Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
noele | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:11 AM | Žinutė # 496 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) toks ryšys su auklėtoja aha.jis isvis mus visus 5 sake mylejo.nes berniukai jai nelabai.sake jai mergaites daugiau..bet sakau as ja labai myliu.is anglijos pripirkau visokiu vitaminu priveziau..ir siaip visada sokodalai saldaines.nes ji mums nesdavo duodavo...labai gera ji yra.tik va jai greit 60m.po sirdies operacijos.padedu jai ir darze visur...ir i miesta varom.apsiperka maista parnesu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:13 AM | Žinutė # 497 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha.jis isvis mus visus 5 sake mylejo.nes berniukai jai nelabai.sake jai mergaites daugiau..bet sakau as ja labai myliu.is anglijos pripirkau visokiu vitaminu priveziau..ir siaip visada sokodalai saldaines.nes ji mums nesdavo duodavo...labai gera ji yra.tik va jai greit 60m.po sirdies operacijos.padedu jai ir darze visur...ir i miesta varom.apsiperka maista parnesu... kaip faina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:15 AM | Žinutė # 498 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha.jis isvis mus visus 5 sake mylejo.nes berniukai jai nelabai.sake jai mergaites daugiau..bet sakau as ja labai myliu.is anglijos pripirkau visokiu vitaminu priveziau..ir siaip visada sokodalai saldaines.nes ji mums nesdavo duodavo...labai gera ji yra.tik va jai greit 60m.po sirdies operacijos.padedu jai ir darze visur...ir i miesta varom.apsiperka maista parnesu... Smagu kad išliko toks glaudus ir artimas ryšys
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:17 AM | Žinutė # 499 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) daugiau..bet sakau as ja labai myliu.is anglijos pripirkau visokiu vitaminu priveziau..ir siaip visada sokodalai saldaines.nes ji mums nesdavo duodavo...labai gera ji yra.tik va jai greit 60m.po sirdies operacijos.padedu jai ir darze visur...ir i miesta varom.apsiperka maista parnesu... panašus ryšys pas mus su Dominyko darželio auklėtoja koks fainas žmogutis ir kaip mes ją mylim ne tas žodis, kažkada vėlai vakare girdžiu žinutė ateina žiūriu nuo auklėtojos, labanaktis kinderiui palinkėjo ir į svečius pasikvietė sako na kaip aš myliu šitą berniuką, kaip savo ir jos dukra kinderį broliuku vadina, sako tu mano jaunėlis broliukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:17 AM | Žinutė # 500 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal jau į lovytę ruoštis Rytoj naksti keltis vėl burbuliuosiu nes miego žiauriai norėsiu
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:17 AM | Žinutė # 501 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Smagu kad išliko toks glaudus ir artimas ryšys aha..sake baba pastebejo jei jos sneka su dukra apie mane kad jos dukra man pavydi...ir siaip mergos ir vaiku namu pastoviai pavydedavo...ir dabar sako baba kad pavydi.nes yra kai kurios pas ja ateina...o baba musu kaip lauke kai pasakiau kad jau grisim i lt tai viena merga sake.kad jau mes visia savaite buciuosimes as is uk labai daznai skambindavau babai.mes pliurdavom ilgai...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:19 AM | Žinutė # 502 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Rimtai manau reikia eiti liūlio manasis jau sako eik miegoti,nes ryte rėksi ant visų
Daug darbo rytoj bus,kolegos nėra tai man teks nemažai Lietuvos vėliavų užkepti ir pasiūti.
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:20 AM | Žinutė # 503 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ką panos varau aš į lovą, nes žandai jau baigia nuo žiovulio išnirti labanaktis visoms
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:20 AM | Žinutė # 504 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) teks nemažai Lietuvos vėliavų užkepti ir pasiūti. Romeniukas, prie progos pasiūk ir man kokią vieną
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:21 AM | Žinutė # 505 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labanakt damutes labanakt...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:21 AM | Žinutė # 506 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) nu ką panos varau aš į lovą, nes žandai jau baigia nuo žiovulio išnirti labanaktis visoms labanaktukas , laikyk kumsčius kad mėlynių daug rastume
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:23 AM | Žinutė # 507 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) Romeniukas, prie progos pasiūk ir man kokią vieną 10 10 10 10 Aišku galiu,jau turiu užsakymų maikutėms vieną vėliavą
vijole1972, Labanaktukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:25 AM | Žinutė # 508 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aišku galiu,jau turiu užsakymų maikutėms vieną vėliavą bet jūsų firmoj brangu labai na nebent kokią akciją padarytum manau paimtume vėliavą ir ne vieną
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:26 AM | Žinutė # 509 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet jūsų firmoj brangu labai juokas juokas juokas na nebent kokią akciją padarytum manau paimtume vėliavą ir ne vieną _liuks_ Manau kokybė atitinka kainą :_liuks_:Vėliavos yra brangios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-07-04, 0:29 AM | Žinutė # 510 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji