Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
idit | Data: Antradienis, 2011-06-21, 6:02 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) reik kelis montažiukus padaryt, mergikės lėks pas drauges į gimtadienius, tai vienai darys pagalvėlę, kitai marškinėlius...,ale taip galva nedirba... as tai va be ideju ka reik jaunavedziam dovanot kazkaip grynu pinigu nesinori na laiko turiu tai galvosiu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-06-21, 6:07 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai va be ideju ka reik jaunavedziam dovanot kazkaip grynu pinigu nesinori na laiko turiu tai galvosiu žiūrint kokią sumą nori tam skirt, ir kokie tie jaunavedžiai..., sunku ką patart nepažystant
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-06-21, 6:17 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) žiūrint kokią sumą nori tam skirt, ir kokie tie jaunavedžiai..., sunku ką patart nepažystant jaunosios nepazystu<malaletka >o jaunikis tai materialistas.kazkaip galvoju apie siuvineta pinigu medi
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2011-06-21, 6:59 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas Quote (idit) kazkaip galvoju apie siuvineta pinigu medi jei materialistas- nesupras biškutį atšilo jau kažkaip norėtūsi tos vasaros
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:00 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) biškutį atšilo jau kažkaip norėtūsi tos vasaros aga norėtųsi, jau geriau karsčiai nei toks oras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:04 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Maniškis grybų užsimanė Nepatinka man uos ruošti,tai tik nuvirsiu ir viskas,gryžęs sakė pats pasiruoš O mes su vaikais pavalgėme karštų sumuštinių ir gerai
Jėtau kiek namie dulkių tai negaliu net žiūrėti,reikia apsivalyti,bet juodai tingiu,nes žinau kad po valandos vėl bus kaip nevalyta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:12 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) jei materialistas- nesupras svarbu pinigai saugiai priristi ir mato visi kad turi labas Quote (Leila) biškutį atšilo jau kažkaip norėtūsi tos vasaros na jau i vakara visai oras isgrazejo,ir vejas aprimo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:17 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maniškis grybų užsimanė Nepatinka man uos ruošti,tai tik nuvirsiu ir viskas,gryžęs sakė pats pasiruoš O mes su vaikais pavalgėme karštų sumuštinių ir gerai
Jėtau kiek namie dulkių tai negaliu net žiūrėti,reikia apsivalyti,bet juodai tingiu,nes žinau kad po valandos vėl bus kaip nevalyta na daug kam jų kvapas nepatinka man tai nieko ir labai mėgstam, bet labaiu patinka grybauti va reikia pažiūrėt šaldiklyje gal yra dar o aš su brangiausiojo mašinos valikliu nuvalau tai kelias dienas būna švaru
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:19 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš su brangiausiojo mašinos valikliu nuvalau tai kelias dienas būna švaru juokas juokas Aš dabar bent jau kompo stalą su drėgnom servetėlėm nusivaliau,nes negaliu sedėti tarp tokių dulkių,akis net bado
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:34 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš dabar bent jau kompo stalą su drėgnom servetėlėm nusivaliau,nes negaliu sedėti tarp tokių dulkių,akis net bado aš kažkaip praeinu su tuo purškikliu ir ramu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:47 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas aš kažkaip praeinu su tuo purškikliu ir ramu _liuks_ Tai tau gerai nedaug vietos praeiti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:52 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai tau gerai nedaug vietos praeiti na žinok užtenka ir praeit ir visam kitam tikrai nesiskundžiam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:53 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| valio ryt pabaigiu dokumentaciją tvarkyti ir atostogos ir brangiausiam nuo liepos 1
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:53 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na žinok užtenka juokas juokas ir praeit ir visam kitam juokas juokas tikrai nesiskundžiam juokas juokas Aš apie dulkes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-06-21, 7:54 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) valio ryt pabaigiu dokumentaciją tvarkyti ir atostogos ir brangiausiam nuo liepos 1 Mes atostogų eisime Rugpjūčio mėnesi,na maniškis tai tikrai,o manreiks prisiderinti prie jo,tikėkimės,kad duods abiems atostogas tuo pačiu laiku,tada lėksim į jūrmalą
|
Atsijungęs |
| |