Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:19 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) grizus i lt irgi nusipirksiupuse kiaules.oj man mesos per akis bus.... Quote (Romeniukas) i seniau gal ir buvo imanoma,bet ne siais laikais tai aš tą ir sakau kad manau šeis laikais įmanoma gal kam bet vargiais, na nebent už nieką mokėti nereikia Quote (Romeniukas) Gerai kaip imanoma is 10lt pagaminti 4 asmenu seimai kotletus su bulvemis ir garnyru??? neskaitant kad kazkas turi bulviu,kameroje farso,eina kalba,kad nueini i parduotuve turedamas pinigineje 10lt. siaip manau seimai tikrai farso reikia kilogramo,tai uz tokia suma iseina tik farsas ai zodziu nemoku as pagaminti is 10lt savo seima vakarienes ir neperku nieko gatavo greiciausiai mes valgome labai didelemis porcijomis,na man tai neuztenka tarkim vieno kotletuko jei vakarienė darai iš mėsos tai 10Lt neužtenka bet nueini į parduotuvė nusiperki varškės ir giretinės ir pasidarai varškėčių nusiperki makaronų ir faršo ir pasidarau makaronų su faršu ir t.t. o mėsą jei perkam tai perkam iš turgaus nes ten kg faršo moki 7Lt o parduotuvėj 12Lt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:20 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) kad mes tryse visada perku 1kg.ir mano vyrasmegsta pavalgyti.jam kokiu 5 reikia.klaudij akai ziogas viena suvalg.as pora.bet as darau kad ir kitai dienai butu Tai gerai kaippadaryti is 10lt vakariene tarkim iskepti kotletukus bulviu ir kitokiu darzoviu neturint Nesuprantu,prasta greiciausiai as seimininke,man dar mokytis ir mokyti kaip is tokios sumos pamaitinti seima
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:21 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kam pirkt farsa?gi dar nuo kaulo galima sriubos katila isvirt o kaula suniui atiduot
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:21 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei vakarienė darai iš mėsos tai 10Lt neužtenka bet nueini į parduotuvė nusiperki varškės ir giretinės ir pasidarai varškėčių nusiperki makaronų ir faršo ir pasidarau makaronų su faršu ir t.t. o mėsą jei perkam tai perkam iš turgaus nes ten kg faršo moki 7Lt o parduotuvėj 12Lt Is dvieju pakeliu varskes mano seimyna nepavalgo ir cia jau virsija 10lt suma
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:21 PM | Žinutė # 1310 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oho.nu ir kainytes.pas mus cia uk puse kg kainuoja 2 svarus.ir zinokt man jau brangu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:22 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o kam pirkt farsa?gi dar nuo kaulo galima sriubos katila isvirt o kaula suniui atiduot Mes nusiperkame labai geru kauliuku,is kuriunuverdu sriuba ir dar uztenka mesos plovui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:23 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nesamone as kalbu apie tai kad reikia viska nusipirkti nera namie nei bulviu,nei is darzo darzoviu. tai ar būtinai vakarienei reikia valgyti iš mėsos dar kartą sakau kad jei daroma kažkas iš mėsos manau 10Lt nei pro kur bet valgom ne tik mėsą o ypač vakarienei o šeip manau ir mėsa jei vištiena va nusiperki ketvirčių po 5Lt iš Ciestos ir bulvių ir valgai išsišiepus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:23 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kam pirkt farsa?gi dar nuo kaulo galima sriubos katila isvirt aha mes kartais pirkdavomes ci amesos gabaliuka su skura.tai susimaldavau.ir gaudavo man kartais 2 kg farso uz 4 svartus.bet tingine esu kartais geriau tik farso pasiimti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:26 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha mes kartais pirkdavomes ci amesos gabaliuka su skura.tai susimaldavau. o as nemalu mesos tai vyras pakuti syki supykes sake nusipirks elektrine mesmale ui kaip laukiu nesulaukiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:27 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gerai kaippadaryti is 10lt vakariene tarkim iskepti kotletukus bulviu ir kitokiu darzoviu neturint Nesuprantu,prasta greiciausiai as seimininke,man dar mokytis ir mokyti kaip is tokios sumos pamaitinti seima faršo kg turguje 7Lt nusiperkam, bulvių 2 kg ir dar agurkas išeina Quote (Romeniukas) Is dvieju pakeliu varskes mano seimyna nepavalgo ir cia jau virsija 10lt suma varškė kainuoja 1,55 tai nusiperki 4 ir dar grietinės na miltų manau pas visas yra ir nusiperki 2kg kurie sovi ilgai va kad ir aš kur kepiau varškės spurgas sunaudojau 2pakeliai varškės 3Lt ir 1 kiaušas, truputis cukraus ir miltai na sakykim 5Lt jau ir aliejus kepimui o valgai 2 ar 3 dienas :_liuks_: va dar nusiperki pusę kilo faršo ir bulvių ir iškepi bulvynių blynų su mėsa aišku ne visko galima už tuos 10Lt nusipirkt bet tikrai įmanoma, kad ir pati sakai va kauliukus nusiperki tai paskaičiuok jie nėra brangūs o ir sriubos išeina ir dar plovo
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2011-03-22, 4:30 PM |
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:29 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke,
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:30 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) valgai 2 ar 3 dienas oho kaip ilgai stovi pas mane is dvieju pokiuku varskes jei kepu spurgas tai dingsta mazdaug per 5 min.o jei varske su uogiene tai kilo pusryciam neustenka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:32 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) snieguoliuke, na nežinau ar aš sugebu ar nesugebu bet sugebu šeimynai naminį tortą už 10 Lt tokį suraityt o šeip va mano draugytė gauna minimumą ir dar 300 juodaisatiduoda už nuomą mokesčius susimoka ir dar paskola 150Lt susimoka ir prie jūros nuvažiuoja ir papramogau ja ir kuo puikiausiai išsiverčia ir rūbus perka tik naujus na gal jei lengviau nes vaikų neturi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:32 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) faršo kg turguje 7Lt nusiperkam, bulvių 2 kg ir dar agurkas išeina Matai man nevalgomas farsas is turgaus Quote (snieguoliuke) varškė kainuoja 1,55 tai nusiperki 4 ir dar grietinės na miltų manau pas visas yra ir nusiperki 2kg kurie sovi ilgai va kad ir aš kur kepiau varškės spurgas sunaudojau 2pakeliai varškės 3Lt ir 1 kiaušas, truputis cukraus ir miltai na sakykim 5Lt jau ir aliejus kepimui o valgai 2 ar 3 dienas Ir varske slyksti uz tokia kaina zodziu isrankus mes maistui ir viskas,kad ir makaronu mano vyras nevalgo Geri viskas darbas i pabaiga o as nieko dar nepabaigiau suvedineti,ikiukas pleputes. Jetau dabar kai pagalvoju,tikrai gal mes per mandrus kas liecia maista. bet gerai as nezadu valgyti desros uz 3lt kaip mano vyras sako nevalgysiu maltu speniu. nusiperki slapenkos uz 10lt tai ten bent jau vienas procentas yra mesos.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-03-22, 4:32 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai va.ziurint kiek asmenu seima.jei vienas vaikas ilgai ir isbus,jei daugiau 5 min ir tuscia... todel kartais spurgas iskepti jau reikes nes 10 lt o koki 20lt.
|
Atsijungęs |
| |