|
Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
| vaida | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 10:31 AM | Žinutė # 1111 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas as jau atsigeriau kavikes nu diene kad niuri
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 10:53 AM | Žinutė # 1112 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) nu diene kad niuri valio pa mus jau giedryjasi,reks eit paskutini syki ''kapelius ''nusiravet
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 11:05 AM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) valio pa mus jau giedryjasi,reks eit paskutini syki ''kapelius ''nusiravet ane,nu o pas mus kad aptraukta ir varo lietus visą rytą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 11:10 AM | Žinutė # 1114 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na dar vis laukiu kol truputuka apdzius seip reiktu ir zole baigt pjaut,zodziu darbu lauke tai ui ui.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 11:44 AM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na dar vis laukiu kol truputuka apdzius juokas seip reiktu ir zole baigt pjaut,zodziu darbu lauke tai ui ui. nustos lyti ir varyk maniškis buvo šnd jau palangoje sako saulė šviečia o pas mus lyna va kaip skirtingai aš vaiką darželiui prekinu netu,jau beveik viksą supirkau oi bus rami galva tada jau man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 11:56 AM | Žinutė # 1116 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš vaiką darželiui prekinu netu,jau beveik viksą supirkau oi bus rami galva tada jau man as dar nieko nepirkau,savaitgali varysiu nupirkt parkerius,jau mazdaug suziurejau kur pigiau,na dar truks sportines aprangos bet pirksiu tik kelnes,nes pernai dzemperiu nei sykio nebuvo uzimove.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 12:49 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as dar nieko nepirkau,savaitgali varysiu nupirkt parkerius,jau mazdaug suziurejau kur pigiau,na dar truks sportines aprangos bet pirksiu tik kelnes,nes pernai dzemperiu nei sykio nebuvo uzimove. mums matai dar darželis tai pagrindas rūbeliai tik
|
Atsijungęs |
| |
| vijole1972 | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 2:45 PM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vijole1972, mačiau tavo skelbimuką,aš iš šiaulių tai toje pusėje nieko nežinau sakau gal yra čia iš Vilniaus kas nors bet blyn kaip sunku sesei padėti sėdi ji be kompo nes tas nusprogo ir manes pagalbos prašo ir dar skubiai prireikė nes ta auklė tokia faina studentė buvo bet išvarė į užsienį ir dabar paskambino kad negrįš o sesei į darbą nuo rugsėjo 1 mat ji mokytoja
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 4:22 PM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) sakau gal yra čia iš Vilniaus kas nors galvoju galvoju bet blyn kaip sunku sesei padėti sėdi ji be kompo nes tas nusprogo ir manes pagalbos prašo ir dar skubiai prireikė nes ta auklė tokia faina studentė buvo bet išvarė į užsienį ir dabar paskambino kad negrįš o sesei į darbą nuo rugsėjo 1 mat ji mokytoja 10 10 oho nu matai kokia situacija tikrai reikia kažko greitai tai gal kažką iš pažystamų,nieko neturi kas galėtų
|
Atsijungęs |
| |
| vijole1972 | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 4:46 PM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho nu matai kokia situacija tikrai reikia kažko greitai tai gal kažką iš pažystamų,nieko neturi kas galėtų vat tame ir reikalas kad reikia auklės, pradžiai mama nuvažiuos gal kokias dvi savaites prižiūrės savo anukę bet juk negali jinai ten visą laiką sėdėti, o sesė tai ir taip per visus pažįstamus jau ieško
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:00 PM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Pasirodo pradingėle
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:23 PM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis na va dienele tai nekokia šiandien reik manyt kad savaitgalis bus puikus užsisakėm namukus, lėksim pailsėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:25 PM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien apipirkom kinderį, išsirinko kuprinę, gerai kad draugė dirbo, tai už savikainą pardavė, nes kainos , nupirkom, džinsus, treningiukus ir 200 nebėr dar liko smulkmenėlės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:38 PM | Žinutė # 1124 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pasirodo pradingėle OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote (snieguoliuke) šiandien apipirkom kinderį na tai dar su didesniu nekantrumu lauks mokslo metu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:43 PM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šiandien apipirkom kinderį, išsirinko kuprinę, gerai kad draugė dirbo, tai už savikainą pardavė, nes kainos , nupirkom, džinsus, treningiukus ir 200 nebėr dar liko smulkmenėlės miela baisu ir pagalvoti,jei du vaikai siaubas geriau net negalvoti apie mokykla,arba jau dabar reikia pradėti ruošis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |