Antradienis, 2025-01-28, 9:41 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:50 PM | Žinutė # 196

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
planų daug svarbu oras nepavestų juokas juokas juokas o šeip mes Jonines pradedam švęsti nuo rytojaus juokas juokas juokas

Tai mes ir nuo rytojaus,po darbo jau lėksime,na oras tai manau bet kokiu atveju paves,lietaus tikrai bus,gerai kad mes būsime iš dalies apsaugoti yra priestatas,pavesine ir visa kita _liuks_ :_liuks_: Aišku būtų smagiau,kad gražus oras,pasimaudyti visa ką _liuks_ :_liuks_: _liuks_ Vyrai važiuos su valtimi į žvejybą gal ką ant laužo parveš pasikepti juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2011-06-22, 2:51 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:51 PM | Žinutė # 197

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mes tai rytoj su didele didele kompanija važiuosime į sodą,ten bus šokiai pokiai, įvairūs žaidimai,kad linksmiau būtų Kad tik kokio butelio nežaistume

o man tas sodas taip atsibodo juokas juokas kas tik kur visi pas mus į sodą juokas juokas tai dabar aplinką keisim, aišku teks ir sode pabaliavot juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
MaribellaData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:52 PM | Žinutė # 198

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na ką merginos suplanavusios per Jonines

Į kaimą, lauželį kursim, kaimą ant kojų sukelsim garse muzikytę paleisim juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:52 PM | Žinutė # 199

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o man tas sodas taip atsibodo juokas juokas kas tik kur visi pas mus į sodą juokas juokas tai dabar aplinką keisim, aišku teks ir sode pabaliavot juokas juokas

Mūms tai neatsibodo,nes ten labai faina

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:52 PM | Žinutė # 200

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai mes ir nuo rytojaus,po darbo jau lėksime,na oras tai manau bet kokiu atveju paves,lietaus tikrai bus,gerai kad mes būsime iš dalies apsaugoti yra priestatas,pavesine ir visa kita Aišku būtų smagiau,kad gražus oras,pasimaudyti visa ką

o mes nuo ryt su draugėm juokas juokas o vakare brangiausieji atvažiuos, o penktadienį lėksim truputį visą kompaniją o man sode namelyje sedėt nepatinka, nors ir lyja pavesinėje geriau juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:53 PM | Žinutė # 201

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Maribella)
Į kaimą, lauželį kursim, kaimą ant kojų sukelsim garse muzikytę paleisim juokas juokas

Smagumėlis Oj mes tai jaučiu ne ką mažiau pašiurpinsim sodo kaimynus juokas juokas juokas Bet jie jau įpratę juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:54 PM | Žinutė # 202

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mūms tai neatsibodo,nes ten labai faina

tai tikiu, bet jei važiuotumėt į savaitę ben porą kartų tai po kokių 2mėn pabostų juokas juokas tai pats laikas ir jums sodą įsigyti galėsim pas save visus kviestis

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:55 PM | Žinutė # 203

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o mes nuo ryt su draugėm juokas juokas o vakare brangiausieji atvažiuos, o penktadienį lėksim truputį visą kompaniją o man sode namelyje sedėt nepatinka, nors ir lyja pavesinėje geriau juokas juokas juokas

Namlį niekas ir nesėdi,ten tik maistą pasiruoši išsiverdi jei ką reikia ir viskas,visas veiksmas kas be ko vyksta kieme Nebent vaikai vakare eina tv pažėti,gi miestiečiai negali be civilizacijos juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:56 PM | Žinutė # 204

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai tikiu, bet jei važiuotumėt į savaitę ben porą kartų tai po kokių 2mėn pabostų juokas juokas tai pats laikas ir jums sodą įsigyti galėsim pas save visus kviestis

Manau dar sodas sodui nelygus juokas juokas Kam mūms tas sodas jei ir taip du yra kuriam nori tam ir būni juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:56 PM | Žinutė # 205

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Oj mes tai jaučiu ne ką mažiau pašiurpinsim sodo kaimynus Bet jie jau įpratę

manau kas soduose gyvena visi pripratę, kad vasarą neturės ramybės juokas juokas juokas o jūs visas dienas ir prabūsite sode, ar tik ketvirtadienį miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:58 PM | Žinutė # 206

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Manau dar sodas sodui nelygus Kam mūms tas sodas jei ir taip du yra kuriam nori tam ir būni

na aišku kad nelygus juokas juokas juokas bet nei vienas ne jūsų juokas juokas o turėtumėte savo pamatytum kaip smagu, ypač vasarą

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2011-06-22, 2:59 PM | Žinutė # 207

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
manau kas soduose gyvena visi pripratę, kad vasarą neturės ramybės juokas juokas juokas o jūs visas dienas ir prabūsite sode, ar tik ketvirtadienį miela

Būsim gal iki kokio sekmadienio net nežinau kiek sveikata leis juokas juokas Na vyrai važiuos žvejoti,mes pasidegintume jei būtų šilti orai,bet aišku tokių nebus 10 Eisiu daržo eilinį kartą ravėti,man labai patinka,savo nenusiraviu tai nors draugei nuravėsiu juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:01 PM | Žinutė # 208

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Vyrai važiuos su valtimi į žvejybą gal ką ant laužo parveš pasikepti

kad tik patys ne grįžtų kaip žuvys juokas juokas
Quote (Romeniukas)
Namlį niekas ir nesėdi,ten tik maistą pasiruoši išsiverdi jei ką reikia ir viskas,visas veiksmas kas be ko vyksta kieme Nebent vaikai vakare eina tv pažėti,gi miestiečiai negali be civilizacijos

mes visą savaitgalį be teliko buvom, kaip faina o kinderiui svarbiausia yra draugai tai teliko gali ir nebūti tuo labaiu sode juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:02 PM | Žinutė # 209

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Būsim gal iki kokio sekmadienio net nežinau kiek sveikata leis Na vyrai važiuos žvejoti,mes pasidegintume jei būtų šilti orai,bet aišku tokių nebus Eisiu daržo eilinį kartą ravėti,man labai patinka,savo nenusiraviu tai nors draugei nuravėsiu

juokas juokas tai pasiimk draugę kad tavo nuravėtų juokas juokas

Atsijungęs
MaribellaData: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:03 PM | Žinutė # 210

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Bet jie jau įpratę

Prie visko priprantama juokas
Ten aikštelė pušų apsupty, sustatomi 5 dideli stalai, užkuriamas didelis laužas, pastatomas Dj'us, ir vedančioji kuri veda užsiėmimus žaidimus užtai duoda prizų...tikrai smagu smagiausia vaikučiam ir jų seneliam nes visokiu kapelų muzikos arba svečių atvažiuoja o jaunimui tai apie 23:00 prasideda tuc tuc

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025