Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:31 PM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Linuciuxx jei rasi labai aciu tau o tu pameni jau koks ten tas krikstukas gal tas kur vienoj pusėj buvo psl su linijom ,kur galejo svečiai linkėjimus rašyt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:32 PM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o nebijai kad toks maziuaks nesiosis neatims jam ,man tai baisu kita kart kad neprimusa vien dle kokio telefo pas mane vaikai jau aprimo del telefonu,nes naujoj mokykloj ju nieks neturi<tevai bent protingi>.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:33 PM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Snieguoliuke o nebijai kad toks maziuaks nesiosis neatims jam ,man tai baisu kita kart kad neprimusa vien dle kokio telefo oj ne jis ir nesinešioja, paprasčiausia savo seną telefoną atidaviau tai veikia tai ir kortos reikia niekas neduos į darželį neštis nes dar per mažas, o namuose tegu turi, nors šeip krikštomama žadėjo iš anglijos atvešti kažkokį matė vaikų telefoną, panašų kaip buvo tie meškafonai kur tik keli nr yra ar kažką panašaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:33 PM | Žinutė # 379 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) senesnio odelio neskandzioja tik islaikymas bais brangus o je tikrai brangus
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:34 PM | Žinutė # 380 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj ne jis ir nesinešioja, paprasčiausia savo seną telefoną atidaviau tai veikia tai ir kortos reikia niekas neduos į darželį neštis nes dar per mažas, o namuose tegu turi, nors šeip krikštomama žadėjo iš anglijos atvešti kažkokį matė vaikų telefoną, panašų kaip buvo tie meškafonai kur tik keli nr yra ar kažką panašaus sakau gal planuoji leist i mokykla rudeni ir telefona ta proga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:34 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas mane vaikai jau aprimo del telefonu,nes naujoj mokykloj ju nieks neturi<tevai bent protingi>. jo mes irgi kažkaip galvojam gal ir reikalingas mokykloj nuo kokios antros klasės, bet visokie pavojai atims sudauzys ir t.t.
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:35 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) atvešti kažkokį matė vaikų telefoną, panašų kaip buvo tie meškafonai kur tik keli nr yra ar kažką panašaus mes buvom vaikiam nuziureja nokia naujus.kur visi tel navarotai:skambint,sms,ir zadintuvas.o ir kaina 170lt,be sutarties.
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:36 PM | Žinutė # 383 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet visokie pavojai atims sudauzys ir t.t. mane tas ir labai baugina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:36 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) sakau gal planuoji leist i mokykla rudeni ir telefona ta proga oj ne rudenį tai jau eis į mokyklą bet telefonas bus namuose papasčiausdiai taip įšėjo, kad gavau naują telefoną o seną atidavau , tai jau ir draugės mano na mes paskambinsim tau
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:37 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytęs, nu ir priplepėjot Pumpurėli be galo malonu tave matyt.. Quote (Mergicka) sveiki gyvi:) Sveika prisijungus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:37 PM | Žinutė # 386 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jau ir draugės mano na mes paskambinsim tau musu kriksto sunelis ir parvezem telefona tai birbino kas dien kad paskambintume
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:39 PM | Žinutė # 387 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sveikos mergytęs, nu ir priplepėjot Pumpurėli be galo malonu tave matyt.. sveika virginijak man ir be galo malonu Nu cia ir daug pletkerku ziuriu yra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:40 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes buvom vaikiam nuziureja nokia naujus.kur visi tel navarotai:skambint,sms,ir zadintuvas.o ir kaina 170lt,be sutarties. tai kažkokį ten manau ir ji matė, kur tik keliems gali kambint bet nei jo parduosi nes nelabai jie naudingi Quote (Pumpurelis) mane tas ir labai baugina tai mane irgi, baisu net pagalvoti apie mokyklą, bet gerai kad kinderis ne iš tų tyliųjų jei kas duoda tai tas duoda atgal o dar neužilgo sakė boksan tėtis ves o šeip telefonas gal ir gerai, na jei anksčiau baiksis pamokos ar dar kažkas paskambins pasakys, bet iš kitos pusės o mūsų ir mokyklą ganėtinai toli nuo namų bus
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:43 PM | Žinutė # 389 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliuke o arciau namu ner mokykleles,is dalie tikrai gerai toks saugumas tada jauciasi reikalui esant kaip gerai susiiekt bet blogiausia kad jie nesuvokia ima zaidzia ,maivosi na tiesiog vaikai Siaubas jau pirma klase bus tau asaru pakalne saulele ,oi manoji isejo 4 metuku Anglijoj verkiau kaip dramblys namo grizus atrodo taip atitruksta tada nuo mamos ,o apie zenatve tai net galvot nenoriu ,nes iskart bliaunu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-02-22, 2:44 PM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) musu kriksto sunelis ir parvezem telefona tai birbino kas dien kad paskambintume tai čia panašei Quote (Pumpurelis) Nu cia ir daug pletkerku ziuriu yra šiandien net keista kiek daug, antras kvepavimas prasidėjo o šeip būna ir ramuma dažniausiai bet jau kai būna tai būna
|
Atsijungęs |
| |