|
Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:13 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na su nauju draugu nelakstytum, jei nesiskirtum juokas bet ai koks skirtumas _liuks_ svarbu pabėgus nuo vilko ant meškos neužsok juokas juokas Nesigilink per daug
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:14 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) a tai visai gerai _liuks_ agam Quote (snieguoliuke) jo darželyje nepakeičiamas dalykas treningiukai _liuks_ būtent
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:15 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, ką veikinėji?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:17 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, kaip pas jus su išvažiavimu į uk??? nebežadat važiuoti? maniškis tai greitu laiku išvažiuoja į Olandiją. Aš ir jau visai nriu bėgti iš čia, kaip jūs gal visai nebeplanuojate išvykti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:32 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nesigilink per daug tikrai taip nes nesuprasi :juokas:, palakstei ir užtenka, kaip vienas protingas vyras pasakė, kur gi nulėksi, jei reikia atgal grįžti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:34 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, kaip remontas , na va pas mus šviečiasi, gal jau nebe lis, žiūrėjau orus, tai praneša nuo sekmadienio atšilimą iki 30
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:40 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, ką veikinėji? miela oj išsiploviau indų krūvą buvau prisirinkti obuolių šakos linksta darže eisiu šluoti kolidoriaus remontai pas mus tai siaubas kiek purvo ,ryt jau pradės kalbi virtuvę gipsu turėsiu jau greitai didelę virtuvę ką tu? Quote (Romeniukas) Laurituke, kaip pas jus su išvažiavimu į uk??? nebežadat važiuoti? maniškis tai greitu laiku išvažiuoja į Olandiją. Aš ir jau visai nriu bėgti iš čia, kaip jūs gal visai nebeplanuojate išvykti galvoju kol kas niekur dar nevažiuojam reikia dar palaukti biški norime susitvarkyti,susiremontuoti kad nereiktų visko palikti o tada jau žiūrėsim mano puseseryte išvaževo tai va ji įsitvirtins sake mane pasikvies tai varysime visi bet čia bus vėliau,ji db į bredfordą išvariusi yra jau ir tu nori ane,sakei nebenorei db jau vėl nori
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:42 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aurituke, kaip remontas miela , na va pas mus šviečiasi, gal jau nebe lis, žiūrėjau orus, tai praneša nuo sekmadienio atšilimą iki 30 dirbam,dirbam tiksliau vyras db daugiau dirba reikėjo lubas nuplėšti gipsu db viską kalsim,tuoletą plytelėmis noriu tai va reiks jau važiuoti kada apsižiūrėti jų jo savaitgalį gerą praneša kad taip ir būtų draugai iš airijos yra gryžę susitikimą daryti reiks reikia gerų orų
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:49 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dirbam,dirbam tiksliau vyras db daugiau dirba reikėjo lubas nuplėšti gipsu db viską kalsim,tuoletą plytelėmis noriu tai va reiks jau važiuoti kada apsižiūrėti jų jo savaitgalį gerą praneša kad taip ir būtų draugai iš airijos yra gryžę susitikimą daryti reiks reikia gerų orų o tai linksmas savaitgalis bus
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:51 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| išėjo kinderis pieno nusipirkti , visą litrą šiandien išgėrė sako noriu labai obuolienės su pienu
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:52 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai linksmas savaitgalis bus aga Quote (snieguoliuke) išėjo kinderis pieno nusipirkti , visą litrą šiandien išgėrė sako noriu labai obuolienės su pienu juokas juokas pieninis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:55 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pieninis aga, labai patinka, sako ir pūkiui įpilsiu mes ryt į pirtį varom, šeštadienį į balių, o sekmadienį išlekiam pailsėt
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:59 PM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oj išsiploviau indų krūvą buvau prisirinkti obuolių šakos linksta darže eisiu šluoti kolidoriaus remontai pas mus tai siaubas kiek purvo ,ryt jau pradės kalbi virtuvę gipsu turėsiu jau greitai didelę virtuvę ką tu? Tai smagumėlis,geresnė gal šeimininke tapsi erdvioje virtuvėje Aš nieko kompinuos ir daugiau nieko.
Quote (Laurituke) jau ir tu nori ane,sakei nebenorei db jau vėl nori miela Ai gal dėl to,kad labai daug kas išvažiuoja,labai daug draugų ir pažystamų ir kiek žinau labai gerai sekasi,nebenori gryžti i Letuvą.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:19 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai smagumėlis,geresnė gal šeimininke tapsi erdvioje virtuvėje Aš nieko kompinuos ir daugiau nieko. tai žinoma sakiau tortus daryti pradėsiu Quote (Romeniukas) Ai gal dėl to,kad labai daug kas išvažiuoja,labai daug draugų ir pažystamų ir kiek žinau labai gerai sekasi,nebenori gryžti i Letuvą. kas išvažiuoja ir jei pasiseka tai tikrai gerai ir nesinori atgal
|
Atsijungęs |
| |
| vijole1972 | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 9:20 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau