Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 10:18 PM | Žinutė # 1051 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba vakareli...uztai man uk irt patiko kad vaikai ejo su iniformom i paruosiamasias..pas mus nebuvo naminiai i coa iseiginiai.sakiau tike drabuziu turi kad gaila jei isaugs tai duodavau nesioti kasdien....aisku dabar kai eis i mokse tai aisku bus mokykliniia ir naminiai.bet mes kasdien keiciames rubus ir neisterlinam.nes labai atsakinga svari mergyte nu mes buvomk ligonineje.dare mums ta mantu testa neigiamas....krauhas sake labai geras..nu vienu zodziu sveika mergyna mano
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 10:14 AM | Žinutė # 1052 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas, na vis plepat...mes truputi sirguliuojam, virusiukas kazkoks, buvom antrad.pas gyd. nieko bausaus,tipo perkaitimas geklyte truputi raudona, pilvuka gali paskaudeti, viduriuoti,nieko rimto, bet siandien dar eisim nes užsikoseti jis man pradejo ir temperaturos kelias daleles vis dar turi...ziuresim...ziema nesirgom pratkiskai tik vejaraupiais ir viena karta nuo kazkokio virusio tegam antibiotiku tai dabar prilipo kokia bacila...tai va tep biski nera nuotaikos... kaip abu man buna darzelyje tai zinau, kad jiems viskas gerai, uzimti, zaidzia ar dainuoja, soka ar piesia, o kaip dabar vienas namuose tai vis galvoju gal kokia temp.uzkilus gal kosti labai ar pan...neramu nors su teciu jie namuose, bet grizes jis naktines tai kaip imiega nieko negirdi, tai tas vaikiukas man kaip vienas namuose...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 11:10 AM | Žinutė # 1053 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 11:12 AM | Žinutė # 1054 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) labukas, na vis plepat...mes truputi sirguliuojam, virusiukas kazkoks, buvom antrad.pas gyd. nieko bausaus,tipo perkaitimas geklyte truputi raudona, pilvuka gali paskaudeti, viduriuoti,nieko rimto, bet siandien dar eisim nes užsikoseti jis man pradejo ir temperaturos kelias daleles vis dar turi...ziuresim...ziema nesirgom pratkiskai tik vejaraupiais ir viena karta nuo kazkokio virusio tegam antibiotiku tai dabar prilipo kokia bacila...tai va tep biski nera nuotaikos... kaip abu man buna darzelyje tai zinau, kad jiems viskas gerai, uzimti, zaidzia ar dainuoja, soka ar piesia, o kaip dabar vienas namuose tai vis galvoju gal kokia temp.uzkilus gal kosti labai ar pan...neramu nors su teciu jie namuose, bet grizes jis naktines tai kaip imiega nieko negirdi, tai tas vaikiukas man kaip vienas namuose... Sveikute Mazute,sveikatytes linkiu,ir kuog greiciaus pasveikti
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 12:02 PM | Žinutė # 1055 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rugi@gele, sveikute.sveikatytes jums nu va as jau is darbo birzos.nieko gero...uzsukau i cento parde.nusipirkau tafalio keptuve uz 35 is 66 litu....nes mano sena tefal kazkodel issigaube. po to paprasysiu vyro kad is uk man nupirktu didesne
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 12:06 PM | Žinutė # 1056 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu va as jau is darbo birzos.nieko gero...uzsukau i cento parde.nusipirkau tafalio keptuve uz 35 is 66 litu....nes mano sena tefal kazkodel issigaube. po to paprasysiu vyro kad is uk man nupirktu didesne Tai saunu,pigiai nusipirkai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 12:07 PM | Žinutė # 1057 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu mes buvomk ligonineje.dare mums ta mantu testa neigiamas....krauhas sake labai geras..nu vienu zodziu sveika mergyna mano Tai saunu
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 12:08 PM | Žinutė # 1058 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikute.kaip lauke orelis?pas mus toks apsiniaukes.bet nesalta. mes su svogerka dabar kavuojames...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 12:19 PM | Žinutė # 1059 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, sveikute.kaip lauke orelis?pas mus toks apsiniaukes.bet nesalta. mes su svogerka dabar kavuojames... Sveikute Viskas po truputi. As ir kavinuosi,pietus man Oras ir pas mus apsiniaukes,nera silta. Man darbe su maikute salta
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 12:23 PM | Žinutė # 1060 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| NEOLE ROMENIUKAS na tikiuosi viskas bus gerai mano zuikiui.tik siaip nuotaikos nera ir vsio...gerai kaip viskas gerai, o jei kas tik netaip tai ir galvojam mes mamos vis apie ta pati kaip ten musu vaikuciai...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 12:54 PM | Žinutė # 1061 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) NEOLE ROMENIUKAS na tikiuosi viskas bus gerai mano zuikiui.tik siaip nuotaikos nera ir vsio...gerai kaip viskas gerai, o jei kas tik netaip tai ir galvojam mes mamos vis apie ta pati kaip ten musu vaikuciai... Tikrai taip,gerai sakai tikiu,kad nera nuotaikos Viskas bus gerai Pasveiks tavo zuikiukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 2:58 PM | Žinutė # 1062 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) laba vakareli...uztai man uk irt patiko kad vaikai ejo su iniformom i paruosiamasias..pas mus nebuvo naminiai i coa iseiginiai.sakiau tike drabuziu turi kad gaila jei isaugs tai duodavau nesioti kasdien....aisku dabar kai eis i mokse tai aisku bus mokykliniia ir naminiai.bet mes kasdien keiciames rubus ir neisterlinam.nes labai atsakinga svari mergyte nu mes buvomk ligonineje.dare mums ta mantu testa neigiamas....krauhas sake labai geras..nu vienu zodziu sveika mergyna mano man irgi patiktų kad būtų uniformos, bet pas mus jos yra tik gimnazijoje nuo 1 klasės šaunuolė tavo mergytė Quote (rugi@gele) labukas, na vis plepat...mes truputi sirguliuojam, virusiukas kazkoks, buvom antrad.pas gyd. nieko bausaus,tipo perkaitimas geklyte truputi raudona, pilvuka gali paskaudeti, viduriuoti,nieko rimto, bet siandien dar eisim nes užsikoseti jis man pradejo ir temperaturos kelias daleles vis dar turi...ziuresim...ziema nesirgom pratkiskai tik vejaraupiais ir viena karta nuo kazkokio virusio tegam antibiotiku tai dabar prilipo kokia bacila...tai va tep biski nera nuotaikos... kaip abu man buna darzelyje tai zinau, kad jiems viskas gerai, uzimti, zaidzia ar dainuoja, soka ar piesia, o kaip dabar vienas namuose tai vis galvoju gal kokia temp.uzkilus gal kosti labai ar pan...neramu nors su teciu jie namuose, bet grizes jis naktines tai kaip imiega nieko negirdi, tai tas vaikiukas man kaip vienas namuose... sveikatytės ir stiprybės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 3:01 PM | Žinutė # 1063 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pas mus visą dieną linoja, kaip faina pagaliau palijo buvom turgui nusipirkom 24 pomidorus , paprikas kelias paėmiau ir kelis agurkus į šilknamį, nuvežėm į sodą ryt sodinsim prisiskyniau salotų ridisų padarysiu salotų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 3:03 PM | Žinutė # 1064 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man irgi patiktų kad būtų uniformos, bet pas mus jos yra tik gimnazijoje nuo 1 klasės na pas mus dauguma Klaipedos mokyklu turi uniformas,nuo 1kl.va kaimynu berniukui reikejo melynos golfos,ne zydros o melynos kad nebutu paveiksliuku ar kokiu pagrazynimu.kur nusi[irkt nieks nesake tai jam golfas mama siuntes is uzsienio ,nesvarbu kad karsta svrbu kad visi butu su jom pas mergaite irgi ziema -20 privalo mergaite but su sijonu<na vezdavo po apacia su dzinsiukais,bet klasej tai salta ir niekam neidomu.uniforma yra uniforma.mane tai ne jos nervina o kad didesnese mokyklose vaikai priversti visa diena sedet su batais ju neprsimaunant,kojos susutusios
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-05-13, 3:05 PM | Žinutė # 1065 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pas mus visą dieną linoja, kaip faina pagaliau palijo pas mus irgi lyja
|
Atsijungęs |
| |