Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Kamelija | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 5:53 PM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O as visa diena namie tupiu . Vyras isvaziavo motinai padet saldainiais prekiaut kaip tik vasara taip ir vaziuoja sekmadieniais pas motina
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 6:25 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) aš visą dieną bandžiau degintis, kol lietus neužklupo juokas juokas juokas o vakar su mama vyno butelaitį išgėrėm pasisedėjom su sese lyti pradėjo ir pas mus jau ir gan stipriai vėsuma kokia faina man patrinka iš tikrųjų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 6:25 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) as visa diena namie tupiu 4 . Vyras isvaziavo motinai padet saldainiais prekiaut juokas kaip tik vasara taip ir vaziuoja sekmadieniais pas motina mama prekiautoja,reikia padėti mamukui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 6:49 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikute
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 7:14 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na na, nebumbekit, kad pas mamukus varo, nes as ir, tuoj men skrisiu, o siandien su drauge bilietus jau spaliui nusiciupom, savaitelei leksim, vyrai nezino, ner ko is anksto nervintis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:13 PM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (baby) kaip faina name gyventi, vietos daug, savas kiemas atsitveri nuo kaimynų tvora fantastika _liuks_ aš kaip pailsiu pas tėvelius tokia ramybė, niekas muzikos neleidžia kaip bute viskas už sienos girdisi siaubas tai jau vasarą kelsitės į namuką, oj negaliu kaip faina Rugsėjo mėnesį kelsimės Nėra taip faina kaip tu galvoji,kelsimės į namo dalį,turėsime kaimynus,na praktiškai iš kiemo pusės tik vienus,antrame aukšte,o ateityje bandysime nusipirkti kitą namo dalį,ten gyvena iš kitos pusės tokie pijokėliai,tai gal ateityje susitarsime ir mūms parduos,tada turėsime pusę namo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:14 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vėlyva aš šiandien Pietų miego pamiegojau,tai dabar visai nesimiega O vakarojančių kaip matau nėra
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:18 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O vakarojančių kaip matau nėra kaip tai nėra aš vis prabėgom čia užsuku
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:22 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis na va nusikalus juodai šiandien buvom gimtadienio tesinyje, paskui lėkėm į baulingą o tada į sodą tai vyšnių vėl kibiriuką parsivežiau kaimynė išskynė savo ir atdavė sako kur man senutei reikės tiek sako mano anukėliui kompoto žiemai padaryk (ji anūkėliu kinderį mūsų vadina ), oj dar buvom pas krikštotėvelius palakstėm su keturračiu pasikepėm dešrelių ir namo tai pavargau juodai, o ir miegojom tik kelias valandas, o ryt važiuojam mėliniauti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:25 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žinok labai liksmai pasisėdėjom ,šašliko pavalgėm,paskui dar ėjom vakare jau kai sutemo prie ežero prie lapės tai taip tikrai vakaras gerai praėjo kaip tau savaitgalis? oj kaip faina ta lapė tai superinė , mes tai daug keliavom brangiausiajam atostogos tai reikia aplankyt visur pasibūt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:26 PM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, labukas tai kiba atostogauji kad ryt varysit mėlyniauti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:29 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) guoliuke, labukas tai kiba atostogauji kad ryt varysit mėlyniauti aga liepos visą mėn man atostogos viename darbe , o į darželį eisiu tik rugpjūtį, tai tinginiausiu ir vakuosiu viską o ir brangiausiajam atostogos porą savaitėlių, tai labai norim į mišką, ne kiek tų mėlynių bet kiek pačiame miške pasibūti
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:34 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga liepos visą mėn man atostogos viename darbe , o į darželį eisiu tik rugpjūtį, tai tinginiausiu ir vakuosiu viską na nors šiek tiek nuo darbo pailsėsi o mėlynių tai tai aš noriu irgi palėkti bet tik nežinau kada išeis nes maniškis viešujų darbų gavo per vasarą
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:38 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) na nors šiek tiek nuo darbo pailsėsi o mėlynių tai tai aš noriu irgi palėkti bet tik nežinau kada išeis nes maniškis viešujų darbų gavo per vasarą na aš į darbą kaip į šventę eidavau, nes negaliu nedirbus būt norėjau ir liepą per 2 varyti, bet liepė manasis pailsėti o be to ir kinderis namuose , kažkaip neleidom šia vasarą į tuos perpildytus darželius žinok saviškį aš kelias dienas kalbinau jam darbų per atostogas labai daug bet sako bent savaitę skirsim tikrom atostogom tai va bandysim ryt mėlynių ieškot, aišku jei rasim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:39 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) kada išeis nes maniškis viešujų darbų gavo per vasarą čia kur mokami ane? kaip faina vis pinigėliai dabar ir dėl viešųjų didelis konkursas bent jau pas mus
|
Atsijungęs |
| |