Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
LAVA | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 10:16 AM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas gal kas arbatos?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 10:52 AM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jo jau jaučiasi kad ne taip šaltą ir kurti mažiau reikia faina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 10:54 AM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Labas rytas gal kas arbatos? labs atsigeriam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 12:01 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas aš pas jus su kavos puodeliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 1:20 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 1:23 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 11:13 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va tuštuma šiandien mes ką tik iš filmo, tai prisėdau trumpam šiandien su draugyte buvom Senvagės mokykloj, buvo susitikimas su būsimais pirmokais, apžiūrėjom klases, pabendravo su mokytojom, bet vistiek pasiliko prie ankstesnio varianto, o buvo savo mergytę atvedus beveik į visas mokyklas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-02-08, 11:26 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , buvo susitikimas su būsimais pirmokais, apžiūrėjom klases, pabendravo su mokytojom, bet vistiek pasiliko prie ankstesnio varianto, o buvo savo mergytę atvedus beveik į visas mokyklas ojetau, cia mano nuomone,bet man jau panasu i liguista mamos nora is dukters isspaust nezinia ka..mes miesteliuos, neturim pasirinkimo.leidziam i ta vienintele esama, ir ka,visokiu vaiku yra,ir daug pasiekusiu,ir mazai..cia maza dalele nuo mokytojos priklauso,tuo labaiu pradineje tik 4metai..,ir ka galima daug nusprest, is vieno susitikimo su mokytoja..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 1:21 AM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakariukas užsukau pasilabinti oi kad nusikalusi jaučiuosi ėjau nagų tvarkytis,paskui visą dieną pas draugę salone rūbus paveikslavom pardavimui ji vežasi iš užsienio tai ir aš kelsiuosi į savo parduodamus galerijas tai nusikaliau kol viską susižiūrėjom,paskui apsiprekinti važevom su su saviškiu,tai db jau vos sėdžiu ant kiek miego noriu,eisiu gultis jau,ryt turi draugė iš radviliškio atvažiuoti reikia išsimiegoti.Tuštuma čia žiūriu pas mus šiandien Gero vakaro,labos naktelės mergikės
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 8:46 AM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, senokai būvau pas jus, bet dabar atsilaisvinau tai dažniau užsuksiu Laurituke, tikiuosi gerai numigai, reikia atsigauti, sunku kai nuvargusi jautiesi Na aš savo didžiaja šeimyną išlydėjau į "darbukus" Likome su mažuoju šeimininkauti namuose. Išgersiu kavos ir eisiu tvarkytis Kaip visos miegojo?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 9:51 AM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 10:28 AM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pearl) Laurituke, tikiuosi gerai numigai, reikia atsigauti, sunku kai nuvargusi jautiesi mirkt Sveikute senai matyta,nebe pabėk taip ilgam jo išsimiegojau ir jaučiuosi gerai einu tvarkytis lauksiu draugės atvažiuoja noele, sveikute
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 12:09 PM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas mielosios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 12:10 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką veikinėjate š tai ne per seniausiai tik atsikėliau,apsitvarkiau ir dabar prisėdau su kavos puodeliu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 1:30 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) ojetau, cia mano nuomone,bet man jau panasu i liguista mamos nora is dukters isspaust nezinia ka..mes miesteliuos, neturim pasirinkimo.leidziam i ta vienintele esama, ir ka,visokiu vaiku yra,ir daug pasiekusiu,ir mazai..cia maza dalele nuo mokytojos priklauso,tuo labaiu pradineje tik 4metai..,ir ka galima daug nusprest, is vieno susitikimo su mokytoja.. galvoju aš panašiai sakiau mes kažkaip buvom apsisprendę į kurią leisim ir viskas, o ji labai blaškosi pasirinkimas pas mus didelis, ir norisi kad vaikas jaustųsi toj mokykloj gerai, aišku iš vieno susitikimo nieko negalima spręsti apie mokytoją, bet jis daug ką duodą ir ypač vaikui , nes jei vaikui nepatiks mokykla ar mokytoja jis nenoriai ir į mokyklą eis, aš manau kad pirmieji metai mokykloje yra patys svarbiausi, aišku jei nėra galimybės pasirinkti, bet jei yrta kodėl ja nepasinaudoju negi vesi vaiką į mokyklą, kurioje mokytoja dažnai būna išgėrusi( o jos neatleidžia nes senai dirba ir direktorė jos sesuo ) arba kur mokytoja, jai vaikas nemoka skaityti duoda su knyga per galvą ir daug ką pasako, kai vienose mokyklose pirmokų būna po 25, o kitosi vos12
|
Atsijungęs |
| |