Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 6:33 PM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko gero tau,ir tiek nedaug reikėjo,kad tik apipilė tave vandeniu. Įsivaizduoju kaip tau nefaina,na ką tai greičiau sveik bet va kas pikciausia tai kad zinojo jog tiek uzteks,bet niekaip nepasimokina<o gal specialiai nori atsikratyt > Quote (Romeniukas) Sveika ligoniuke aciu jau geriau rytais bent isikoseju. na kas pas tave gersnio?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 6:37 PM | Žinutė # 617 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet va kas pikciausia tai kad zinojo jog tiek uzteks,bet niekaip nepasimokina Ot kokie negeri. Na reikia tikėtis,kad tai buvo paskutinis kartas
Quote (idit) aciu jau geriau rytais bent isikoseju. na kas pas tave gersnio? Nieko kas čia bus,darbas,namai,vaikai Šeštadienį eisiu pas draugę,krikštys savo berniuką O kitą savaitgalį vėl baliukas,važiuosiu į susitykimą po 15 metų susitikimas su vaikais su kuriais kartu augome vaikų namuose.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 6:40 PM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šeštadienį eisiu pas draugę,krikštys savo berniuką O kitą savaitgalį vėl baliukas,važiuosiu į susitykimą po 15 metų susitikimas su vaikais su kuriais kartu augome vaikų namuose. zodziu baliai tik spek suktis pas mus irgi panasei iki rugpjucio vidurio visi savaitgaliai vien baliai.uh kaip per juos palengveja pinigine
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 6:42 PM | Žinutė # 619 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) zodziu baliai tik spek suktis _liuks_ pas mus irgi panasei iki rugpjucio vidurio visi savaitgaliai vien baliai.uh kaip per juos palengveja pinigine Tai jau tikrai,o dar gimtadienis ant nosies,nespėsiu atsigauti ir vėl reiks važiuoti baliavoti Tai sakiau nešvesiu gimtadienio,Obeliuose atšvesiu vienu metu O kad piniginė plonėja tai labai ir tas man visai nejuokinga Čia to čia ano ir žiūri,kad nieko gero nebeliko,o visko reikia visko norisi.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 6:47 PM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai,o dar gimtadienis ant nosies,nespėsiu atsigauti ir vėl reiks važiuoti baliavoti Tai sakiau nešvesiu gimtadienio,Obeliuose atšvesiu vienu metu as irgi zadejau nesvest,bet daug atvaziuja buvusiu klasioku i Juros svente.tai teks padaryt toki mini klases susitikima
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 6:49 PM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi zadejau nesvest,bet daug atvaziuja buvusiu klasioku i Juros svente.tai teks padaryt toki mini klases susitikima Oj tai tau visai faina Ai gi jūros šventė artėja Maniškis gal bus joje
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 6:50 PM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai gi jūros šventė artėja Maniškis gal bus joje tai junkis su vaikais
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 9:52 PM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ar yra naktinejanciu?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:24 PM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš čia užsukau biški su kokteiliuku ką jūs?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:31 PM | Žinutė # 625 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas.aga siandien karsta o as vilnoniu saliku slampineju,paklode nesiojuos.nu gi juokas pro asaras,bet persalau-angina sukilo.vyras su vaikais baseine taskes ir nutare mane su puoduku apiplt liudna va daba ir atodau juokingai labuka nu va sveikatytės tau,ui kaip negerai kai šiltą sirgti Romeniukas, labuka na buvai padėje nebe alkana jau?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:33 PM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas.aga siandien karsta o as vilnoniu saliku slampineju,paklode nesiojuos.nu gi juokas pro asaras,bet persalau-angina sukilo.vyras su vaikais baseine taskes ir nutare mane su puoduku apiplt va daba ir atodau juokingai sveikatytės ligoniukei Quote (Laurituke) nusidažiau plaukus,ryt vakar pas kirpėją ir antakių tvarkytis ką jūs nuveikėte? oj kaip faina, aš pagaliau ryt varysiu antakius susitvarkyti, nagučius susitvarkyti , ir į kirpyklą užsirašysiu susitinkam su mergom ryt tai eisi gražintis visos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:34 PM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš čia užsukau biški su kokteiliuku ką jūs? oj kaip norėčiau bet pasitaupysiu rytojui aš parsivežiau uogų iš sodo galvoju ką reikės daryti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:52 PM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, labuka na buvai padėje nebe alkana jau? Aga buvom,prikepiau karbonadų dabar jau soti Dar ir porą buteliukų mixiuko išgėriau,tai visai dabar gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:53 PM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na tai nėra naktinėjančių šiandien Tai ką teks eiti miegoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:58 PM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar ir porą buteliukų mixiuko išgėriau,tai visai dabar gerai kiekvieną dieną gerti vienai jau nebegerai
|
Atsijungęs |
| |