|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 4:30 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano vaikis nuo ryto apačioje pas senelius tai man laisva diena,susitvarkiau,varėm į parduotuvę su vyriuku apsipirkti,ledų nusipirkome labai jau užsimaniau Airiduko vis negaliu iškrapštyti iš senelių tai palikau tegu sėdi nusibos pareis valgyti einu daryti ale ir vėjas visą dieną nenurimsta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 4:39 PM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ale ir vėjas visą dieną nenurimsta nepatinka pas mus irgi labai pusto
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 4:51 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus irgi labai pusto nepatinka nepatinka nepatinka baisu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 8:42 PM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakaras, grįžome iš Kauno savaitgalis tai super vėliau foto sukelsiu parodyti. Šauniai pailsėjome, tik šiandien kol grįžome, tai baisu, avarijas kelias matėme, vieną tai oi siaubas, kitą tai moteris važiavo ir nuvažiavo nuo kelio, tai gerai, kad mašinos nebuvo iš šono, tai neaišku kuo būtų viskas pasibaigę Kaip Jūs gyvenate?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 9:56 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Labas vakaras, grįžome iš Kauno savaitgalis tai super liuks vėliau foto sukelsiu parodyti. Šauniai pailsėjome, tik šiandien kol grįžome, tai baisu, avarijas kelias matėme, vieną tai oi siaubas, kitą tai moteris važiavo ir nuvažiavo nuo kelio, tai gerai, kad mašinos nebuvo iš šono, tai neaišku kuo būtų viskas pasibaigę galvoju Kaip Jūs gyvenate? kaip smagu mes irgi neseniai grįžom namučio matėm irgi avariją, tai net sustojom padėt, bet atrodo nieko baisaus, bet kelio beveik nesimato kai važiuoji
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 9:58 PM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano vyrukai užsimanė picų, tai padariau tešlą sakė eis kepti kinderiui atostogos, tai sako pailsėsiu bet futbolas kiekvieną dieną, nes eis dar ir su savo grupe ir su tais kur jau daugiau nei metus treniruojasi
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 10:10 PM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| fui oras koks tai baisu, ir dabar sninga ir pusto, tai idomu ar ryt isvaziuosime is kiemo, teks atsikasti
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 10:28 PM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| SUDALYVAUKITE Meriukai sudalyvaukite padovanosiu darbelius jau atspausdintus ir atsiųsiu jums
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 10:30 PM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| JOOOO...ORAS TAI BAISUS,AVARIJŲ SIAUBAS KIEK JAUČIU BUS,BAISU
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 10:34 PM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ola mes siandien pabum kaune.susitikau su draugtyem.jau kaip fainiai.asedjom pora valandeliu kavineje laukiu vasaros vienos mergytes bus mergvakaris jei ka smane kvie sminsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-19, 10:36 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ola galvoju mes siandien pabum kaune.susitikau su draugtyem.jau kaip fainiai.asedjom pora valandeliu kavineje liuks laukiu vasaros vienos mergytes bus mergvakaris jei ka smane kvie sminsiu geriam nu vo smagiai pasibuvai,liuks
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-20, 1:05 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms na laukiu kinderio atvažiuos iki darbo eisim pietauti, o paskui į treniruotę
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-02-20, 3:11 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos merginos aš Airiduką nuvežiau pas močiutę ,tai eisiu daryti užsakymo buvome pas alergologus ištyrė viską,Airidukas ne aleergiškas ir sveikas tai va kitą sav jau į darželį žygiuosim,4tad dar pas rajoninę pažymos ir atsakymą nunešti reikia
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Antradienis, 2012-02-21, 8:43 AM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, su blynų dienele
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Antradienis, 2012-02-21, 9:02 AM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos, su blynų dienele
Laurituke, kaip smagu, kad vaikinukas niekam nealergiškas
Gal kuri eisite užgavėniauti persirengėle?
|
Atsijungęs |
| |