Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:50 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) planų daug svarbu oras nepavestų juokas juokas juokas o šeip mes Jonines pradedam švęsti nuo rytojaus juokas juokas juokas Tai mes ir nuo rytojaus,po darbo jau lėksime,na oras tai manau bet kokiu atveju paves,lietaus tikrai bus,gerai kad mes būsime iš dalies apsaugoti yra priestatas,pavesine ir visa kita :_liuks_: Aišku būtų smagiau,kad gražus oras,pasimaudyti visa ką :_liuks_: Vyrai važiuos su valtimi į žvejybą gal ką ant laužo parveš pasikepti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2011-06-22, 2:51 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:51 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes tai rytoj su didele didele kompanija važiuosime į sodą,ten bus šokiai pokiai, įvairūs žaidimai,kad linksmiau būtų Kad tik kokio butelio nežaistume o man tas sodas taip atsibodo kas tik kur visi pas mus į sodą tai dabar aplinką keisim, aišku teks ir sode pabaliavot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:52 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ką merginos suplanavusios per Jonines Į kaimą, lauželį kursim, kaimą ant kojų sukelsim garse muzikytę paleisim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:52 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man tas sodas taip atsibodo juokas juokas kas tik kur visi pas mus į sodą juokas juokas tai dabar aplinką keisim, aišku teks ir sode pabaliavot juokas juokas Mūms tai neatsibodo,nes ten labai faina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:52 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai mes ir nuo rytojaus,po darbo jau lėksime,na oras tai manau bet kokiu atveju paves,lietaus tikrai bus,gerai kad mes būsime iš dalies apsaugoti yra priestatas,pavesine ir visa kita Aišku būtų smagiau,kad gražus oras,pasimaudyti visa ką o mes nuo ryt su draugėm o vakare brangiausieji atvažiuos, o penktadienį lėksim truputį visą kompaniją o man sode namelyje sedėt nepatinka, nors ir lyja pavesinėje geriau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:53 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) Į kaimą, lauželį kursim, kaimą ant kojų sukelsim garse muzikytę paleisim juokas juokas Smagumėlis Oj mes tai jaučiu ne ką mažiau pašiurpinsim sodo kaimynus Bet jie jau įpratę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:54 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūms tai neatsibodo,nes ten labai faina tai tikiu, bet jei važiuotumėt į savaitę ben porą kartų tai po kokių 2mėn pabostų tai pats laikas ir jums sodą įsigyti galėsim pas save visus kviestis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:55 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mes nuo ryt su draugėm juokas juokas o vakare brangiausieji atvažiuos, o penktadienį lėksim truputį visą kompaniją o man sode namelyje sedėt nepatinka, nors ir lyja pavesinėje geriau juokas juokas juokas Namlį niekas ir nesėdi,ten tik maistą pasiruoši išsiverdi jei ką reikia ir viskas,visas veiksmas kas be ko vyksta kieme Nebent vaikai vakare eina tv pažėti,gi miestiečiai negali be civilizacijos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:56 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tikiu, bet jei važiuotumėt į savaitę ben porą kartų tai po kokių 2mėn pabostų juokas juokas tai pats laikas ir jums sodą įsigyti galėsim pas save visus kviestis Manau dar sodas sodui nelygus Kam mūms tas sodas jei ir taip du yra kuriam nori tam ir būni
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:56 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj mes tai jaučiu ne ką mažiau pašiurpinsim sodo kaimynus Bet jie jau įpratę manau kas soduose gyvena visi pripratę, kad vasarą neturės ramybės o jūs visas dienas ir prabūsite sode, ar tik ketvirtadienį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:58 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Manau dar sodas sodui nelygus Kam mūms tas sodas jei ir taip du yra kuriam nori tam ir būni na aišku kad nelygus bet nei vienas ne jūsų o turėtumėte savo pamatytum kaip smagu, ypač vasarą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:59 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau kas soduose gyvena visi pripratę, kad vasarą neturės ramybės juokas juokas juokas o jūs visas dienas ir prabūsite sode, ar tik ketvirtadienį miela Būsim gal iki kokio sekmadienio net nežinau kiek sveikata leis Na vyrai važiuos žvejoti,mes pasidegintume jei būtų šilti orai,bet aišku tokių nebus Eisiu daržo eilinį kartą ravėti,man labai patinka,savo nenusiraviu tai nors draugei nuravėsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:01 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vyrai važiuos su valtimi į žvejybą gal ką ant laužo parveš pasikepti kad tik patys ne grįžtų kaip žuvys Quote (Romeniukas) Namlį niekas ir nesėdi,ten tik maistą pasiruoši išsiverdi jei ką reikia ir viskas,visas veiksmas kas be ko vyksta kieme Nebent vaikai vakare eina tv pažėti,gi miestiečiai negali be civilizacijos mes visą savaitgalį be teliko buvom, kaip faina o kinderiui svarbiausia yra draugai tai teliko gali ir nebūti tuo labaiu sode
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:02 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Būsim gal iki kokio sekmadienio net nežinau kiek sveikata leis Na vyrai važiuos žvejoti,mes pasidegintume jei būtų šilti orai,bet aišku tokių nebus Eisiu daržo eilinį kartą ravėti,man labai patinka,savo nenusiraviu tai nors draugei nuravėsiu tai pasiimk draugę kad tavo nuravėtų
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:03 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet jie jau įpratę Prie visko priprantama Ten aikštelė pušų apsupty, sustatomi 5 dideli stalai, užkuriamas didelis laužas, pastatomas Dj'us, ir vedančioji kuri veda užsiėmimus žaidimus užtai duoda prizų...tikrai smagu smagiausia vaikučiam ir jų seneliam nes visokiu kapelų muzikos arba svečių atvažiuoja o jaunimui tai apie 23:00 prasideda tuc tuc
|
Atsijungęs |
| |