Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:08 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) vienam asmeniui manau is 800 pats tas jei butas nuosavas.o tryju asmenu seimai lyg mazoka.as lyginu pries 5 meus kai lt buvau.dar ir kainos nebuvo dideles.bet mes iki algos nebeistemdavom.dar koki 100 lt uosviene duodavo.dar neskaitau ir tai kad man pampersus irgi uosviene pirko..tai man atkrisdavo/bet kai yr amasina ir i ja kisti reikejo.k Tikrai sunku is tokios algos,o neduok dieve jei suserga vaikas,vienam vaikui ieina apie 100lt at vaistu Tai ka cia ir bekalbeti Viskas imanoma,bet... buvo laikas kai mes gyvenome kazkur is 500lt su vienu vaiku,na ir gyvenome nenumireme,bet tai nereiskia kad isgyvenome... Plati cia labai tema...
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:09 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as lyginu pries 5 meus kai lt buvau.dar ir kainos nebuvo dideles.bet mes iki algos nebeistemdavom.dar koki 100 lt uosviene duodavo.dar neskaitau ir tai kad man pampersus irgi uosviene pirko..tai man atkrisdavo/bet kai yr amasina ir i ja kisti reikejo.k tai va aš irgi kalbu kokius 4 metus atgal
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:10 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) isgyvenome... Plati cia labai tema... aha gana grisiu po to tryju metu nebuvimo lt ir pati pamatysiu.bus blogai grisiu atgal i uk kaip kokia cigone taip ir varinesiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:11 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šauniai tvarkosi Idit ir tikrai porcijos manau pas ją nebūna mažos ai manes nekisk man darzoves,pienas ir mesa nekainuoja.as i savaite galiu isitekt ir su 10lt,bet dazniausiai nenoriu .
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:12 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| neisgasdinsit manes nurpendem taip ir darysim.reikia mums tevybes lietuvos nes zinot uk ir sunkoka darosi...atrodo cia aukso rojus.bet deja realybe visai kitokia......
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:13 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na zodziu cia labai placiai galima diskutuoti,kekvienoje seimoje viskas labai skirtingai,skiriasi poreikia,maistas ar net maisto kokybe. As gal dar neismokau labai puikiai taupyti,bet nieko po truputi visko mokausi kad kuo daugiau sutaupyti. aišku skiriasi na maistas manau visur dabar vienodas nebet savo kažką užsiaugini ir mes pavyzdžiui visad labaiu renkamės namuose gamintą maistą nei pirktą jau pagamintą iš parduotuvės Quote (Romeniukas) tau iseina is 10lt pagaminti vakariene seimai,as nesugebeciau taip,ta prasme sugebet sugebeciau,bet asmeniskai musu seimai is tokios sumos butu per mazos porcijos oj kaip padaryčiau manau taviškiui ir akys išsprogtų ir dar deserto padaryčiau ir kai nori viskas yra įmanoma
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:13 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) uk ir sunkoka darosi...atrodo cia aukso rojus.bet deja realybe visai kitokia...... daug ten tu aukso ieskotoju priviso
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:13 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bulviu vaziuosiu i kaima pas savo motina...arba brolio prasysiu jis kaime gyvena....grizus i lt irgi nusipirksiupuse kiaules.oj man mesos per akis bus....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:13 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai nesakau kad dabar bet kai dar kainos nebuvo tokios čia prieš kokius 4m aš dar studijavau ir tik mano brangiausias dirbo , o šeis laikais tai nebeužtektų manhau Tai seniau gal ir buvo imanoma,bet ne siais laikais Quote (snieguoliuke) kažką jau tu čia nusipaistai manau visos sugebėtų ir porcijos kaip porcijos tik nereikia pirkti visko gatavo kaip kepsniukai ar pan o pačiai daryti ir daug kas sustaupo ir maistas nepalyginamai skanesnis namuose darytas nei iš parduotuvės ir manau iš 10Lt ne aš viena sugebu valabai šauniai tvarkosi Idit ir tikrai porcijos manau pas ją nebūna mažos Gerai kaip imanoma is 10lt pagaminti 4 asmenu seimai kotletus su bulvemis ir garnyru??? neskaitant kad kazkas turi bulviu,kameroje farso,eina kalba,kad nueini i parduotuve turedamas pinigineje 10lt. siaip manau seimai tikrai farso reikia kilogramo,tai uz tokia suma iseina tik farsas ai zodziu nemoku as pagaminti is 10lt savo seima vakarienes ir neperku nieko gatavo greiciausiai mes valgome labai didelemis porcijomis,na man tai neuztenka tarkim vieno kotletuko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:14 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ai manes nekisk man darzoves,pienas ir mesa nekainuoja.as i savaite galiu isitekt ir su 10lt,bet dazniausiai nenoriu . na mums daržovės irgi nekainuoja o va visa kitą kainuoja bet labai gerai tas pusę kiauliuko kai nusiperki
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:15 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj kaip padaryčiau manau taviškiui ir akys išsprogtų ir dar deserto padaryčiau ir kai nori viskas yra įmanoma Nesamone as kalbu apie tai kad reikia viska nusipirkti nera namie nei bulviu,nei is darzo darzoviu.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:15 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) daug ten tu aukso ieskotoju priviso kad po to dauguma valkatauja ir ismaldos praso.va visas aukso kalnas....kiek lietuviu valkatauja...vajei.....
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:17 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vieno kotletuko kad mes tryse visada perku 1kg.ir mano vyrasmegsta pavalgyti.jam kokiu 5 reikia.klaudij akai ziogas viena suvalg.as pora.bet as darau kad ir kitai dienai butu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:17 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) eina kalba,kad nueini i parduotuve turedamas pinigineje 10lt. siaip manau seimai tikrai farso reikia kilogramo,tai uz tokia suma iseina tik farsas a tu dek puse kilo farso,soju,batono va taip buna apgaunamas skrandis ir akys<darul mazus kotlietukus o jei dar sumalama morkike,kopustas ir svogunai tai patikek... mes nesuvalgom.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:19 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a tu dek puse kilo farso,soju,batono va taip buna apgaunamas skrandis ir akys Ir taip dedu tarkuotos bulves,kartais ir batono. greiciausiai mes labai daug valgome ir mums neina i kuna Va ir siandien kepsoiu kotletukus,pavalgysime ir liks isideti i darba
|
Atsijungęs |
| |