Trečiadienis, 2024-12-25, 4:59 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:35 PM | Žinutė # 1336

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vijole1972)
man kaip tik pavakariams tinka

va kaip pataikiau mua

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
vijole1972Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:36 PM | Žinutė # 1337

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
mano draugytė išvažiavo jau 2mėn, tai sako ojojoi grįš su visam po 3mėn

sunki yra pati pradžia tenai bet jei jau isikabini tai nemanau kad kas grižta namo galvoju galvoju galvoju kiek pažįstamų išvažiavo tai nei vienas nesiruošia namo

FACEBOOK
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:37 PM | Žinutė # 1338

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
va buvo ką tik užlėkęs kinderio krikštotėtis , tai nupirko kinderiui numerį su papildymu tai jau sakau neatsiginsi skambučių, kol saskaita nepasibaigs

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:37 PM | Žinutė # 1339

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
taiir vyrą gal paims senoji darbovietė _liuks_ _liuks_ , o nebijai į užsienį galvoju galvoju mano draugytė išvažiavo jau 2mėn, tai sako ojojoi grįš su visam po 3mėn galvoju galvoju

Nea vyrą bet kada priimtu,jis pats ten nei kojos nekels juokas Na kaip ir turi jis darbą,tik tiek kad jis sezoninis,žiemą nebūna darbo, o dabar tik nuleis sniegą ir prasidės darbai. _liuks_ Toks ir bijojimas,yra visokių baimių,bet labai daud draugų gyvena pvz Anglijoje ir viskas labai gerai. _liuks_ Baisumas didžiausias tik tame,kad tektų važiuoti su vaikais,man dėl jų baisu. Toks dbar jų amžius,Dovydui mokykla ne už kalnų,dėl kalbos,adaptavimosi ir viso kito.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
vijole1972Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:38 PM | Žinutė # 1340

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
va buvo ką tik užlėkęs kinderio krikštotėtis , tai nupirko kinderiui numerį su papildymu tai jau sakau neatsiginsi skambučių, kol saskaita nepasibaigs

geras krikštatėvis

FACEBOOK
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:38 PM | Žinutė # 1341

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vijole1972)
sunki yra pati pradžia tenai bet jei jau isikabini tai nemanau kad kas grižta namo galvoju galvoju galvoju kiek pažįstamų išvažiavo tai nei vienas nesiruošia namo

Pas mane labai daug draugių išvažiavusios ir net minčių nėra gryšti,gyvena sau ir nenori visai gryžti į Lietuvą,sako okko ten,vergauti,skursti.

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:40 PM | Žinutė # 1342

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)

Tai jau Domcius telefonu naudojasi? Ne per anksti juokas Pirmoje klasėje jau ir asmeninį kompiuterį teks pirkti juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:40 PM | Žinutė # 1343

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vijole1972)
sunki yra pati pradžia tenai bet jei jau isikabini tai nemanau kad kas grižta namo kiek pažįstamų išvažiavo tai nei vienas nesiruošia namo

tai būna būna, bet yra ir ptriotų, pažįstami pradirbo 5m ir grįžo sako vistiek ten ne Lietuva miela miela o šeip draugė į Angliją išvažiavo tik dėl paskolos turi paieėmus mašinai, tai va užsidirbt ir atiduot, bet kad sako nuoma didelė, kainos mažesnės nei Lietuvoj, bet ir ariu sako kaip vergė galvoju galvoju o jos dukrytė irgi rudenį išvažiavo tai kalbos nemoka o jau į mokyklą pradėjo eiti, tai sakė dar neapsiprato, bet vaikai greitai adaptuojasi _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:41 PM | Žinutė # 1344

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai jau Domcius telefonu naudojasi? Ne per anksti Pirmoje klasėje jau ir asmeninį kompiuterį teks pirkti

aga turi jau juokas juokas juokas aš pakeičiau tai jam mano senasis liko, tai dabar dar ir numerį turi juokas juokas o ką skaityti moka, žinutę parašo paskaito tegu mokosi, tik dar nešiotis niekur neduosim juokas juokas juokas o kompą jau savo ir taip turi juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:45 PM | Žinutė # 1345

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vijole1972)

geras krikštatėvis

aga geras _liuks_ išlepins sau ant galvos
Quote (Romeniukas)
Pas mane labai daug draugių išvažiavusios ir net minčių nėra gryšti,gyvena sau ir nenori visai gryžti į Lietuvą,sako okko ten,vergauti,skursti.

tai jei gerai aišku kogi grįš, bet svetimoje šalyje ir lieki svetias, o ten irgi gyveni ir nuomuojasi, nes kažką savo įsigyti irgi sunku, nebet vienišai mamai duoda tada bet bijok kad nerastų kokio vyriško daikto namuose irgi nemalnu, kaip sakant kaip ant adatų galvoju galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:49 PM | Žinutė # 1346

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nea vyrą bet kada priimtu,jis pats ten nei kojos nekels Na kaip ir turi jis darbą,tik tiek kad jis sezoninis,žiemą nebūna darbo, o dabar tik nuleis sniegą ir prasidės darbai

bet ne geriau kiekvieną mėnesį gaut stabilias pajamas miela o ne tik sezonu, nes jai pradės dirbti ir gera alga visos lengvatos dings miela
šeip ir sakė kad sezonui prasidėjus sumažės bedarbystė _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
LauritukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:54 PM | Žinutė # 1347

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (vijole1972)

nu mūsų visi draugai užsenį nei vieni nesiruošia gryšti gyvena gerai _liuks_

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:55 PM | Žinutė # 1348

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
nu mūsų visi draugai užsenį nei vieni nesiruošia gryšti gyvena gerai

faina kai pasiseka _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
LauritukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:56 PM | Žinutė # 1349

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
faina kai pasiseka _liuks_

tai jau taip _liuks_

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:57 PM | Žinutė # 1350

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
tai jau taip

bet kai pasiklausai kai žmonės viską parduoda ir išvažiuoja ir ne tik kad skolų prisidaro bet ir grįžti nebeturi kur liudna liudna liudna

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024