Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:42 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O aš naršau nete ieškau kokio skanaus torto recepto, turiu iki antradienio padaryti draugės gimtadienis tai reikia kažką sugalvoti o dar savaitgaliui reikia sumeistrauti kažką, jaučiu kepsiu snikerso pyragą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:42 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pasidariau ir aš mėtų ,na pagurkšnokim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:43 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) mes tai planavom dičkės gimšiuką švęst, bet kažin kaip čia bus... gal iki savaitgalio pasveiks o jei ne nukelsit savaitėlei
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:43 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pasidariau ir aš mėtų ,na pagurkšnokim pagurkšnojam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:44 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergytės maksei vynui 30 proc nuolaida
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:49 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergytės maksei vynui 30 proc nuolaida aga mačiau,reiktų užsipirkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:55 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergytės maksei vynui 30 proc nuolaida fu nemegstu vynu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:04 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga mačiau,reiktų užsipirkti aga reikėtų kagoro kepis pasiimti ir šeip gerų yra švenčių vasarą daug bus Quote (idit) fu nemegstu vynu aš mėgstu tik sausų nemėgstų o skaniausias pastaruoju meu man Sangria iš Vynotekos o kodėl tu nemėgsti
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:04 PM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal iki savaitgalio pasveiks o jei ne nukelsit savaitėlei tai taip, bet vaikui smagiausia per patį gimtadienį švęst juo labiau tokią dieną , nesvarbu, svarbu - kad sveiktų Quote (snieguoliuke) mergytės maksei vynui 30 proc nuolaida pačiu laiku
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:07 PM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) tai taip, bet vaikui smagiausia per patį gimtadienį švęst juo labiau tokią dieną , nesvarbu, svarbu - kad sveiktų aišku kad smagiausia vaikams per patį gimtadienį o ne vėliau mūsų bernužėlio irgi nebe už kalnų Quote (virginijak) pačiu laiku tikrai ir dar Fizz berods 30 proc
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:07 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik, oho kiek priplepėjot... su nauja tėmele Virginijak, laikykis, sveikatėlės tavo pupai Idit, oo, vaikų nebėra antram aukšte, tai seksodrome darbuojatės, kad vyras visus langus net atidaryt užkaites turi mes visą dieną lakstėm, tai į lauką, tai atgal, gerai kad su kompanija, mat darėm bendruomenėj talką, tvarkėm turgelį, sekmadienį pas mus amatų mugė.., va namie dar apsitvarkiau, maniškis ir pabaigė chalyma, tig gryžo, ir pro duris vėl-žvejot.., man lafa...patinginiausiu jaučiu šiandien, ryt pas gyd vėl su mergaite, babai vonia tapetuot reik ..., vėl užsikasiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:09 PM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) mes visą dieną lakstėm, tai į lauką, tai atgal, gerai kad su kompanija, mat darėm bendruomenėj talką, tvarkėm turgelį, sekmadienį pas mus amatų mugė.., va namie dar apsitvarkiau, maniškis ir pabaigė chalyma, tig gryžo, ir pro duris vėl-žvejot.., man lafa...patinginiausiu jaučiu šiandien, ryt pas gyd vėl su mergaite, babai vonia tapetuot reik ..., vėl užsikasiu maniškis irgi grįžo po darbo pinigų pasiemė medžiagoms ir į chalturkę sako noriu visas užbaikt iki savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:11 PM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) nesvarbu, svarbu - kad sveiktų 10 tikrai taip bet manau kad pasveiks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:15 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va ir vėl pas mus apsiniaukė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:17 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) a va ir vėl pas mus apsiniaukė galvoju pas mus saulė,prasigiedrijo
|
Atsijungęs |
| |