Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:16 PM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ketvirtas garantuoja juokas juokas juokas Visa futbolo komanda tada jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:17 PM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Daug ką sako Laužiu nepasirašo vadinasi kažko ne taip lauži
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:18 PM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visa futbolo komanda tada jau na truksta dar iki futbolo bet pradžia būtų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:20 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vadinasi kažko ne taip lauži juokas juokas juokas Gali būti Norėt abu norime,bet vien noro neužtenka
Quote (snieguoliuke) na truksta dar iki futbolo bet pradžia būtų juokas juokas Gera pradžia puse darbo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:20 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) Kad ir berniukas vistiek labai mylės,nebereikės ir mergaitės sakės bandys kol bus mergaitė
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:20 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tikrai norėtusi mergaitės,turėtų sesutė du broliukus,kurie ją saugotų ir gintų kieme nuo negerų vaikų Tai va dabar tapati vyrui savo Quote (Romeniukas) bet dar yra taip kaip dievas duoda taip ir būna Ot, kad paprašai ir tiesiai dievui į ausį... visi laimingi būtu ko panorėje ta ir gavę aš tai norėčiau dvinukų mergaitės ir berniuko Bet kaip pagalvojus nelabai svarbu mergaitė ar berniukas svarbu sveikas vaikas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:20 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sakės bandys kol bus mergaitė juokas juokas Tai kas be ko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:21 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gali būti Norėt abu norime,bet vien noro neužtenka aišku neužtenka noro, reikia daug
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:21 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) Ot, kad paprašai ir tiesiai dievui į ausį... visi laimingi būtu ko panorėje ta ir gavę aš tai norėčiau dvinukų mergaitės ir berniuko Bet kaip pagalvojus nelabai svarbu mergaitė ar berniukas svarbu sveikas vaikas Tai jau tikrai. Aišku svarbu sveikas nėra nieko svarbiau.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:22 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku neužtenka noro, reikia daug Ot ir visai ne tai omeny turėjau Kas kam rūpi
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:23 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kas kam rūpi prisigavo snieguoliuke
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:23 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai nėra to blogo kas neišeitų į gerą,gal viskas dabar bus geriau Stiprybės tau,laikykis,manau nėra lengva bet kokiu atveju tokioje situacijoje. O kaip šiaip laikaisi,dirbi tu? Quote (Romeniukas) Na ir gerai,nėra viskas jau taip blogai,o kaip vaikai į visą tai reaguoja? aciu dievui vaikai to nesupranta kas vykstaQuote (snieguoliuke) iprybės tau dideliausios Kipšiuke , laikykis aciu Quote (Maribella) Zjbs vaikinukas pamatyčiau namo negryštu, nebent su greituške į reanimacinį Quote (Maribella) Ant rankų tilptu suskaičiuot kelinta jau gyvenamoji vieta? na su vyru buvo 2 gyvenamosios vietos dabar tik sia turiu kur nuomuojuosQuote (Maribella) Sveikinu aciukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:24 PM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai. Aišku svarbu sveikas nėra nieko svarbiau. manau čia visoms tas svarbiausia , na dar kad ir geras Quote (Romeniukas) Ot ir visai ne tai omeny turėjau Kas kam rūpi na pirmiausia, paskui daug ir tada visa kita
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:26 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na pirmiausia, paskui daug ir tada visa kita juokas juokas Nu matai ne visiems reikia daug Man ir vienio karto užtenka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 3:26 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) prisigavo snieguoliuke o kas čia blogo manau visiems jauniems ir vyresniems tas dalykas labai svarbus dalykas santykiuose, o jei to nėra arba būna retai, šnipštas ir gaunasi aš tik už daug kad pas kitas nenorėtų lėkt ir kad aš kito nenorėčiau
|
Atsijungęs |
| |