Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:57 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Toks ir bijojimas,yra visokių baimių, važiuosim,važiuosim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 7:59 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kai pasiklausai kai žmonės viską parduoda ir išvažiuoja ir ne tik kad skolų prisidaro bet ir grįžti nebeturi kur nu jo taip kai išvažiuoja čia nieko nebeturėdami ir nepasiseka tada šūdas bet jei turi kur gryšti ir jei nepasiseka gryšti tai visai kitaip kaip sakoma nerizikuosi negersi šampano
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:00 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip sakoma nerizikuosi negersi šampano va va irgi tiesa
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:00 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va va irgi tiesa žinai išbandai ir žinai nebandysi ir nežinosi aš tai tik už pamėginimą lėksim išmėginsim
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:03 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai tik už pamėginimą lėksim išmėginsim o jus irgi lėksit kur nors laimės ieškoti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:03 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai tik už pamėginimą lėksim išmėginsim aišku kad jei yra galimybė kodėl gi n , bet kai manasis sako kol yra normalus darbas sako viską mest tai irgi nelabai bet va jei darbo nebūtų tada jau kita kalba
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:04 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet ne geriau kiekvieną mėnesį gaut stabilias pajamas miela o ne tik sezonu, nes jai pradės dirbti ir gera alga visos lengvatos dings miela šeip ir sakė kad sezonui prasidėjus sumažės bedarbystė _liuks_ _liuks_ Na žinai tas sezoninis darbas,pajamos tai stabilios,tik tiek kad žiemą nėra darbo Quote (Laurituke) važiuosim,važiuosim Greičiausiai,kad važiuosim,tik žinai ką šiandien sužinojau,kad Anglijoje 5 metų vaikai jau eina į mokyklą Ieškok gero namo mergyt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:05 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj maniškiai skambina už savo miestą bet vistiek paskutinej vietoj
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:06 PM | Žinutė # 1359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žinai išbandai ir žinai nebandysi ir nežinosi aš tai tik už pamėginimą _liuks_ lėksim išmėginsim Išbandysim sužinosim Lėksim laimės ieškoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:07 PM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Greičiausiai,kad važiuosim,tik žinai ką šiandien sužinojau,kad Anglijoje 5 metų vaikai jau eina į mokyklą Ieškok gero namo mergyt kad ir 4 jau eina ten anksti labai o kas man keista kad ten nuoma dažniausiai nuo žmonių skaičiaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:08 PM | Žinutė # 1361 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Išbandysim sužinosim Lėksim laimės ieškoti tai iš pradžių tegu brangiausias važiuoja pasižiūri kaip ten kas, Laurituke o pirma tavasis važiuos ar visi kartu į kokį miestą planuojat
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:09 PM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad ir 4 jau eina juokas juokas ten anksti labai galvoju galvoju o kas man keista kad ten nuoma dažniausiai nuo žmonių skaičiaus galvoju galvoju Siaubas kaip anksti,įsivaizduoju mūsų Deive dabar pimoje klasėje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:09 PM | Žinutė # 1363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai iš pradžių tegu brangiausias važiuoja pasižiūri kaip ten kas, Laurituke o pirma tavasis važiuos ar visi kartu miela į kokį miestą planuojat miela Aik jau,mes lėksim visi kartu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:10 PM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Siaubas kaip anksti,įsivaizduoju mūsų Deive dabar pimoje klasėje anksti anksti čia reiktų Noeles pasiklausinėt ji Anglijoj ir au broliai vienoj klasėj
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:12 PM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) o jus irgi lėksit kur nors laimės ieškoti aga važiuosime mes irgi . Quote (snieguoliuke) bet kai manasis sako kol yra normalus darbas sako viską mest tai irgi nelabai bet va jei darbo nebūtų tada jau kita kalba tai apie tai niekas ir nekalba kad jei yra geras darbas kad mesti ir važiuoti Quote (Romeniukas) Greičiausiai,kad važiuosim,tik žinai ką šiandien sužinojau,kad Anglijoje 5 metų vaikai jau eina į mokyklą galvoju Ieškok gero namo mergyt miela aš per draugus dar dėl namų klausiu Quote (Romeniukas) Išbandysim sužinosim Quote (snieguoliuke) o kas man keista kad ten nuoma dažniausiai nuo žmonių skaičiaus na ten įdomiai su tom nuomomis
|
Atsijungęs |
| |