Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:48 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus irgi klasės susitikimas, jau 10 metų praėjo nuo baigimo, tai lėksim rugpjūčio mėn, bet be šeimų o tik klasiokai jetus kaip fainai jums, o pas mus jau 21metai kaip baigėm bet gi niekas taip ir nesusirenka daug pabėgusiu į kitas šalis ne visada gali atvaryti o su kai kuriais tai ir internetu pasiplepam ir prie kavos puodelio susitinkam
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:49 PM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir norėčiau pauogauti,bet labai šiaip bijau miško tai važiuok į gražų mišką aš irgi tų tokių negražių miškų bijau bet ten kur samanytės, medeliai, kaip parkas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:50 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha smagumelis...kg kur numeciau uk cia gris su kaupu per tuos balius juokas juokas tik gaila kad broliukas vel isvaro atgal i olandija ir negris iki spalio...bet va brungusis grizta liepos pabigoj.ir kitas brolis rugpjucio pradzios juokas vel sveikata sveikata siaubas juokas Tai smagu taviškis neužilgo jau gryžta Tai jau tikrai pas tave vieni ašvažiuoja kiti gryžta ir su visais reikia laistyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:50 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir norėčiau pauogauti,bet labai šiaip bijau miško o ko tu jo bijai jis juk nesikandžioja
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:50 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nes važiuosiu į Obelius, į susitikimą po 15 musu saulutei buvo jau 20 metu.tai buvo didziule fiesta..bet vaikams kvietimu nesiuntinejo.tik laiksrasti parasyta buvo kad kvieciami ir aukletiniai..man sake baba varyk jurga varyk.sakau eikit sau.ten nenoriu.bet su tais kur kartu augau norecia susitikti.bet visi issilakste po pasauli.dabai daug i uk ismyne.ir siap po visa lt jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:50 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) fainai jums, o pas mus jau 21metai kaip baigėm bet gi niekas taip ir nesusirenka daug pabėgusiu į kitas šalis ne visada gali atvaryti o su kai kuriais tai ir internetu pasiplepam ir prie kavos puodelio susitinkam aš su keliomis dar nuo vidurinės bendrauju ir į gimtadienius atvažiuoja ir susiskambina dažnai, o su kai kuriais tai ne va mūsų susitikimas vyks liepos 30 berods, bet man nelabai tinka diena nes krikštynos bet kažką sugalvosiu dar tikriausiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:51 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) jetus kaip fainai jums, o pas mus jau 21metai kaip baigėm bet gi niekas taip ir nesusirenka daug pabėgusiu į kitas šalis ne visada gali atvaryti o su kai kuriais tai ir internetu pasiplepam ir prie kavos puodelio susitinkam anwei anwei Pas mus tai ne klasiokų susitikimas,o šeimynos vaikų su kuriais kartu augome Auklėtojos buvo mūms kaip mamos
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:52 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, nu dar laiko turi iki liepos pabaigos
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:52 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai važiuok į gražų mišką _liuks_ aš irgi tų tokių negražių miškų bijau bet ten kur samanytės, medeliai, kaip parkas _liuks_ _liuks_ Nebuvau aš tada gražiam miške,o kiek atsimenu vaikystėje kai mėliniaudavau su draugės mama,tai viską suvalgydavau
Quote (vijole1972) o ko tu jo bijai jis juk nesikandžioja Ten pilna visokių gyvių,o aš bijau visko kas juda
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:53 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, nesvarbu koks susitikimas svarbu kad laukiamas
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:53 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) musu saulutei buvo jau 20 metu.tai buvo didziule fiesta..bet vaikams kvietimu nesiuntinejo.tik laiksrasti parasyta buvo kad kvieciami ir aukletiniai..man sake baba varyk jurga varyk.sakau eikit sau.ten nenoriu.bet su tais kur kartu augau norecia susitikti.bet visi issilakste po pasauli.dabai daug i uk ismyne.ir siap po visa lt jau Pas mus tai pat daug išsilakstę,ir uk nemažai bet visi atvažiuos net iš užsienio,visi labai nori susitikti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:54 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu ji sneka.bet negaliu pakesti jos...sakiau jei nepasikeis gaus su sliure i snukeli aha smagumelis...kg kur numeciau uk cia gris su kaupu per tuos balius tik gaila kad broliukas vel isvaro atgal i olandija ir negris iki spalio...bet va brungusis grizta liepos pabigoj.ir kitas brolis rugpjucio pradzios vel siaubas o tai brangiausiojo sulauksi o va manau užduotum tai mergiotei, daugiau nebešnekėtų Quote (Romeniukas) Nea viena,šį kartą visi atvažiuos be šeimų Labai bus graži programa,papasakos auklėtojos apie mus kekvieną kokie mes buvome,rodys filmą,bus fotografai,sveikinimai,žodžiu faina turėtų būti,o vėliau baliukas viloje o kiek jūs mokat mūsų tai susitikimas irgi kažkokioj sodyboj vyks manau irgi bus linksma , o jūs čia rinksitės kas vidurinę baigėt ar kas pagrindinę bet visdėlto faini tie susitikimai
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:55 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ten pilna visokių gyvių,o aš bijau visko kas juda bus tau kaip tam multike "kaip smagu po mišką palakstyti ten šokuoja žaliosios varlytės ten....."
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:55 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) Romeniukas, nesvarbu koks susitikimas svarbu kad laukiamas anwei anwei Laukiamas tai labai,tik truputi net baugu,po tiek metų Bet manau visi liko tokie pat faini ir paprasti kokie buvo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 11:56 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kiek jūs mokat galvoju mūsų tai susitikimas irgi kažkokioj sodyboj vyks _liuks_ manau irgi bus linksma _liuks_ , o jūs čia rinksitės kas vidurinę baigėt galvoju ar kas pagrindinę galvoju bet visdėlto faini tie susitikimai _liuks_ Nieko mes nemokėsime,ten vaikų namų vila,kaip sakant mūsų Čia susitikimas vaikų mūsų šeimynos su kuriais kartu augome.
|
Atsijungęs |
| |