|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-02-17, 9:06 PM | Žinutė # 406 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kinderio krikštotėtis guli jau daugiau nei savaitę, tai einam dažnai pas jį arba kinderis nueina valgyt nuneša, nes vietiek jam atostogos geda dar sakė savaitę laikys geda o man jau pagaliau nugara praėjo skaudėti, gal leidžiami vaistai padėjo, bet vistiek eisiu iki daktarės mirkt aaa...matai kaip čia yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-02-17, 9:06 PM | Žinutė # 407 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kokia tuštuma pas mus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-02-17, 9:20 PM | Žinutė # 408 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| galiu parekaut...., ir pasiaust
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-02-17, 9:23 PM | Žinutė # 409 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oij panos, snd kaip ant sparnu skraidau, pries men, dare onkocitologini, rado negeru lasteliu, prigazdino, dar uzdegima gydziaus..,jau ir uspakajonke geriau, nes visokios mintys uzpuolusios buvo, o va snd gavom pakartotiniu tyrimu rezultatus, kad ir negrazi zaizda, lasteles nevyvos, jokiu blogiu nera, busiu stebima kasmet, viso kaklelio salint nereiks, apsieisiu ir su plastine operacija,,,, ech, koks akmuo nukrito...
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-02-17, 9:35 PM | Žinutė # 410 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) galiu parekaut...., ir pasiaust juokas varyk Quote (Vai2ske) oij panos, snd kaip ant sparnu skraidau, pries men, dare onkocitologini, rado negeru lasteliu, prigazdino, dar uzdegima gydziaus..,jau ir uspakajonke geriau, nes visokios mintys uzpuolusios buvo, o va snd gavom pakartotiniu tyrimu rezultatus, kad ir negrazi zaizda, lasteles nevyvos, jokiu blogiu nera, busiu stebima kasmet, viso kaklelio salint nereiks, apsieisiu ir su plastine operacija,,,, liuks ech, koks akmuo nukrito... na va kokios puikios naujienos liuks
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 11:53 AM | Žinutė # 411 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (Vai2ske) snd kaip ant sparnu skraidau, pr kokios naujienos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 11:58 AM | Žinutė # 412 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABA RYTĄ PAS MUS KAIP SNINGĄ ,O VĖJAS KOKS,PUSTO FUI KOKS ORAS NEGERAS MANO MAŽIUS PAS MOČIUTĘ APAČIOJE,TAI AŠ PAŽIŪRĖJAU NAISIUS EISIU TVARKYTIS NORS KAIP TYNGIU ATRODO GALĖČIAU GULĖTI VISĄ DIENĄ KĄ MERGIKĖS NUVEIKĖT PER SAVAITGALĮ?TUŠTUMA KAŽKAIP ČIA LABAI
|
Atsijungęs |
| |
| jurgutex | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 12:37 PM | Žinutė # 413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nuo rytojaus startuoja naujas ps konkursas "Velykinis saldainis". Labai kviečiu visas dalyvauti, nes nugalėtojos laukia nerealus prizas!!!
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 12:50 PM | Žinutė # 414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Nuo rytojaus startuoja naujas ps konkursas "Velykinis saldainis". Labai kviečiu visas dalyvauti, nes nugalėtojos laukia nerealus prizas!!! Dalyvaujam,dalyvaujam mergiukai prizas vertas dėmesio
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 1:31 PM | Žinutė # 415 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) oij panos, snd kaip ant sparnu skraidau, pries men, dare onkocitologini, rado negeru lasteliu, prigazdino, dar uzdegima gydziaus..,jau ir uspakajonke geriau, nes visokios mintys uzpuolusios buvo, o va snd gavom pakartotiniu tyrimu rezultatus, kad ir negrazi zaizda, lasteles nevyvos, jokiu blogiu nera, busiu stebima kasmet, viso kaklelio salint nereiks, apsieisiu ir su plastine operacija,,,, liuks ech, koks akmuo nukrito... kaip smagu geros žinios
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 1:33 PM | Žinutė # 416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) LABA RYTĄ mua PAS MUS KAIP SNINGĄ ,O VĖJAS KOKS,PUSTO FUI KOKS ORAS NEGERAS MANO MAŽIUS PAS MOČIUTĘ APAČIOJE,TAI AŠ PAŽIŪRĖJAU NAISIUS EISIU TVARKYTIS NORS KAIP TYNGIU ATRODO GALĖČIAU GULĖTI VISĄ DIENĄ KĄ MERGIKĖS NUVEIKĖT PER SAVAITGALĮ?TUŠTUMA KAŽKAIP ČIA LABAI galvoju labukas, pas mus irgi sninga ir vėjas didelis mano vyrukai dar lovoj o savaitgalis ramus, vakar pas draugus pasisvečiavome, šiandien jei oras pagražės eisim ant ledo ir iki ligoninės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 1:35 PM | Žinutė # 417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) TUŠTUMA KAŽKAIP ČIA LABAI galvoju aga tuštuma, idit, romeniukas kažkur dingusios , kitos mergaitės irgi retai užsuka, gal dar šventes švenčia na bet nieko, pasirodys anksčiau ar vėliau
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2012-02-19, 1:44 PM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 2:52 PM | Žinutė # 418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, mes snd planavom i Rumsiskes, bet kai atsikele pamatem koks oras, noras isgaravo, tai va vartomes lovose toliau ,nes mazylis visiems i lovas pusrycius pristate
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 4:28 PM | Žinutė # 419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga tuštuma, idit, romeniukas kažkur dingusios , kitos mergaitės irgi retai užsuka, gal dar šventes švenčia juokas juokas juokas na bet nieko, pasirodys anksčiau ar vėliau mirkt turi sugryžti
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 4:28 PM | Žinutė # 420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Sveikutes, mes snd planavom i Rumsiskes, bet kai atsikele pamatem koks oras, noras isgaravo, tai va vartomes lovose toliau juokas ,nes mazylis visiems i lovas pusrycius pristate juokas kaži man bus taip,kad Airidukas man į lovą neš pusryčius
|
Atsijungęs |
| |