|
Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:52 PM | Žinutė # 1126 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) baisu ir pagalvoti,jei du vaikai siaubas taip atrodo,na zinoma pernai nepirkom brangiu kupriniu<gavom dovanu >,siemet nesios mano seses buvusias<irgi geras-firmines>.na o smulkmnom isleisiu gal po 100lt.tik va partybom jau vel teks po 150lt paklot.gerai kad trecias dar neina
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:56 PM | Žinutė # 1127 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) taip atrodo,na zinoma pernai nepirkom brangiu kupriniu,siemet nesios mano seses buvusias.na o smulkmnom isleisiu gal po 100lt.tik va partybom jau vel teks po 150lt paklot.gerai kad trecias dar neina juokas Gerai kai nors kai kas atitenka iį kitų rankų iš draugų ar giminių,bet jei viską tenka pirkti tai nieko gero. na mūms sakau gal visai neblogai gausis,Dovydas pirmas eis įpirmą klasę,paskui broliui daug kas pereis,kad ir kuprinė drabužiai kai kurie,bet aišku mokyklinės prekės tada jau bus dvigubai perkamos,baisu man net ir pagalvoti kai žinau kiek išleidžiama mokyklai,o kur dar visokios ekskursijos,būreliai,žodziu reikia nemažai pakloti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:57 PM | Žinutė # 1128 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na tai dar su didesniu nekantrumu lauks mokslo metu jau laukia kiekvieną dieną skaito, kažką parašo, sako kaip noriu į mokyklą, noriu daug išmok o ypač angliškai ir prancūziskai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:58 PM | Žinutė # 1129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) taip atrodo,na zinoma pernai nepirkom brangiu kupriniu<gavom dovanu >,siemet nesios mano seses buvusias<irgi geras-firmines>.na o smulkmnom isleisiu gal po 100lt.tik va partybom jau vel teks po 150lt paklot.gerai kad trecias dar neina na jo mes už pratybas sumokėjom apie 150Lt, tyai jau atkrenta jos, o šeip smulkmenos liko irgi manau kad į 150 Lt tilpsim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 6:59 PM | Žinutė # 1130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin koks oras savaitgalį, gpagaliau saulė išlys
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:00 PM | Žinutė # 1131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažin koks oras savaitgalį, gpagaliau saulė išlys juokas juokas Sekmadienį šiaip sako oras išgržės pirmadienį tai pat šilta Dabar tai jau tikras ruduo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:02 PM | Žinutė # 1132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sekmadienį šiaip sako oras išgržės pirmadienį tai pat šilta Dabar tai jau tikras ruduo mes kaip tik tomis dienomis išvažiuojam, kaip faina būtų, planavom šeštadienį važiuot, bet į balių užkvietė, ryt i pirtį, kažin kaip mano sveikatėlė leis pramogautio sekmadienį ir pirmadienį
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:04 PM | Žinutė # 1133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes kaip tik tomis dienomis išvažiuojam, kaip faina būtų, planavom šeštadienį važiuot, bet į balių užkvietė, ryt i pirtį, kažin kaip mano sveikatėlė leis pramogautio sekmadienį ir pirmadienį juokas juokas Aš tai jau prisipramogavau dabar dar kokias dvi savaites ramiai leisiu laiką be jokių baliukų ir pramogų,o vėliau bus matyt planuojam kelias vietas aplankyti,pirma pramoga manau bus druskininkų vandens pramogų parkas
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:06 PM | Žinutė # 1134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai jau prisipramogavau dabar dar kokias dvi savaites ramiai leisiu laiką be jokių baliukų ir pramogų,o vėliau bus matyt planuojam kelias vietas aplankyti,pirma pramoga manau bus druskininkų vandens pramogų parkas faina mes buvom Vichy parke super o su vyru važiuosi?
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:06 PM | Žinutė # 1135 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) baisu man net ir pagalvoti kai žinau kiek išleidžiama mokyklai,o kur dar visokios ekskursijos,būreliai,žodziu reikia nemažai pakloti. na nezinau,jei gali vaikui kiekvienais metais pirkt kuprine po 600lt tai valio,mum jei nebutu like nuo mano sesrs buciau pirkus vistiek convers firmos<jom suteikiam 5 m garantija>deja jos nera margos su piesinukais<labiau tinka vyresniem>,bet nors atitarnauja ta kaina.abejoju ar liks tau kas mazesniam nuo vyresnio,bet jei labai gaila pinigeliu iskarto pirk prekes visus metus<as taip dariau pernai>ir istikro nepasijaucia .ir dar juokingi skaiciavimai kad vaika i mokykla kainuoja isleist 1000lt ir daugiau gi kiekvienais metais neperkam nauju rasomo stalu,o parkeriam ir piestukam,bei sasiuviniam min 100lt iseina<aisku jei neieskai kas brangiau>
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:07 PM | Žinutė # 1136 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) faina _liuks_ _liuks_ mes buvom Vichy parke super _liuks_ o su vyru važiuosi? miela Tikiu,kad faina nesvarbu su kuo važiuosiu,viena su vaikais
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:08 PM | Žinutė # 1137 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo mes už pratybas sumokėjom apie 150Lt, tyai jau atkrenta jos, o šeip smulkmenos liko irgi manau kad į 150 Lt tilpsim o jum sake is kokiu tikrai mokinsites?yra 3 programos,ar neteks pirkt kitu?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:09 PM | Žinutė # 1138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na nezinau,jei gali vaikui kiekvienais metais pirkt kuprine po 600lt tai valio,mum jei nebutu like nuo mano sesrs buciau pirkus vistiek convers firmos deja jos nera margos su piesinukais,bet nors atitarnauja ta kaina.abejoju ar liks tau kas mazesniam nuo vyresnio,bet jei labai gaila pinigeliu iskarto pirk prekes visus metusir istikro nepasijaucia .ir dar juokingi skaiciavimai kad vaika i mokykla kainuoja isleist 1000lt ir daugiau juokas gi kiekvienais metais neperkam nauju rasomo stalu,o parkeriam ir piestukam,bei sasiuviniam min 100lt iseina Manau bet kokiu atveju viską pradėsiu po truputi pirkti pusei metų liekant iki mokyklos,nes kitaip labai pasijaus.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:10 PM | Žinutė # 1139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o jum sake is kokiu tikrai mokinsites?yra 3 programos,ar neteks pirkt kitu? aga, pati mokytoja pirko, sakė kad kažkokia nauja programa bus ir pirko, nepamenu tiktai pavadinimo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 7:11 PM | Žinutė # 1140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Manau bet kokiu atveju viską pradėsiu po truputi pirkti pusei metų liekant iki mokyklos,nes kitaip labai pasijaus. kad pusę metų iki mokyklos pasirinkimo nelabai yra kažkaip jau liepos pabaigoj tai nors pasirinkimas prasideda Quote (Romeniukas) Tikiu,kad faina nesvarbu su kuo važiuosiu,viena su vaikais jo jo vyras jau už borto bet gal ir gerai
|
Atsijungęs |
| |