Antradienis, 2025-02-11, 11:01 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
noeleData: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 10:18 PM | Žinutė # 1051

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
laba vakareli...uztai man uk irt patiko kad vaikai ejo su iniformom i paruosiamasias..pas mus nebuvo naminiai i coa iseiginiai.sakiau tike drabuziu turi kad gaila jei isaugs tai duodavau nesioti kasdien....aisku dabar kai eis i mokse tai aisku bus mokykliniia ir naminiai.bet mes kasdien keiciames rubus ir neisterlinam.nes labai atsakinga svari mergyte _liuks_ nu mes buvomk ligonineje.dare mums ta mantu testa neigiamas....krauhas sake labai geras..nu vienu zodziu sveika mergyna mano

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
rugi@geleData: Penktadienis, 2011-05-13, 10:14 AM | Žinutė # 1052

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas, na vis plepat...mes truputi sirguliuojam, virusiukas kazkoks, buvom antrad.pas gyd. nieko bausaus,tipo perkaitimas geklyte truputi raudona, pilvuka gali paskaudeti, viduriuoti,nieko rimto, bet siandien dar eisim nes užsikoseti jis man pradejo ir temperaturos kelias daleles vis dar turi...ziuresim...ziema nesirgom pratkiskai tik vejaraupiais ir viena karta nuo kazkokio virusio tegam antibiotiku tai dabar prilipo kokia bacila...tai va tep biski nera nuotaikos... 12 kaip abu man buna darzelyje tai zinau, kad jiems viskas gerai, uzimti, zaidzia ar dainuoja, soka ar piesia, o kaip dabar vienas namuose tai vis galvoju gal kokia temp.uzkilus gal kosti labai ar pan...neramu nors su teciu jie namuose, bet grizes jis naktines tai kaip imiega nieko negirdi, tai tas vaikiukas man kaip vienas namuose...
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-05-13, 11:10 AM | Žinutė # 1053

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutes 4

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-05-13, 11:12 AM | Žinutė # 1054

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (rugi@gele)
labukas, na vis plepat...mes truputi sirguliuojam, virusiukas kazkoks, buvom antrad.pas gyd. nieko bausaus,tipo perkaitimas geklyte truputi raudona, pilvuka gali paskaudeti, viduriuoti,nieko rimto, bet siandien dar eisim nes užsikoseti jis man pradejo ir temperaturos kelias daleles vis dar turi...ziuresim...ziema nesirgom pratkiskai tik vejaraupiais ir viena karta nuo kazkokio virusio tegam antibiotiku tai dabar prilipo kokia bacila...tai va tep biski nera nuotaikos... kaip abu man buna darzelyje tai zinau, kad jiems viskas gerai, uzimti, zaidzia ar dainuoja, soka ar piesia, o kaip dabar vienas namuose tai vis galvoju gal kokia temp.uzkilus gal kosti labai ar pan...neramu nors su teciu jie namuose, bet grizes jis naktines tai kaip imiega nieko negirdi, tai tas vaikiukas man kaip vienas namuose...

Sveikute welcome Mazute,sveikatytes linkiu,ir kuog greiciaus pasveikti anwei mua

Atsijungęs
noeleData: Penktadienis, 2011-05-13, 12:02 PM | Žinutė # 1055

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
rugi@gele, sveikute.sveikatytes jums mua nu va as jau is darbo birzos.nieko gero...uzsukau i cento parde.nusipirkau tafalio keptuve uz 35 is 66 litu....nes mano sena tefal kazkodel issigaube. _liuks_ po to paprasysiu vyro kad is uk man nupirktu didesne _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-05-13, 12:06 PM | Žinutė # 1056

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
nu va as jau is darbo birzos.nieko gero...uzsukau i cento parde.nusipirkau tafalio keptuve uz 35 is 66 litu....nes mano sena tefal kazkodel issigaube. po to paprasysiu vyro kad is uk man nupirktu didesne

Tai saunu,pigiai nusipirkai _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-05-13, 12:07 PM | Žinutė # 1057

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
nu mes buvomk ligonineje.dare mums ta mantu testa neigiamas....krauhas sake labai geras..nu vienu zodziu sveika mergyna mano

Tai saunu _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
noeleData: Penktadienis, 2011-05-13, 12:08 PM | Žinutė # 1058

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Romeniukas, sveikute.kaip lauke orelis?pas mus toks apsiniaukes.bet nesalta. 4 mes su svogerka dabar kavuojames...

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-05-13, 12:19 PM | Žinutė # 1059

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
Romeniukas, sveikute.kaip lauke orelis?pas mus toks apsiniaukes.bet nesalta. mes su svogerka dabar kavuojames...

Sveikute miela Viskas po truputi. As ir kavinuosi,pietus man 4 Oras ir pas mus apsiniaukes,nera silta. Man darbe su maikute salta 10

Atsijungęs
rugi@geleData: Penktadienis, 2011-05-13, 12:23 PM | Žinutė # 1060

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
NEOLE ROMENIUKAS na tikiuosi viskas bus gerai mano zuikiui.tik siaip nuotaikos nera ir vsio...gerai kaip viskas gerai, o jei kas tik netaip tai ir galvojam mes mamos vis apie ta pati kaip ten musu vaikuciai...
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2011-05-13, 12:54 PM | Žinutė # 1061

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (rugi@gele)
NEOLE ROMENIUKAS na tikiuosi viskas bus gerai mano zuikiui.tik siaip nuotaikos nera ir vsio...gerai kaip viskas gerai, o jei kas tik netaip tai ir galvojam mes mamos vis apie ta pati kaip ten musu vaikuciai...

Tikrai taip,gerai sakai miela tikiu,kad nera nuotaikos Viskas bus gerai anwei Pasveiks tavo zuikiukas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-05-13, 2:58 PM | Žinutė # 1062

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)

laba vakareli...uztai man uk irt patiko kad vaikai ejo su iniformom i paruosiamasias..pas mus nebuvo naminiai i coa iseiginiai.sakiau tike drabuziu turi kad gaila jei isaugs tai duodavau nesioti kasdien....aisku dabar kai eis i mokse tai aisku bus mokykliniia ir naminiai.bet mes kasdien keiciames rubus ir neisterlinam.nes labai atsakinga svari mergyte nu mes buvomk ligonineje.dare mums ta mantu testa neigiamas....krauhas sake labai geras..nu vienu zodziu sveika mergyna mano

man irgi patiktų kad būtų uniformos, bet pas mus jos yra tik gimnazijoje nuo 1 klasės miela šaunuolė tavo mergytė anwei anwei anwei
Quote (rugi@gele)
labukas, na vis plepat...mes truputi sirguliuojam, virusiukas kazkoks, buvom antrad.pas gyd. nieko bausaus,tipo perkaitimas geklyte truputi raudona, pilvuka gali paskaudeti, viduriuoti,nieko rimto, bet siandien dar eisim nes užsikoseti jis man pradejo ir temperaturos kelias daleles vis dar turi...ziuresim...ziema nesirgom pratkiskai tik vejaraupiais ir viena karta nuo kazkokio virusio tegam antibiotiku tai dabar prilipo kokia bacila...tai va tep biski nera nuotaikos... kaip abu man buna darzelyje tai zinau, kad jiems viskas gerai, uzimti, zaidzia ar dainuoja, soka ar piesia, o kaip dabar vienas namuose tai vis galvoju gal kokia temp.uzkilus gal kosti labai ar pan...neramu nors su teciu jie namuose, bet grizes jis naktines tai kaip imiega nieko negirdi, tai tas vaikiukas man kaip vienas namuose...

sveikatytės anwei anwei ir stiprybės anwei

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-05-13, 3:01 PM | Žinutė # 1063

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va pas mus visą dieną linoja, kaip faina pagaliau palijo buvom turgui nusipirkom 24 pomidorus , paprikas kelias paėmiau ir kelis agurkus į šilknamį, nuvežėm į sodą ryt sodinsim _liuks_ _liuks_ prisiskyniau salotų ridisų padarysiu salotų

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2011-05-13, 3:03 PM | Žinutė # 1064

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
man irgi patiktų kad būtų uniformos, bet pas mus jos yra tik gimnazijoje nuo 1 klasės

na pas mus dauguma Klaipedos mokyklu turi uniformas,nuo 1kl.va kaimynu berniukui reikejo melynos golfos,ne zydros o melynos kad nebutu paveiksliuku ar kokiu pagrazynimu.kur nusi[irkt nieks nesake tai jam golfas mama siuntes is uzsienio ,nesvarbu kad karsta svrbu kad visi butu su jom pas mergaite irgi ziema -20 privalo mergaite but su sijonu<na vezdavo po apacia su dzinsiukais,bet klasej tai salta ir niekam neidomu.uniforma yra uniforma.mane tai ne jos nervina o kad didesnese mokyklose vaikai priversti visa diena sedet su batais ju neprsimaunant,kojos susutusios
Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2011-05-13, 3:05 PM | Žinutė # 1065

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)