsirink jei galeciau daba rinktis tai net neabejodama imciau x5 arba volvo dzipa<nemegstu mazu-sportiniu masinu>,na tavo pasirinkimas universalus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:24 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) visa komanda o jei kiekvienoj rankoj po beisbolke kas tada na aš dar Atile prikabinsiu tai manau mūsų abiejų užteks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:24 PM | Žinutė # 364 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad aš jos nebenorėčiau nu tai saunuolis kitu keliu apeina,maniskis sakytu nesikisk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:25 PM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei galeciau daba rinktis tai net neabejodama imciau x5 arba volvo dzipa<nemegstu mazu-sportiniu masinu>,na tavo pasirinkimas universalus aš irgi džipo noriuuuu man irgi nepatinka mažos, gal kad pati nemaža bet ir šeip saugesnė didesnėje mašinoje o va BMV džipai mano silpnybė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:25 PM | Žinutė # 366 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei galeciau daba rinktis tai net neabejodama imciau x5 arba volvo dzipa<nemegstu mazu-sportiniu masinu>,na tavo pasirinkimas universalus oi mano svajone ir x5 bet kaina taip kanda ruron
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:26 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Linuciuxxx zinok ner jo cia ten ant pirmo puslapiuko buvo daug remeliu gerai tada kurią dieną peržiūrėsiu kompaktus,ir jei rasiu įmesiu,nes dabar kompe ne kas yra,kompas buvo sugedęs tai ką spėjau išssisaugojau kompaktuose
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:26 PM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) nu tai saunuolis kitu keliu apeina,maniskis sakytu nesikisk žinok kartais aš jį apeinu kartais jis mane
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:27 PM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| velnias kinderis baigia visas ausis išzystė, sako kada nupirksit kortelę telefonui sako jei nepriksit sako pats nueisiu tik nežinau kur jas parduoda
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:28 PM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) oi mano svajone ir x5 bet kaina taip kanda ruron Quote (snieguoliuke) o va BMV džipai mano silpnybė na man tai ju vidus grazus daug lempikiu ir sedynes kaip foteliai .o va laipiot i ja nera parogu ypac su miniaku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:29 PM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) oi mano svajone ir x5 bet kaina taip kanda ruron ir dar kaip kanda
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:29 PM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va butent kad reik graziu,netekejusiu,blondiniu ir su patirtim tai vat tikra tiesa o man su anglų irgi bėda Quote (idit) jei galeciau daba rinktis tai net neabejodama imciau x5 arba volvo dzipa,na tavo pasirinkimas universalus x5 ir aš norėčiau,bet kad kaina
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:30 PM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir dar kaip kanda senesnio odelio neskandzioja tik islaikymas bais brangus
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:30 PM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sako jei nepriksit sako pats nueisiu tik nežinau kur jas parduoda
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:30 PM | Žinutė # 375 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) gerai tada kurią dieną peržiūrėsiu kompaktus,ir jei rasiu įmesiu,nes dabar kompe ne kas yra,kompas buvo sugedęs tai ką spėjau išssisaugojau kompaktuose Quote (snieguoliuke) velnias kinderis baigia visas ausis išzystė, sako kada nupirksit kortelę telefonui sako jei nepriksit sako pats nueisiu tik nežinau kur jas parduoda Linuciuxx jei rasi labai aciu tau o tu pameni jau koks ten tas krikstukas Snieguoliuke o nebijai kad toks maziuaks nesiosis neatims jam ,man tai baisu kita kart kad neprimusa vien dle kokio telefo
|
Atsijungęs |
| |