Sekmadienis, 2024-12-01, 5:59 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
PumpurelisData: Antradienis, 2011-02-22, 2:45 PM | Žinutė # 391

[ (US) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
šiandien net keista kiek daug, antras kvepavimas prasidėjo o šeip būna ir ramuma dažniausiai bet jau kai būna tai būna

matai didziausia pletkerka pasijunge tai ir pletkinasi juokas juokas

Atsijungęs
PumpurelisData: Antradienis, 2011-02-22, 2:46 PM | Žinutė # 392

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke, tas kiskis piskis toks fainas pas tave mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-02-22, 2:48 PM | Žinutė # 393

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
Snieguoliuke o arciau namu ner mokykleles,is dalie tikrai gerai toks saugumas tada jauciasi reikalui esant kaip gerai susiiekt bet blogiausia kad jie nesuvokia ima zaidzia ,maivosi na tiesiog vaikai
Siaubas jau pirma klase bus tau asaru pakalne saulele ,oi manoji isejo 4 metuku Anglijoj verkiau kaip dramblys namo grizus atrodo taip atitruksta tada nuo mamos ,o apie zenatve tai net galvot nenoriu ,nes iskart bliaunu

yra bent dvi, bet viena ne kokios reputacijos ir net pačios mokytojos eina vaikų ieškot galvoju galvoju , o kita kaip ir nieko, bet kažkaip nusprendėm kad eis į kitą, nes ir darželis mūsų tolokai nuo namų, bet rinkomės kad būtų geresnis _liuks_ , o toj mokykloje bus nemažai draugų bent jau 3 geriausi draugai eis pas tą pačia mokytoją, nes jau mamos skambina klausia ar eis Domsius ten ir pas kokią mokytoja, nes kažkaip sakėm geriau kai nors vienas vaikas bus pažįstamas _liuks_ _liuks_ o ir būsima mokytoja yra gera dažnai per konferencijai su ja susitikdavau, ir tik neseniai sužinojau kad čia mokytoja juokas tai va tiek, nors nuo tos mokyklos važiuoja autobusas beveik iki namų, o ir keltis žadam į tą pusę miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-02-22, 2:50 PM | Žinutė # 394

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
matai didziausia pletkerka pasijunge tai ir pletkinasi

juokas juokas juokas tai abi pavarysim, dar ką į kompaniją ir nustėrs senbuvės kas čia atsiiko juokas juokas
Quote (Pumpurelis)
snieguoliuke, tas kiskis piskis toks fainas pas tave

mua ačiukas mua aga man irgi, bet sakau reikia kažko naujo pasieiškoti miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
PumpurelisData: Antradienis, 2011-02-22, 2:51 PM | Žinutė # 395

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tai va tiek, nors nuo tos mokyklos važiuoja autobusas beveik iki namų, o ir keltis žadam į tą pusę

a tada aisku kad net klausimu ner geriau jau metukuspavargsi o jei veliau kelsies tai super visai bus .
Snieguoliuke o teisybe pasakius as jei grisiu gyvent i LT tai jokiu budu nenoreciau vest salia saves i Ginkunus man ten mokykla ir nepatinka vien dle to kad prie pagrindinio kelio ir jis toks judrus nors mums namai vos kelios minutes kelio mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-02-22, 2:51 PM | Žinutė # 396

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
oi manoji isejo 4 metuku Anglijoj

aga ten labai anksti išeina, draugė išvažiavo su dukryte jai 6 m tai jau neseniai pradėjo lankyti, miela

Atsijungęs
PumpurelisData: Antradienis, 2011-02-22, 2:53 PM | Žinutė # 397

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tai abi pavarysim, dar ką į kompaniją ir nustėrs senbuvės kas čia atsiiko

merginos kur jus ko nepadedat papletkint mua mua mua mua jug tikrai visos turit nuostabius vaikus ir truputi papezusius vyrus kurie vis tiek patys geriausi mums juokas juokas juokas

Atsijungęs
PumpurelisData: Antradienis, 2011-02-22, 2:55 PM | Žinutė # 398

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aga ten labai anksti išeina, draugė išvažiavo su dukryte jai 6 m tai jau neseniai pradėjo lankyti,

siaubas tokius kiskius paima nekalbek 12 12 12 12

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-02-22, 2:56 PM | Žinutė # 399

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
a tada aisku kad net klausimu ner geriau jau metukuspavargsi o jei veliau kelsies tai super visai bus .
Snieguoliuke o teisybe pasakius as jei grisiu gyvent i LT tai jokiu budu nenoreciau vest salia saves i Ginkunus man ten mokykla ir nepatinka vien dle to kad prie pagrindinio kelio ir jis toks judrus nors mums namai vos kelios minutes kelio

tai va ir mums, yra ir darželiai keli visai netoli namų, bet nelabai jie tokie, tai ieškai gerenio varianto ir radom _liuks_ _liuks_ ir su auklėtoja kaip su mama bendraujam ir į svečius vasarą atvažiuojam, o ir mokylą rinkomės ne dėl to kur arčiau, bet kokie bus vaikai, kokia mokytoja, bet jai jau mokytojos eina į namus ir prašo kad eitume į mokyklą tai manau kad situacija joje nekokia galvoju galvoju , o sakom blogiausiu atveju baiks 4 klases galėsim į kitą pervesti, vietų tikrai yra, tik va kilo klausimas, ar galėsim lankuti, jei mums pagal rajoną priklauso kita, tai kalbėjom sudirektore sakė viskas gerai _liuks_ _liuks_
o šeip kas keisčiausia tai bernužėlis labai nori į mokyklą _liuks_ jau skatom rašom, sakičiuojom, tai manau ir ta pirma klasė ne tokia baisi bus juokas juokas

Atsijungęs
PumpurelisData: Antradienis, 2011-02-22, 2:58 PM | Žinutė # 400

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o šeip kas keisčiausia tai bernužėlis labai nori į mokyklą jau skatom rašom, sakičiuojom, tai manau ir ta pirma klasė ne tokia baisi bus

Snieguoliuke laiaks ir antra ,kad maziau sirdi skaudetu si isleist as maciau kaip tavasi piesa ir raso mua labai graziai o cia ner tokio skyrelio anwei

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-02-22, 2:58 PM | Žinutė # 401

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
siaubas tokius kiskius paima nekalbek

aga baisu 12 12
Quote (Pumpurelis)
merginos kur jus ko nepadedat papletkint jug tikrai visos turit nuostabius vaikus ir truputi papezusius vyrus kurie vis tiek patys geriausi mums

daugiau plepsių būna vakarais pumpurėli tada jau būna vaizdų juokas _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-02-22, 3:01 PM | Žinutė # 402

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pumpurelis)
Snieguoliuke laiaks ir antra ,kad maziau sirdi skaudetu si isleist as maciau kaip tavasi piesa ir raso labai graziai o cia ner tokio skyrelio

tai jau žinok planuose yra ir manau daug greičiau nei planavom juokas juokas
o skyreis yra berods "mėgstamiausi vaikų užsiėmimai" _liuks_ _liuks_
ačiukas už pagyras mua , kažkaip galvojam gal į dailės mokyklą bandyt užrašyt miela

Atsijungęs
LeilaData: Antradienis, 2011-02-22, 3:02 PM | Žinutė # 403

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Pumpurelis, labas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2011-02-22, 3:03 PM | Žinutė # 404

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką reikia eiti vakarienės daryti juokas juokas šiandien bus sparneliai su medumi ir bulvėmis bei raugintais kopūstais miela miela , ir dar bandysiu riešutus kepti, pagal Rasytės receptuką _liuks_

Atsijungęs
PumpurelisData: Antradienis, 2011-02-22, 3:03 PM | Žinutė # 405

[ (US) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
daugiau plepsių būna vakarais pumpurėli tada jau būna vaizdų

Quote (snieguoliuke)
tai jau žinok planuose yra ir manau daug greičiau nei planavom

As jau vakaro laukiu juokas juokas
oi jei tik turit galimybe is kart pirmyn ir rasyt jei tik pats nori .
Linuciuxxx,leila kur jus mua

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024