Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 1:34 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms aš tai sedžiu laukiu draugytės ateis sakė pasiarbatinti ir eisim po parduotuves pasivaikščioti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 1:42 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, as namie siandien viska tekinom darau,nes popiet i musu kluba lekiu, mano vyrukas nupiepes,kazi ar gripas neprisikabins,nunesiau darbelin valgyt,jau toks ,nu jau toks,kad net gaila palikt... Quote (snieguoliuke) aš panašiai sakiau mes kažkaip buvom apsisprendę į kurią leisim ir viskas, o ji labai blaškosi tai normalu,jei yra pasirinkimas, pasirinkt is keliu, bet ne is visame mieste esanciu gerai panos,geros jums dieneles, o as eisiu smutkes krautis, snd kietai darbuotis turetume,nes jau praeita karta, ssss pramalem
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 1:49 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) tai normalu,jei yra pasirinkimas, pasirinkt is keliu, bet ne is visame mieste esanciu juokas juokas juokas tikrai taip aš pritariu na dar aplankė ne visas, bet sakė gal užteks Quote (Vai2ske) gerai panos,geros jums dieneles, o as eisiu smutkes krautis, snd kietai darbuotis turetume,nes jau praeita karta, ssss pramalem juokas linksmai pasibūkit
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 3:59 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai grybus darau.anyta paprase kad iskepaciau 3kg vestuvems.pas ja kazkas daro ir ju uzsimane.tai va liko dabar kad kotai isdziutu ir tepsiu galvas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 4:11 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai baigiau kepti pyragą,tai dabar prisėdau su kava ir pyragėliu. Vaikinukai išėjo į kiemą,oras gražus,sloga beveik praėjo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 4:58 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai grybus darau.anyta paprase kad iskepaciau 3kg vestuvems.pas ja kazkas daro ir ju uzsimane.tai va liko dabar kad kotai isdziutu ir tepsiu galvas liuks skanu tie grybukai labai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 4:58 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Rytoj vėl važiuosime pas Dovyduką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 5:00 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai grįžau namučio, kinderis pradėjęs bulves skųsti, sakė nori keptų bulvių, tai kepsim vakarienei su grybais vakar padariau desertinį sūrį, tai kinderis jau šokinėja sako pjauk pjauk
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 5:02 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai grįžau namučio, kinderis pradėjęs bulves skųsti, sakė nori keptų bulvių Kaip skanu keptos bulvės,labiausiai mėgstu be nieko su kefyru
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 5:07 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Rytoj vėl važiuosime pas Dovyduką liuks liuks liuks liuks o tavo draugui nedarbas penktadienį tai pasimsit i Kauna oj smagu vyrukui bus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 5:09 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip skanu keptos bulvės,labiausiai mėgstu be nieko su kefyru
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 9:24 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir kur gi pleputės Aš ti prikepiau vakarienei omleto,pavalgėme ir gurkšnoju kokteiliuką starkutę su coca cola reikia dabaigti
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-02-09, 9:24 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 9:39 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas, na va kepėsi mano vyrukai barnius tai prisikepė ir suvalgyt baigia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 9:43 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba.mes nu po duso gulim su maziuke lovoje.mano vyras dabar anglijoj.veze vaistus..po to vziuos i bulgarija pasikrauti.sak eoirmadieni ten turetu but.tai kur jis bus tas kelias dienas net nezinau....tai va,mes sveikos lyg.mano maziuek kazkaip pfu pfu atspari ligoms.eijo per salcius i darzeli ir dabar.dziaugiuosi..o man tai del tos nugaros nervu daktare prirase vaistu.ir peti cia skaudejo tai diclac ikaliau ir ziuriu poraejo.o tai jau verkt norejos.nei ikvept nei juokti snegalejau ta peti kai skaudejo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-09, 9:53 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) .ir peti cia skaudejo tai diclac ikaliau ir ziuriu poraejo.o tai jau verkt norejos.nei ikvept nei juokti snegalejau ta peti kai skaudejo Super tas diclac,aš turiu tepalą kuri praktiškai betepant nuima skausmą,betn jau man tai pats geriausias,atsimenu kai dirbau kokių 12val ir gryžusi namo nebejaučiau nugaros,tai betepant diklacu nueimė visą skausmą :liuks: O pasirodo ir tablečių yra.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-02-09, 9:54 PM |
Atsijungęs |
| |