Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 11:07 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai dar vieną kokteiliuką pasidariau,išgurkšnosiu ir eisiu liuli liuli, rytoj gi į darbą,kaip tingiu Antradienį prikepėm Kalnapilio vėliavų,beveik visos negeros,tai nežinau kaip čia bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 11:13 PM | Žinutė # 587 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai dar vieną kokteiliuką pasidariau,išgurkšnosiu ir eisiu liuli liuli, rytoj gi į darbą,kaip tingiu Antradienį prikepėm Kalnapilio vėliavų,beveik visos negeros,tai nežinau kaip čia bus kažkam sueis ba ką, man ir reikaliukai laukia, ataskaitos ir tt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-07-06, 11:28 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na tai labanaktis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 0:36 AM | Žinutė # 589 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| užsukau atsisveikinti iki rytojaus merginos labos nakties
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 8:19 AM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 10:59 AM | Žinutė # 591 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas merginos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 11:36 AM | Žinutė # 592 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 12:55 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na nezinau, darėmės šokiam, maikutės 15, uzrasai 14, paskau mergait4s dare, ir daugiau 30 nemokejo sumaketuok su PS žodžius ant foto, ir kuo puikiausiai gaunas vien nuotraukos uždėjimas kainuoja 20-25Lt, dar priklauso ant kokios maikutės, ant baltos brangesnis , o ant tos nuotraukos kur darėm nebūtų užrašas tilpęs tai ir sumokėjom tike todėl na mes Babilone darėmės bet kiek žiūrėjom kainos visur panašios Quote (Romeniukas) Nebrangiai kainuoja babilone,na nebent kad maža vaikiška maikutė,su paveikslėliu ir užrašu 25lt Nuo savojo gavau velnių,sako kokia kvaila pati tokį darbą dirbi,o perki Bet manau nieko nepralošiau,nes vien nauja maikutė tiek manau kainuotų na mes darėm krikštotėvams tai maikutės po 10Lt, nuotraukos uždėjimas ant juodos maikutės 20 ant baltos 25 ir užrašas apie 20, ir sakyčiau brangu, kiek mačiau eurokose pigu, bet va kažin kokia ten kokybė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 12:58 PM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ateityje galėsime ir radiatorius statytis,nes ta krosnelė židinys tam tinka tai pat ir vandenį galėtų šildyti Bet man nepatinka,kad stiklas būna karštas na taip galima va tas stiklas tai jo, vaikai kad neprisiliestų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 12:59 PM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms na va dienelė graži šiandien, norėtųsi nusimaudyti nulėk į ežeriuką bet jaučiu vanduo bus šaltas
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 1:00 PM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gal zinot kur Panevezyje lanksto duslintuvu vamzdzius? Siandien "subrejo" duslintuvas, tai galvojam, kad pigiau gal bus nei nauja pirkti Intere narsau, bet kazkaip neuztinku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 1:05 PM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Gal zinot kur Panevezyje lanksto duslintuvu vamzdzius? Siandien "subrejo" duslintuvas, tai galvojam, kad pigiau gal bus nei nauja pirkti Intere narsau, bet kazkaip neuztinku oj žinok nežinau, kažkaip niekad neprireikė
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 1:10 PM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mum irgi nereikejo, bet vat paaiskejo, kad supuvo visai-nebeverta lopyti Ateina turbut metas kai teks ir i masina normaliai investuoti, nes kiek vazinejom beveik nereikejo tvarkyti Pries kelis metus po nakties radom masinai kampa nunesta ir dureles sulankstytas - girtas vairuotojas pasidarbavo su savo masina , bet tada draudimas viska apmokejo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 1:15 PM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) Mum irgi nereikejo, bet vat paaiskejo, kad supuvo visai-nebeverta lopyti Ateina turbut metas kai teks ir i masina normaliai investuoti, nes kiek vazinejom beveik nereikejo tvarkyti Pries kelis metus po nakties radom masinai kampa nunesta ir dureles sulankstytas - girtas vairuotojas pasidarbavo su savo masina , bet tada draudimas viska apmokejo kažkaip maniškis tokias dalykais rūpinasi jis žinok kur ką ir kada reikia taisyti
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2011-07-07, 1:22 PM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai, kad man idomu kur virinti, tai zino, o vat su tuo lankstymu, tai neaisku sedziu namie, tai turi laiko ieskot
|
Atsijungęs |
| |