Paplepėkime prie kavos puodelio 53 tema
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:12 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) anksti anksti miela čia reiktų Noeles pasiklausinėt ji Anglijoj miela ir au broliai vienoj klasėj Siaubas,jei mes planuojame į Angliją,tai Deive jau galėtų eiti į pirmą klasę Nu nu pirmokėlis gi didysis. Va Noelę susirastume
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:13 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai iš pradžių tegu brangiausias važiuoja pasižiūri kaip ten kas, Laurituke o pirma tavasis važiuos ar visi kartu miela į kokį miestą planuojat miela dar tiksliai nežinom kur tiksliai ,bet turbūt į angliją Quote (Romeniukas) Aik jau,mes lėksim visi kartu Quote (snieguoliuke) čia reiktų Noeles pasiklausinėt ji Anglijoj miela ir au broliai vienoj klasėj aga noeles mergaitė jau irgi mokinukė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:14 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Va Noelę susirastume su ja tai ten būtų linksma
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:14 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ten įdomiai su tom nuomomis aga kažkaip keistai atrodytų kad kuo daugiau tuo pigiau bet ne tuo brangiau gaunasi draugė moką po 150 svarų už savaitę gyvena ji , vyras ir vaikas, tai gaunasis 450svarų už savaitę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:15 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiandien kiek pasiskaitinėjau apie Anglijos darželius,tai irgi labai įdomi tvarka. Ten priklauso kažkiek nemokamų valandų vaikui lankyti darželį,nu žodžiu yra įdomių nuansų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:16 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga kažkaip keistai atrodytų kad kuo daugiau tuo pigiau bet ne tuo brangiau gaunasi draugė moką po 150 svarų už savaitę galvoju gyvena ji , vyras ir vaikas, tai gaunasis 450svarų už savaitę galvoju nu ten dar žiūrint kur koks butas žinai visur skirtingai yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:16 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) su ja tai ten būtų linksma juokas sveikata Padarytume neblogą susitikimą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:16 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dar tiksliai nežinom kur tiksliai ,bet turbūt į angliją ten sako normaliausia kol kas Quote (Laurituke) su ja tai ten būtų linksma aš tai pas pumpurėlį geriau lėkčiau , va ten tai tikrai liūdna nebūtų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:16 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien kiek pasiskaitinėjau apie Anglijos darželius,tai irgi labai įdomi tvarka. Ten priklauso kažkiek nemokamų valandų vaikui lankyti darželį,nu žodžiu yra įdomių nuansų kaip įdomiai įmesk nuorodą man gal į skypę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:17 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu ten dar žiūrint kur koks butas žinai visur skirtingai yra aga aišku kad skirtingai sako ir po 50svarų yra
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:17 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Padarytume neblogą susitikimą aga Quote (snieguoliuke) ten sako normaliausia kol kas _liuks_ aga Quote (snieguoliuke) aš tai pas pumpurėlį geriau lėkčiau , va ten tai tikrai liūdna nebūtų na kadangi tu ją geriau pažysti tai pas ją ir lėktum,o aš kai su noele jau daug metų pažystama tai aš pas ją lėkčiau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:18 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sako ir po 50svarų yra _liuks_ yra visko ten reikia tik apžiūrėti viską išsiklausinėti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:18 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip įdomiai įmesk nuorodą man gal į skypę miela Gerai įmesiu,ten yra viso info apie anglijos darželius,valstybinius ir privačius,visą info teikia merginos pačios ten gyvenančios iš Lietuvos ir yra viena kuri daug ką pataria.nes ji pati dirba viename iš darželių.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:19 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien kiek pasiskaitinėjau apie Anglijos darželius,tai irgi labai įdomi tvarka. Ten priklauso kažkiek nemokamų valandų vaikui lankyti darželį,nu žodžiu yra įdomių nuansų ir apie mokyklėles ten įdomiai, išvažiavo draugė rugsėjį, išsiuntė laišką dėl priėmimo, o tik po naujų gavo atsaymą ir nuo vasario 1 pradėjo lankyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 8:19 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai įmesiu,ten yra viso info apie anglijos darželius,valstybinius ir privačius,visą info teikia merginos pačios ten gyvenančios iš Lietuvos ir yra viena kuri daug ką pataria.nes ji pati dirba viename iš darželių. _liuks_ laukiu
|
Atsijungęs |
| |